4 nov 2023-20:00
1e Nationale 2023-2024 | Wedstrijdweek 11
Rust: 1-0
KSC Lokeren-Temse
2
2 : 1
FC Cappellen
1
Einde
1st Half
club logo club logo
45'
2nd Half
club logo club logo
90'
Opstellingen
Kaarten
85'
Wedstrijdverslag
KSC Lokeren-Temse
FC Cappellen
92'
Einde wedstrijd 2-1 met een dominant Lokeren-Temse. Wij zien u graag volgende week terug volgende week zondag tegen RFC Knokke om 15u. Nog een fijne avond gewenst!
91'
DAG MOEDER! Wat een fabelachtige omhaal van Van Aerschot van uit een scherpe hoek rechts in de zestien leek een te hoge pas verloren te gaan maar Van Aerschot probeert met een magische omhaal een schot op doel en deze gaat rakelings voor langs! Het hele publiek zag hem er in vliegen! Net niet.
90'
De reguliere speeltijd zit er op, we krijgen nog enkele minuten blessure tijd.
88' Vervanging
In:Idriss DIAWARA
Out:Ruben KESTELEYN
88'
Van Aerschot met een vrijetrap links voor de zestien na een fout op Lambo. Hij trapt op zijn Cristiano Ronaldo's de bal over het doel.
86'
Van Moerzeke verovert de bal centraal op het middenveld en zet de aanval in richting doel, links volgt Braem goed mee maar Van Moerzeke probeert het zelf met een schot, afgeblokt en corner.
Sam VAN AERSCHOT
Gele kaart 85'
Sam VAN AERSCHOT
Sam VAN AERSCHOT
Vervanging 83'
In:Sam VAN AERSCHOT
Out:Alexander MAES
De beste man op het plein vandaag verlaat het veld na een knappe 80 minuten zwoegen en meerdere cruciale passes af te leveren.
81'
Mistasten van Cassaert die zich in een hachelijke situatie bevond tussen 2 spelers zonder steun of aanspeelpunt, hij verliest de bal net niet na een geforceerde dribbel achteruit door de goede druk van Cappellen veroveren zij de bal maar ze waren te verrast en deden niets met de veroverde bal.
77'
Alweer een mooi uitgespeelde kans het gaat allemaal te snel om te zien en te noteren maar het was Cassaert die de bal voor de neus van de doelman wegsnoepte en teruglegde op Maes als ik me niet vergis, die wil de bal in doel duwen maar er komt in extremisch een verdediger ingegleden en die blokt het schot! Wat een spannende wedstrijd.
76'
Uitgedokterde aanval van op rechts, Van Moerzeke met de voorzet op Braem, die duwt de bal naar de eerste paal maar de bal komt op de knie van de doelman en gaat in corner!
74' 2:1 Goal
Nando NOSTLINGER
Een zeldzame maar snel uitgespeelde counter zorgde ervoor dat Nando Nöstlinger oog in oog kwam te staan met Jelle Merckx hij plaatste de bal koelbloedig naast Merckx in doel.
71' Vervanging
In:Jesse LITTEL
Out:David DE SCHUTTER
71' Vervanging
In:Emil ABAZ
Out:Gabriel LEMOINE
Gil VAN MOERZEKE
Goal 2:0 64'
Gil VAN MOERZEKE
Assist: Zakari Junior LAMBO
GOOOOOOOAAAAAL!!!! GIL VAN MOERZEKE!!! Hij kreeg een knappe diepsteekbal vanwege Zakari Lambo die een tweede assist afleverde deze avond. Gil ging alleen op doel af en schuift de bal perfect naast de doelman diens zicht gehinderd werd door een verdediger die Van Moerzeke wou beletten om te schieten. Het staat 2-0.
62'
Een snelle uitbraak met Holly Tshimanga op links na balverlies vanwege Alexander Maes. Hij kapt Cassaert uit en haalt uit op doel maar te zwak en centraal om Jelle Merckx te verrassen.
60' Vervanging
In:Holly TSHIMANGA
Out:Redan EL MADANI
Vervanging 60'
In:Stan BRAEM
Out:Simon VERMEIREN
56'
Het werd even heet voor de voeten van Merckx die de bal maar net kon wegwerken na een te korte pas achteruit! Onnodig veel risico genomen bij de terugspeelbal brak hem bijna zuur op. Hij komt er gelukkig goed van af.
54'
El Banouhi alleen op doel af na een knappe diepsteekbal van Alexander Maes (wie anders). Soufiane haalt uit maar raakt de bal verkeerd en gaat ver naast! Dit schot had binnen de palen gemogen gezien hij alle ruimte had, het mocht niet zijn.
50'
We zijn 5 minuten ver in de tweede helft en het spelbeeld van de eerste helft hervatte simpelweg. Lokeren-Temse dicteert en Cappellen ondergaat het spel.
46'
We vatten de tweede helft aan zonder personeelswijzigingen langs beide kanten.
45'
We gaan rusten met een 1-0 voorsprong. Tot zo dadelijk voor een spannende 2de helft!
44'
Maes opnieuw dreigend van op links, hij leek te gaan voorzetten met zijn linker maar opnieuw kapt hij terug en geeft hij een indraaiende harde voorzet/schot richting doel, de verdediger wil de bal afblokken maar raakt deze verkeerd waardoor deze zijn eigen doelman bijna had geklopt maar er volgde nog een prima reflex om de bal over de lat te duwen!
