Sporting Lokeren – Temse is de fiere leider in Tweede Nationale A, het seizoen dendert ondertussen verder. De laatste vijf thuiswedstrijden staan voor de deur, daarom lanceert de club in samenwerking met de jeugdwerking een affichecampagne!

De bedoeling van de affiches is om in het Lokerse straatbeeld een uithangbord te vormen voor KSC Lokeren – Temse. De jeugdwerking steunt deze actie alvast volop, want onze jeugdspelertjes gingen de voorbije dagen langs bij tal van winkels om hun wit-zwart-gele passie tentoon te spreiden. We hopen met deze actie om de stadsinwoners opnieuw te verbinden met Sporting. We herinneren ons allemaal de gekte rond de bekerfinales, dit eendrachtig gevoel willen wij opnieuw creëren.

Voor de thuiswedstrijd tegen Sparta Petegem, nu zaterdag 25 februari om 20 uur, werden de affiches alvast op verschillende locaties opgehangen.

Doe jij mee?
Download dan hier de affiche voor komende zaterdag en zorg er zo mee voor dat ons Daknamstadion mooi gevuld raakt tijdens de resterende thuiswedstrijden. Iedereen Sporting!

P