KSC Lokeren-Temse heeft zich verzekerd van de diensten van Diamant Ramazani en Mathias Schils. Het betreft twee vrije spelers.

Diamant Ramazani (22) is geen onbekende in Lokeren. Hij kreeg een deel van zijn jeugdopleiding hier op Daknam. Hij was een vaste waarde in het Beloftenteam en kreeg twee invalbeurten bij het vroegere Sporting Lokeren in 1B. Hij werkte een jaar in Portugal aan zijn voetbaltoekomst, maar keert nu terug naar Lokeren. Hij trainde de afgelopen twee weken al mee met onze club. Hij is een rechtsvoetige speler die opgeleid werd als verdediger rechts, al werd hij in zijn laatste jaar omwille van zijn snelheid ook gebruikt als flankaanvaller.

Mathias Schils (28) is een speler die tot eind juni van dit jaar op de loonlijst stond van KMSK Deinze uit 1B. De rijzige Limburger (1m83) kreeg zijn jeugdopleiding bij Sint-Truiden en debuteerde daar als prof. Nadien speelde hij nog voor SC Cambuur in de Nederlandse Keuken Kampioen divisie, SK Lommel en uiteindelijk KMSK Deinze, beiden 1B. Hij is een speler die uiterst geschikt is zowel als defensieve dan als offensieve middenvelder.

De club zorgt nu dat beide spelers zo snel mogelijk speelgerechtigd zijn. Of ze al in aanmerking komen voor een selectie is een beslissing voor de sportieve staf.

P