9 sep 2023-20:00
Rust: 0-1
KSC Lokeren-Temse
3
3 : 3
K. Beerschot
3
Penalties 4-5
1st Half
club logo club logo
45'
2nd Half
club logo club logo
90'
Extra Time
club logo club logo
120'
Doelpunten
51'
60'
Goal (own)
Goal
Stan BRAEM
92'
Kaarten
47'
Gele kaart
85'
Wedstrijdverslag
KSC Lokeren-Temse
K. Beerschot
120'
We krijgen penalties!
120' Penalty shootout
Welat CAGRO
1st penalty voor Beerschot vanwege Cagro is binnen in deze shootout
Yari BRACHET
Penalty shootout 120'
Yari BRACHET
1ste penalty Lokeren-Temse gaat binnen via Yari
120' Penalty shootout
Tom REYNERS
2de penalty Beerschot is een doelpunt via Reyners
Arne CASSAERT
Penalty shootout 120'
Arne CASSAERT
2de penalty Lokeren wordt gemist door Arne
120' Penalty shootout
Ryan SANUSI
3de penalty doelpunt gescoord door Sanusi
Yannick REUTEN
Penalty shootout 120'
Yannick REUTEN
3de penalty Lokeren-Temse gescoord door Yannick
120' Penalty shootout
Luca MEISL
4de penalty Beerschot gescoord door Luca
Penalty shootout 120'
Stan BRAEM
4de penalty Lokeren-Temse gescoord door Stan
120' Penalty shootout
Ayouba KOSIAH
5de en beslissende penalty voor Beerschot gescoord door Kosiah
120'
Lokeren verliest de penaltyreeks met 4-5 tegen Beerschot vanwege de misser van Arne Cassaert. Ondanks alles wat het een zeer verdienstelijke partij! We zien u graag terug volgende wedstrijd.
118'
Na de corner krijgen we een schot van Van Walle of Reuten, het leek eerder een voorzet maar niemand kwam aan de bal en die verdwijnt bijna in doel! Je moet er bij zijn om dit allemaal te geloven! Ongelofelijk wat een strijd!
117'
Lambo loopt rechts diep met de bal, kapt zijn man uit en legt de bal naar links! Brachet met een pegel van jewelste richting de linkerbovenhoek! De doelman pakt de bal nog net met de vingertoppen!
115'
Fousseni Ouro-Sama met een knappe kans hij kapt zich tussen 3 man in de zestien vrij nadat hij de bal ontving van Van Moerzeke die in extremis in een pittig duel de bal kan binnen houden aan de achterlijn en kan voorzetten. Ouro-Sama wil trappen maar werd enorm hard gehinderd. Knap van de jonge speler om zich zo door te zetten!
113'
Beerschot komt er nog enkele keren gevaarlijk door. Gelukkig kon Van Walle en Cassaert telkens het schot afblokken!
113'
We krijgen een vrijetrap voor de halve maan van het strafschop gebied voor beerschot. Sanusi trapt de bal geplaats naar de rechterbovenhoek maar deze gaat net naast.
107'
Lambo krijgt de bal diep, hij kapt zijn man uit en legt af op Gil die had moeite met zijn controle en trapt iets te laat waardoor er nog een verdediger tussen zat! Hier had hij de match bijna beslist. We stevenen af op penalties.
105'
Einde eerste verlening waarbij KSC Lokeren-Temse frisser nog in de wedstrijd zit. Beerschot is echter nog niet geveld. Het blijft spannend ondanks het ontbreken aan echte doelkansen.
Gert VAN WALLE
Vervanging 98'
In:Gert VAN WALLE
Out:Toon JANSSEN
Janssen de motor van ons middenveld mag gaan rusten na 98 minuten alles te geven. Dankjewel Toon!
95'
Onze excuses voor het missen van enkele updates wegens grote belangstelling lagen we er even uit. Maar we zijn terug. Er waren wel geteld 2 kansen en dit langs Lokerse zijde met 2x Stan Braem aan de trekker. We noteerden één volley die hoog over ging en één kopbal die over ging! Wat een debuut maakt Stan Braem hier al met een assist en doelpunt.
Goal 3:3 92'
Stan BRAEM
3-3 GOOOOOOOOAAAAAL STAN BRAEM!!! We gaan verlengingen krijgen zo laat in de match een pareltje!
Vervanging 90'
In:Fousseni OURO-SAMA
Out:Allan TSHIMANGA
Gil VAN MOERZEKE
Gele kaart 85'
Gil VAN MOERZEKE
na een discussie met een Beerschot speler
85'
Voorzet Janssen! En daar komt Van Moerzeke met de kopbal! Centimeters naast! Beerschot is nog niet binnen!
80'
Beerschot dient KSC Lokeren-Temse onmiddellijk van antwoord. Verlinden met een schot van uit de tweede lijn hard over de grond en naast.
77'
Toon Janssen dwingt een corner af! Heel het publiek gaat uit zijn dak en geloven in de gelijkmaker en terecht want ondanks de nodige portie malchance staat aan de tweede paal Dianganga, hij kan koppen maarde bal gaat net naast!
