Gele kaart
86'
Wedstrijdverslag
90'
EINDE!! We winnen de wedstrijd met 3-1 van Hoogstraten VV. In de eerste helft boksten we op tegen een zeer laag blok. Net voor de rust opende Gil de scoren. Doordat Hoogstraten in de 2de helft meer wou aanvallen kreeg onze club de ruimte om de score uit te diepen. Hoogstraten scoorde wel de mooiste van deze avond, maar gaan toch puntenloos huiswaarts. Bedankt supporters en tot volgende week.
87' Vervanging
Out:Stan BRAEM
79'
Yari gaat na een lichte schouderduw liggen in de 16, het publiek wil hier graag een elfmeter voor. De scheids gaat er niet op in.
76'
75' 3:1 Goal
Tony CINTI
Wat een pegel! Van meer dan 20 meter jaagt Tony de bal in de verste hoek voorbij Jelle.
Zakari Junior LAMBO
Vervanging 72'
In:Zakari Junior LAMBO
Out:Gil VAN MOERZEKE
In:Toon JANSSEN
Out:Allan TSHIMANGA
70'
Daar is de bevrijdende 3-0 dan! Net nadat Hoogstraten een 4-dubbele wissel heeft doorgevoerd is het Alexander die mooi en laag inschoot door de benen van de doelman, op aangeven van Allan.
69' Vervanging
GGGOOOAAAAALLLLLLLLL!!!!!
66' Vervanging
Out:Sam VAN AERSCHOT
60'
Na een ongevaarlijke hoekschop mag Yannick van buiten de 16 meter de bal terug voorbrengen. Deze wordt door niemand meer aangeraakt waardoor de doelman zich verkijkt en de bal binnengaat aan de verste paal. 2-0 ! C'mon Lokeren
Goal 2:0 59'
GGOOOAAAALLLLLLLLL
57'
Een vrijschop van Naïm wordt door Arne op de lat gekopt. Bijna was daar de 2-0.
55'
We zien een hoger spelend Hoogstraten waardoor Sporting meer de vrije speler vindt, de bal gaat nu beter rond. Het is echter nog wachten op de eerste echte aanval aan onze zijde.
51' Afgekeurde goal
Daar was een snedige en mooi opgezette counter van Hoogstraten. De lijnrechter vlagt de gelijkmaker af voor buitenspel.
46'
We zijn gestart aan de tweede helft!
Gil VAN MOERZEKE
Goal 1:0 45'
GGGOOOOOAAAAALLLLLLLLLLL
45'
Na een mooie combinatie tussen Yannick en Gil werkt deze laatste de 1-0 in mooi in doel. Dit is meteen de ruststand. Het is een zeer moeilijke wedstrijd, waarin Hoogstraten ons opvangt in een zeer laag blok, loerend op de counter.
40'
Sam met een schot uit de tweede lijn, de bal rolt in hoekschop
37'
Schotje van Gil op aangeven van Sam, maar te zwak in de handen van de doelman.
27'
Snel naar de overkant. De eerste hoekschop voor Hoogstraten levert geen gevaar op.
27'
Na een mooie combinatie aan de zijlijn brengt Naïm de bal goed voor, legt Gil perfect terug naar Sam. Deze wil de bal plaatsen in de verste hoek, maar zijn schot gaat hoog over.
25'
Na een mooie combinatie tussen Sam & Gil, gaat via de laatste de bal in hoekschop. De eerste van vandaag. Bij de herkansing wordt de bal ontzet voor de doellijn door Senne.
22'
Daar was een eerste kans voor Hoogstraten VV, Stuyf bracht de bal voor naar de tweede paal, waar Niels net zen controle mist, waardoor de bal over de doellijn gaat.
20' Gele kaart
Fallou FALL
Na een drieste tackle net voor de dug-out van onze bank krijgt Fallou een verdiende gele kaart onder de neus geduwd
19'
Het is wachten op een eerste echte aanval, de eerste 20 minuten valt er weinig tot niets te beleven op het veld.
9'
We zien voorlopig een Hoogstraten dat heel diep inzakt. Sporting probeert de combinatie te zoeken. Het is zeer moeilijk om een opening te vinden.
3'
Het eerste kleine kansje is voor Lokeren. Gil kan niet genoeg kracht zetten met zijn hoofd op een voorzet van Jeovanni.
1'
Beste supporters, speeldag 6 staat op het menu. Onze supporters hier aanwezig hebben alvast een stevig bodempje gelegd in onze Koller Feestzaal waar de mosselen met friet hun zeer goed gesmaakt hebben! Over naar wat hopelijk het hoogtepunt zal worden van deze avond. We ontvangen in uitstekende omstandigheden VV Hoogstraten. Bij hun eigen supporters beter bekend als De Rooikens. Hoogstraten sprokkelde tot nu toe reeds 4 punten bij elkaar en vinden we terug op een 15de plaats. Ons Sporting daarentegen staat in het klassement op een gedeelde 2de plaats met 11 punten. Kunnen we na het gelijkspel van vorige zondag tegen Young Gent terug aanknopen met een overwinning? Wij houden jullie zo goed mogelijk op de hoogte! C'mon Lokeren!!