42'
Opnieuw Alexander Maes die de bal in de zestien ontvangt ditmaal links in de zestien vanwege Boujouh, hij twijfelt niet en haalt opnieuw uit met zijn linker richting de eerste paal! Opnieuw die dekselse doelman van Cappellen die zijn ploeg hier weet recht te houden.
40'
Alexander Maes ontvangt de bal vanop rechts vanwege El Banouhi in de zestien, hij loopt richting de achterlijn maar als een duivel uit een doosje kapt hij de bal achteruit en haalt hij uit met zijn linker op doel zonder te twijfelen! De doelman was gelukkig voor Capellen goed bij de les!
37'
Alexander Maes op rechts (alweer) met een perfect voorzet! Vermeiren kan er net niet bij! Daar komt Lambo en hij komt ook net te kort! De doelkansen staan reeds in winterkorting aan -50% voor Lokeren-Temse. Zij hebben geen enkele moeite om elkaar te vinden.
33'
Balverlies vanwege Tshimanga die de bal nogal onhandig probeerde te passen met een hakje, de bal komt in de voeten van een middenvelder van Royal Cappellen FC die ziet ruimte op rechts liggen, daar komt een flankspeler oprukken en die geeft voor, net te hoog voor de spits van Cappellen om de bal te kunnen raken.
30'
Een eentonig spelbeeld vanavond waar Royal Cappellen alle moeite van de wereld heeft om zich uit de wurggreep te verlossen van Lokeren-Temse, we noteerden slechts één povere poging al blijven de rood-gele hemden om het Lokerse bastion te doorbreken.
27'
Mooie pas achter die achter de verdediging die perfect op de borst werd gecontroleerd door Alexander Maes, hij draait en keert 2 tegenstander horendol en legt de bal terug met zijn linker! Daar is El Banouhi met een afstandschot! Geblokt! Deze kans verdiende een doelpunt.
20'
Alexander Maes dropt de bal van op rechts in de zestien ter hoogte van het penalty punt, daar was Arne Cassaert blijven hangen na een kort genomen vrijetrap, hij kan de bal helemaal vrij inkoppen! De bal gaat te hoog over de lat.
17'
Knappe schijnbeweging gevolgd door een versnelling op rechts vanwege Tshimanga, die geeft de bal voor, Vermeiren kan er net niet bij doordat een verdediger van Cappellen zijn hiel nog tegen de bal kan plaatsen, er is helaas niemand gevolgd in de 2de lijn om de afvallende bal mee te pikken of om uit te halen op doel, weg kans.
15'
KSC Lokeren-Temse is heer en meester in het eerste kwartier van deze partij. Royal Cappellen FC heeft het lastig met het hoge tempo dat Lokeren-Temse hanteert in het begin van deze partij. Lokeren-Temse startte dan weer uiterst efficiënt ondanks 2 terecht afgekeurde doelpunten, verdwenen 3 van de 4 kansen in doel.
10'
Een knappe actie op rechts met de mee opgerukte Cassaert, eerst haalt El Banouhi de achterlijn en legt de bal terug op Cassaert die trapt op doel maar de doelman kan de bal nog in hoekschop duwen! Daar was al bijna de 2-0!
Simon VERMEIREN
Goal 1:0 7'
Simon VERMEIREN
Assist: Zakari Junior LAMBO
GOOOOOOAAAAAAL! Derde keer, goeie keer! Lambo op links met een knappe schijnbeweging zette hij de eerste tegenstander in de wind, meteen daarna met een panna verschalkte hij de volgende tegenspeler en geeft hij de bal in de zestien voor richting de inlopende Vermeiren die de bal in doel glijdt! Het staat al snel 1-0.
4'
Opnieuw een knappe kans ditmaal werd Boujouh vrijgespeeld links in de zestien, hij geeft de bal en opnieuw Vermeiren die de keeper klopt en de bal gaat in doel maar opnieuw is daar de lijnrechter die aangaf dat in voorgaande fase Boujouh buitenspel liep. Jammer maar helaas nog geen doelpunt.
2'
De eerste kans is voor Lokeren-Temse, een steekpas op Gil die de achterlijn haalt en nog in extremisch kan voorzetten richting de eerste paal waar Vermeiren de bal kon binnen duwen! Maar de lijnrechter stak reeds zijn vlag de hoogte in.
1'
Goedenavond beste supporters voor de 11de speeldag van de reguliere competitie. We nemen het vandaag op tegen Royal Cappellen FC. Vorig seizoen werden zij kampioen in de 2de amateurreeks B waardoor zij dit seizoen net zoals Lokeren-Temse in de 1ste nationale amateurreeks aantreden. Royal Cappellen FC bekleedt momenteel op een 16de plaats in het klassement met 10 punten. Onze tricolores zijn nog ongeslagen en willen vanavond deze knappe reeks verder uitbreiden met een overwinning. We kijken er alvast naar uit wat beide ploegen vanavond op de mat zullen leggen en hopen u te voorzien van de nodige hoogtepunten. We zijn vertrokken, komaan Lokeren-Temse!
P