Sporting Lokeren – Temse heeft vrijdagavond 2-2 gespeeld tegen Lierse, dat een reeks hoger uitkomt. Onze Tricolores waren heer en meester in de eerste helft, terwijl de bezoekers toch met hun sterkste elf aan de wedstrijd waren gestart. Sam Van Aerschot bracht ons in minuut 4 op voorsprong en Simon Vermeiren zette de tweede op het bord kort voor de pauze. Na rust kwamen de Pallieters na twee stilstaande fases op gelijke hoogte. Na minuut 65 nam Sporting het commando over met in het slot nog twee grote kansen voor Yari Brachet en Alex Maes, maar de 2-2 eindstand bleef behouden. Een vermakelijke oefenmatch waarmee onze jongens opnieuw richting competitievoetbal kunnen.