81'
Wedstrijdverslag
90' Gemiste penalty
Alexander MAES
PENALTY voor Lokeren!!!! maar gestopt!! Einde! Dit is een collectief zeer felbevochte zege! De hele ploeg heeft gestreden voor deze overwinning! Overwinning 9 op rij is een feit! Wij hopen jullie allen komende zaterdag te verwelkomen in het Daknamstadion waar we onze volgende tegenstander KVK Tienen ontvangen!
88' Vervanging
In:Yari BRACHET
Out:Yannick REUTEN
Yari BRACHET
In:Alexander MAES
Out:Sam VAN AERSCHOT
85'
Gil had de kans om deze wedstrijd te beslissen. Vanop eigen helft gaat hij richting doel van Virton waar de doelman de bal nog in hoekschop kan ontzetten. Deze levert geen gevaar op.
81'
Eerste hoekschop voor Sporting, te laag voorgebracht. De bal blijft hangen rond de backlijn.. Er valt een vrije trap voor Lokeren net aan de rand van de 16m rechts van het doel. Simon maakt daarbij een aanvallende fout op de doelman van Virton.
Gele kaart 81'
Billal CHIBANI
79'
Een gevaarlijke counter van Virton eindigt met een schot hoog over het doel van Jelle. Sporting ondergaat momenteel het spel.
76' Gele kaart
Naïm BOUJOUH
75'
Veel ballen worden nu in onze 16 gedropt. Voorlopig valt de bal nog steeds in ons voordeel en weten we deze nog altijd te ontzetten.
73' Vervanging
In:Gil VAN MOERZEKE
Out:Stan BRAEM
Stan maakt plaats voor Gil. Even meegeven dat Gent B - La Louvière eindigt op een 1-1 stand.
Gil VAN MOERZEKE
71'
Een gevaarlijke situatie voor doel kan nog op het laatste moment ontzet worden, voorlopig houdt onze verdediging stand.
69'
We zien nu dat Virton het spel probeert te maken, Sporting zit er echter nog steeds kort op en ontzet elke bal die voor dreiging zou kunnen zorgen.
64'
Twee kleine kansjes van de thuisploeg, bij de eerste poging ging een voorzet voorbij alles en iedereen. Bij de daaropvolgende voorzet verdween de bal na een deviatie in het zijnet.
Vervanging 60'
In:Yannis MBOMBO
Out:Pelé MBOYO
De ex-speler van Gent gaat onder begeleide gezangen van de Lokeren supporters naar de kant.
58'
Alan probeerde een afvallende bal in één tijd op de slof te nemen, zen bal miste volledig de goede richting. Aan de overzijde wordt een schotje van de thuisploeg geklemd zonder enige moeite.
55'
De aanhoudende regenval zorgt ervoor dat het veld er niet beter op wordt. Getuige hiervan zijn de toch wel veel opmerkelijke balverliezen langs beide zijden.
52'
Een pegel van Yannick van net buiten de 16meter spat uiteen op de lat. In de herneming werd het schot geblokt door een speler van Virton.
51'
Simon legt de bal met een hakje terug, waarna Stan vanuit een scherpe hoek op doel besluit. De bal gaat voorlangs.
49'
Het eerste gevaar komt van de thuisploeg, waar een bedrijvige Mboyo de reflexen van Jelle test met een lage schuiver naar de verste hoek.
46'
We zijn begonnen aan de 2de helft. Houden onze tricolores de drie punten vast? Jullie vernemen het verder via de site
45'
We gaan de rust in met een verdiende 0-1 voorsprong. Het enige doelpunt werd gescoord door een verdediger van Virton. Het is een zeer intensieve wedstrijd waarin we veel stevig voetbal te zien krijgen dat zich vooral afspeelt op het middenveld.
44'
Na een scrimmage voor doel blijft Jelle liggen op de grond. Hij geeft aan aangetrapt te zijn door een speler van Virton die de bal nog wou spelen
34'
Alweer een kleine schietkans voor Sam. Na slim en snel samenspel wou hij de bal in de verste hoek plaatsen, maar deze ging hoog over doel.
33'
Een collectieve aanval leidt tot de 0-1. Stan speelt Simon aan, die de achterlijn haalt, de bal nog in laatste instantie enig mooi met een lob over de doelman voor kan brengen waarop een verdediger van Virton de bal in eigen doel kopt.
32' 0:1 Goal (own)
Maxime GUILLAUME
GGGGGOOOOOOAAAAAAALLLLLLLLL
29'
Een lange uitgesponnen aanval van de thuisploeg eindigt in de handen van Jelle.
28'
Op voorzet van Sam kon Stan koppen op doel. Er zat iets te weinig kracht op de bal zodat het niet tot groot gevaar leidde.
26'
Sam zorgt met een lage plaatsbal dat de doelman van Virton nog eens aan het werk moet. Dit schot was te zwak om echt gevaar te vormen.
23'
De eerste poging van Virton komt terecht op de openbare weg, hoog over de spionkop.
20'
Een afgeblokte voorzet werd door Yannick op de slof genomen maar het schot zorge niet tot enig gevaar.
17'
De eerste hoekschop is er eentje voor de thuisploeg. De korte corner werd naast de eerste paal naast doel getrapt door Liamine.
15'
Het blijft zoeken voor beide teams naar een opening. We zien vooral veel middenveldspel.
10'
Rechtstreeks naar de overkant, waar een voorzet nog op de laatste moment weggezet wordt
9'
Daar was de kans op de 0-1. Simon komt alleen oog in oog te staan met de doelman maar krijgt de bal er niet voorbij.
3'
We zien een fel maar gesloten wedstrijdbegin. Het veld ligt er zeer zwaar bij.
1'
Welkom beste supporters! We zijn vandaag aanwezig op Virton. We proberen jullie zo goed mogelijk te voorzien van wedstrijd updates (als het internet meewil). Hopelijk zien we veel leuke acties op het veld, want in de tribunes is het alvast fris. Onze club wordt gesteund door meer dan 250 Sportingers! C'mon Lokeren Temse