+1
2e Geel > rode kaart
Wedstrijdverslag
90' +3'
Einde van de wedstrijd. We verlaten het veld met een 2-2 stand. Tot volgende week!
90' +1' 2e Geel > rode kaart
Wout ASSELMAN
90'
De 90minuten zijn volgemaakt. Extra time
Vervanging 89'
In:Fousseni OURO-SAMA
Out:Stan BRAEM
88'
Dit was DE kan voor Braem. Vrijgespeeld door Gil komt hij oog in oog met de doelman, die met een beenveeg de bal uit zen netten kan houden? De daaropvolgende corner verdwijnt in het bos van spelers en gaat achter de doellijn.
84' Vervanging
In:Idris ABDULLAHI ABUKAR
Out:Ahmed ABDULLAHI
84'
De kansen zijn nu volledig voor Sporting. Gil met een plaatsbal die maar net te weinig curve heeft.
Gil VAN MOERZEKE
Gele kaart 83'
81'
Wat een sublieme redding op een kopbal van Cassaert. Corner! We gaan de laatste 10 minuten in.
79'
Bijna was daar de 3-2. Reuten nam in één tijd de bal op de slof, die een metertje naast ging.
78' Gele kaart
Justin MUNEZERO
76'
Er gebeurd momenteel heel veel in deze wedstrijd, dat het moeilijk bij te houden is. Op aangeven van Van Moerzeke trapt Braem de gelijkmaker in doel. Daknam herleeft en stuwt de ploeg naar voor.
74' Gele kaart
Rune VAN DEN BERGH
74' Vervanging
Gele kaart 62'
61'
Sporting toont zich momenteel de betere, wat resulteert in twee corners op rij. Het blijft echter opletten op de snedige counters van Jong Gent.
Toon JANSSEN
Gele kaart 57'
51'
Van Moerzeke werd de diepte ingestuurd en hield zijn bewaker goed af. Van schuin voor doel trapte hij da bal overhoeks binnen.
50'
NA 10 minuten hervatten we de wedstrijd.
50'
Eerste dreiging komt van Lokeren, Arne met een gekraakt schot.
Goal 1:2 50'
GGGOOOOAAAAAALLLLLLLLLL
49'
Wedstrijd gestaakt wegens vuurwerk op het veld door onze eigen supporters
48' 0:2 Goal
Matias FERNANDEZ-PARDO
Doelpunt: 0-2
47'
Geen wijzigingen bij Sporting. We moeten op zoek naar de gelijkmaker in de tweede helft!
46' Vervanging
In:Briek VAN HOORICK
Out:Chukwudi Goodluck IGBOKWE
45'
We gaan de rust in met het kleinste verschil. Deze achterstand verdienen we niet. Nog 45 minuten om dit om te buigen. C'mon Lokeren!!
43'
Alweer wordt een doelpunt van Lokeren afgekeurd, deze maal voor een duwfout op de keeper, we spreken van een zeer twijfelachtige beslissing. Het publiek laat terecht van zich horen?
41'
Uit het niets komt Jong Gent hier op voorsprong. Een vrije trap wordt rechtstreeks binnengetrapt aan de eerste paal.
40' 0:1 Goal
0-1
37'
Vrije trap Lokeren op een niet ongevaarlijke plaats. Boujouh achter de bal. De keeper grijpt totaal naast de bal maar in de herneming kan niemand op doel besluiten.
27'
Het is al even geleden dat er nog dreiging was in deze wedstrijd. We zien twee clubs die tactisch aan elkaar gewaagd zijn. Voetballend probeert Gent het vooral op de korte ruimte te doen. Lokeren speelt de lange bal om de opening te zoeken.
19' Gele kaart
Brian Emo AGBOR
12'
Net na een afgekeurd doelpunt wegens buitenspel krijgt Reuten de bal in de 16 aangespeeld van Gil, zijn schot gaat net over het doel. We zijn in deze beginfase de gevaarlijkste ploeg.
6'
Daar was de eerste dreiging van Lokeren. Na een mooie aanval vanop rechts tussen Reuten en Van Moerzeke kan die laatste de bal voorzetten. Tshimanga kon er zijn hoofd nog tegenzetten maar de bal gaat een tweetal meter naast doel.
1'
Beste supporters! Welkom vanuit een zeer goed gevuld Daknam. We breken vandaag een competitierecord met een 3500 toeschouwers. Vandaag verwelkomen wij Jong KAA Gent op onze Heilige grasmat. Beide clubs mogen spreken van een zeer goed seizoen, al mag het iets meer zijn na de winterstop. Na de twee nederlagen gaat Sporting vandaag voluit voor de drie punten. We zien dat Gil terugkeert in de ploeg na zijn blessure, hierdoor verdwijnt Simon naar de bank. Laat ons hopen op een zeer positieve wedstrijd, zowel op als naast het veld. C'mon Lokeren!!!!