Sporting Lokeren – Temse kreeg vandaag officieel te horen dat de licentie voor Eerste Nationale binnen is! De licentiecommissie oordeelde dat onze club aan alle voorwaarden voldoet om een reeks hoger aan de slag te gaan. Nu is het zaak om zo snel mogelijk de titel binnen te rijven, hopelijk nu zaterdag tegen Olsa Brakel!

Een goede maand geleden moest de club een licentiedossier indienen voor Eerste Nationale. Onlangs werden een aantal clubs nog uitgenodigd om toelichting te geven bij hun dossier, maar daar was Lokeren – Temse niet bij. Toen al was duidelijk dat onze licentie voor een reeksje hoger niet in het gedrang zou komen. Nu is het enkel nog zaak om deze licentie te verzilveren! De laatste horde die moet genomen worden is het pakken van minstens één punt, waarmee we honderd procent verzekerd zouden zijn van het kampioenschap én de bijhorende promotie naar Eerste Nationale.

Ondertussen blijft de ticketverkoop voor de titelmatch tegen Olsa Brakel op volle toeren draaien. Zorg dat je dit unieke moment niet mist! Koop jouw tickets online via lokeren.roboticket.com of elke weekdag op het secretariaat van 8u30-12u00 en 13u00-17u00. Zaterdag openen de loketten om 18 uur, al raden we gezien de verwachte drukte aan om in voorverkoop jouw kaart(en) aan te schaffen. Op naar een zeer mooigevuld Daknam!

P