Gianni De Neve zal tijdens de tweede seizoenshelft geen deel meer uitmaken van de spelerskern van Sporting Lokeren – Temse. De 29-jarige verdediger/middenvelder maakt per direct de definitieve overstap naar KVV Zelzate, waar oude bekende Urbain Spaenhoven sinds enkele weken aan het roer staat.

Gianni was de voorbije twee jaar een sterkhouder bij onze ploeg, met de titel afgelopen seizoen als hoogtepunt! Dit seizoen waren zijn speelminuten beperkt, daarom nemen onze club en de speler in een goede verstandhouding afscheid van elkaar. We wensen Gianni uitdrukkelijk te bedanken voor zijn inzet en positieve ingesteldheid tot op het laatste, alsook veel succes bij de buren van KVV!

In de zomer van 2021 maakte Gianni de overstap van Eendracht Aalst. In zijn eerste seizoen speelde hij voornamelijk als middenvelder, terwijl in ons kampioenenjaar De Neve vooral als centrale verdediger werd uitgespeeld. In totaal was Gianni goed voor 61 officiële wedstrijden in de wit-zwart-gele kleuren, alsook voor zes doelpunten. Het allerbeste in de toekomst, Gianni!

P