87'
Gele kaart
Wedstrijdverslag
90' +2'
De wedstrijd eindigt op een billijk gelijkspel. Beide doelpunten vielen na de rust. In de tweede helft gingen onze Trivolores uitdrukkelijk op zoek naar de overwinning. We zien jullie graag terug komende zaterdag in het Daknamstadion, waar we Winkel Sport ontvangen. Tot dan
90'
Een kopbal op vrije trap gaat nipt voorlangs, dit was bijna de voorsprong
89'
De reguliere speeltijd is bijna volmaakt. Lokeren blijft op zoek naar de overwinning, maar het blijft opletten voor de snelle counters van Hoogstraten
Vervanging 89'
In:Jouk VERMEEREN
Out:Jiri STRUYF
87' Gele kaart
Yannick REUTEN
86' Gele kaart
Arne CASSAERT
84'
Nog een dreiging van de thuisploeg. Op hoekschop kopt Havermans over doel. Daarop volgt nog een kans voor hen, Cinti komt alleen voor Merckx maar stift de bal over doel.
81' Vervanging
In:Yannick REUTEN
Out:Alexander MAES
79'
Alweer net niet. Na een mooie inspanning van Vermeiren en Maes kwam de bal tot bij Van Moerzeke die de vuisten van Kustermans nog eens op de proef stelde.
74' Vervanging
In:Simon VERMEIREN
Out:Stan BRAEM
Simon VERMEIREN
Gele kaart 73'
Nick HAVERMANS
72'
Een vrije trap werd van dichtbij op de handen van Kustermans gekopt, bijna was daar de voorsprong
Vervanging 68'
In:
Out:Sander EMMEN
65'
Daar was bijna de voorsprong. Gil kopt net naast het doel op voorzet van El Banouhi
62'
Op een hoekschop van Maes neemt Boujouh de afvallende bal op de slof. De bal spatte uiteen op de paal, in de rebound kopt Braem de gelijkmaker binnen.
61' 1:1 Goal
Stan BRAEM
Doooeeelllppuuunnnttttttt!!!! 1-1
59'
Daar was bijna de 2-0. Een corner werd door Havermans ingekopt aan de eerste paal. Merckx had een goede voetreflex nodig.
58'
Het blijft opletten voor de snedige counters van de thuisploeg. Sporting probeert, maar raakt er vooralsnog niet door.
Gele kaart 54'
Ibrahima MBAYE
Gele kaart 49'
Martijn BRANDT
Ook de trainer van Hoogstraten krijgt een geel karton onder zijn neus geduwd.
48'
Na een mooie ingestudeerde vrije trap kan Fall de bal van dichtbij in doel koppen.
Goal 1:0 47'
Fallou FALL
Het werd 1-0 voor Hoogstraten!
46'
We zijn eraan begonnen. Hopen dat we de drie punten mee naar Daknam kunnen nemen.
45'
We gaan de rust in met de score waarmee we aan deze partij begonnen zijn. Laat ons hopen op een attractievere tweede helft.
Gele kaart 41'
Fallou FALL
36'
Nog 10 minuten tot aan de rust. Krijgen we alsnog een doelpunt in deze eerste helft?
32'
De laatste 5 minuten neemt Sporting de bovenhand. Dit resulteert in veldoverwicht en zopas een kans voor Braem. Zijn bal gaat naast de dichtste doelpaal.
24'
Het is en blijft wachten op het eerste gevaar van Sporting. Hoogstraten houdt de druk goed af. Voorlopig zien we enkel veel voetbal op het middenveld.
12'
Voorlopig stelt de beginfase nog niet veel voor. Beide clubs proberen snel om te schakelen maar voorlopig zonder verdere dreiging.
4'
Daar was de eerste kans van de wedstrijd, weliswaar voor Hoogstraten. De bal werd mooi voorgebracht en Mbaye werkte in 1 tijd de bal net over het doel.
1'
Supporters, vandaag zijn we te gast in Hoogstraten. Onze tegenstander van vandaag is bezig aan een uitstekend seizoen en staat meer dan verdiend op de 3de plaats in het klassement. Het verschil in punten tussen beide teams bedraagt weliswaar 18 punten. Enkele wijzigingen bij Sporting, waar Kompany en Maes deel uitmaken van de starting elf. Kunnen onze tricolores deze lastige trip tot een goed einde brengen? U leest het hier. C'mon Lokeren!!!