Einde!! We winnen de wedstrijd met het kleinste verschil
Van Moerzeke alweer net niet, op aangeven van Lambo jaagt hij de bal van in de kleine rechthoek over het doel.
Out:Zakari Junior LAMBO
Rode kaart 89'
T2 Cappellen
Afgekeurde goal 88'
In minuut 88 wordt de gelijkmaker wegens vermeend buitenspel afgekeurd. De lijnrechter wordt belaagd door de T2 van Cappellen, die hiervoor een rode kaart krijgt en in de tribune moet plaatsnemen. De spelers blijven verhaal halen tegen de wedstrijdleiding.
87' Gele kaart
Alexander MAES
86' Gele kaart
Toon JANSSEN
85'
En daar was alweer Van Moerzeke, van kortbij besluit hij op de benen van doelman Joossens. De bal wil er niet in. De hoekschop levert een ongevaarlijke plukbal op.
83'
Daar was bijna de gelijkmaker. Merckx bokst de bal in laatste instantie terug het veld in.
81' Vervanging
In:Alexander MAES
Out:Yannick REUTEN
Net voor deze wissel komt Van Moerzeke op aangeven van Reuten helemaal alleen voor doel. Hij mist deze bal onbegrijpelijk en kijkt al schoppend en vloekend naar de staat van het veld.
72'
Net voor de dubbele wissel bij Lokeren gaat Nöstlinger veel te driest in op Reuten. Hij krijgt hiervoor zijn 2de gele kaart van de partij. Ook de coach van Cappellen krijgt in deze fase de gele kaart onder zijn neus geduwd.
2e Geel > rode kaart 71'
Nando NOSTLINGER
71' Vervanging
In:Gil VAN MOERZEKE
Out:Simon VERMEIREN
Gil VAN MOERZEKE
In:Sam VAN AERSCHOT
Out:Stan BRAEM
Sam VAN AERSCHOT
66'
Bal in het zijnet! Mooie actie van Cappellen. Na een doorsteekpas van Kil komt Van Zantvoort schuin voor doel van Merckx. Zijn poging gaat in het zijnet.
Vervanging 64'
In:Leo NJENGO
Out:Gabriel LEMOINE
60'
We hebben er 60 minuten op gewacht, maar daar is de eerste echte bal tussen de palen van Cappellen. Jelle raapt de bal moeiteloos op.
59'
Na een mooie lob-doorsteekbal van Reuten kan Braem net niet meer bij de bal om onze voorsprong te verdubbelen. Sporting voert de druk op. Ze gaan nadrukkelijk op zoek naar het 2de doelpunt.
53'
Daar was bijna de 0-2. Met een mooie doorsteekbal speelde Janssen Lambo alleen voor doel. Zijn geplaatste bal gaat voorbij de verste paal buiten. De daaropvolgende hoekschop van Reuten levert geen gevaar op.
48'
Daar was het eerste gevaar van de tweede helft. Na oprukken van Brachet haalde deze vanop afstand uit. Geen probleem voor doelman Joossens die de bal klemvast heeft.
Vervanging 48'
In:Jayden ACHTEN
Out:Ruben KESTELEYN
46'
Sporting start de 2de helft met dezelfde 11.
45'
Janssen stuurt Vermeiren het straatje in, maar deze wacht iets te lang. Kans verkeken op de 0-2. In de fase daarop wordt Lambo zeer hard onderuit getrapt. Nöstlinger krijgt terecht de gele kaart onder zijn neus geduwd.
Gele kaart 45'
45'
We gaan de rust in met een zeer verdiende 0-1 voorsprong voor KSC Lokeren Temse. Onze ploeg nam van bij het begin de wedstrijd in handen en drukte Cappellen terug op eigen helft. Het duurde tot minuut 21 om het overwicht verzilverd te zien in een voorsprong. Op voorzet van Lambo kopte Braem van dichtbij binnen. Nadien kregen we nog enkele kleine kansjes maar zonder echt groot gevaar. Cappeeln kon in het slot van de extra tijd nog even prikken, maar veel gevaar kwam daar niet uit verder. Op naar de 2de helft.
35'
Een schot van Lemoine gaat voorlangs. Dit was de eerste echte dreiging van Cappellen in de eerste helft.
32'
Vandaag is weer zo'n dag dat Reuten hard aangepakt wordt op het veld. Na een drieste fout net over de middenlijn moet er verzorging aan te pas komen. Dit had gerust een gele kaart mogen zijn. Reuten kan na enkele minuten terug het veld betreden.
24'
Na een perfect gemeten voorzet van Lambo kan Braem van dichtbij ongehinderd de 0-1 op het scorebord brengen. Dit is een verdiende voorsprong voor onze Tricolores.
21' 0:1 Goal
Stan BRAEM
DOOOOEELLLPPUUNNNTTTT!!!!! 0-1
16'
Op de PAAL! Nadat Tshimanga 4 man passeerde en de combinatie zocht met Vermeiren bracht die laatste voor en devieerde Braem met de hak de bal tegen de paal! Dit was een zeer mooie combinatie van Sporting die meer verdiende.
14'
Op voorzet van Janssen kan Vermeiren voor zijn verdediger komen maar zijn kopbal gaat hoog over. Op de daaropvolgende actie kan Braem van dichtbij op doel besluiten. De doelman redt zijn schot met een ultieme voetreflex.
10'
Een niet ongevaarlijke voorzet wordt gemist door beide spelers van Cappellen in de 16, in de herneming gaat de bal over de achterlijn.
7'
Nu werd Cassaert in stelling gebracht. Zijn poging eindigde in de handen van de doelman.
6'
Bijna was daar de 0-1. Op een hoekschop van Reuten werd aan de eerste paal gekopt. De doelman van Cappellen hield de bal met meer geluk dan kunde uit zijn doel.
4'
In de beginfase zien we vooral Sporting dat druk naar voor uitoefent. Reuten wordt vaak gezocht als draaischijf op het middenveld. Brachet speelt vandaag op de linksachter.
1'
Beste Supporters, wij heten jullie van harte welkom vanuit het Jos Van Wellenstadion voor de 20ste competitiewedstrijd van onze tricolores in 1e Nationale. Nadat we vorig weekend door het winterse weer een vrij weekend kregen, hebben onze spelers en meegereisde fans er heel veel zin in! Voor vandaag kan onze trainer Hans Cornelis beroep doen op zijn voltallige kern, op uitzondering van Naïm en Jeovanni. Onze tegenstander van vandaag, RFC Cappellen staat in het klassement op een 16de plaats en sprokkelde voorlopig 15 punten. Behaalt Sporting vandaag zijn 14de overwinning op een rij? Of komt deze unieke reeks hier tot stand? Wij proberen de komende 90min. jullie te voorzien van alle gebeurtenissen op het veld. C'mon LOKEREN!!