75'
Een uitbraak op rechts bij Beerschot met een schot op doel, de bal gaat naast!
Zakari Junior LAMBO
Goal 2:3 75'
Zakari Junior LAMBO
Assist: Stan BRAEM
GOOOOAAAAL! We zetten de achtervolging in! Debutant Stan Braem met een scherp aangesneden voorzet de bal gaat net voorbij Gil in de kleine baklijn maar Zakari Lambo is goed gevolgd en frommelt de bal nog net in doel! 2-3
Yari BRACHET
Vervanging 72'
In:Yari BRACHET
Out:Naïm BOUJOUH
Vervanging 72'
In:Stan BRAEM
Out:Sam VAN AERSCHOT
69' 1:3 Goal
Felix NZOUANGO
Doelpunt voor Beerschot op vrijetrap van op een 40 meter, de bal werd van op links in het pak gedropt en daar waren de ratten bij de pinken om achter de verdediging in te kruipen. Nzouango staat oog in oog met Merckx en kopt staalhard binnen.
Zakari Junior LAMBO
Vervanging 65'
In:Zakari Junior LAMBO
Out:Alexander MAES
Onze doelpuntenmaker mag gaan rusten. In zijn plek komt Lambo!
60' 1:2 Goal (own)
Arne CASSAERT
Op het uur scoort Beerschot de 1-2. Een voorschot van op rechts waarbij de hele verdediging onder of naast de bal doorging behalve Cassaert, hij werd verrast en maakt ongelukkig een eigen doelpunt doordat de bal opnieuw afweek, ditmaal op het scheenbeen. Hij kent een ongelukkige avond.
Arne CASSAERT
59' Vervanging
In:Welat CAGRO
Out:Simion MICHEZ
58' Vervanging
In:Marco WEYMANS
Out:Benjamin PAUWELS
54'
Daar is bijna de 2-1! Met El Banouhi wordt helemaal vrijgelaten en ontvangt de bal diep op rechts vanwege Reuten! Soufiane geeft voor, Gil kan er net bij maar kopt naast!
Alexander MAES
Goal 1:1 51'
Alexander MAES
Assist: Yannick REUTEN
ALEXANDER MAES!!! Met een induwertje na een knap één tweetje tussen Reuten en ik meen Janssen! GOOOOOOOOAAAAAAAL! 1-1
47' Gele kaart
Ayouba KOSIAH
Geel wegens een trekfout.
46'
De tweede helft gaan van start.
45'
We gaan rusten met een eerste helft knap aanvallend voetbal. Deze partij is werkelijk 1B niveau waardig qua spektakel. We hopen alvast na de rust meer van dit spel te mogen aanschouwen. Tot zo dadelijk.
43'
Lokeren-Temse zet een 1ste helft slot offensief in! Dianganga krijgt de bal diep, hij wil laag voorzetten, de doelman zit er nog net optijd tussen om de inlopende Van Moerzeke voor te zijn.
41'
Wat een spektakel! Er werd een fout gefloten op Reuten maar Janssen herneemt direct het spel, de scheids laat begaan, er volgt een pas naar rechts op Van Moerzeke die kan er met een tackle voorzet nog bij, Van Aerschot loopt goed in en met een ninja volley trapt hij de bal op doel! De doelman met een katachtige reflex duwt de bal in corner! Wat is met dat allemaal! De bal leek te ver weg te zijn van Sam Van Aerschot maar hij gebruikt elke spier in zijn lijf om die bal nog te kunnen beroeren, ongelofelijk!
37'
Tshimanga met een knappe diepsteek bal centraal op Van Moerzeke die de sprint inzet en het duel wint, hij trapt overhoeks! De bal gaat maar rakelings naast! Daar was ei zo na de gelijkmaker op 8 minuten voor rust. De aanhang van Lokeren-Temse schiet terug wakker en gaat nog eens vol achter hun ploeg staan!
32'
Beerschot opnieuw met een knappe kans, alweer Michez die vrijgelaten werd centraal, dit keer trapt hij de bal tegen de linkerpaal, in tweede instantie leek Sanusi de bal nog in doel te kunnen trappen maar dat was zonder Merckx gerekend die goed zijn doel afschermde en met een reflex de bal kon wegtikken naar een speler van Lokeren-Temse.
23'
Knappe actie van Boujouh op links, hij pakt de bal in twee tijden mee door de bal over de verdediger heen te tikken met zijn hiel, hij stoomt door als een TGV naar de achterlijn en geeft voor, Van Aerschot staat rond het penalty punt klaar om in te koppen maar de bal komt iets te hoog, hij kan er toch nog bij, de bal gaat hoog over het doel.
18' 0:1 Goal
Simion MICHEZ
Een knappe aanvallende actie van Beerschot vanwege Michez, hij kapt Van Aerschot uit die kwam meeverdedigen en haalt uit, de bal wijkt ongelukkig af op het been van Cassaert waardoor Merckx werd verrast. De bal verdween voor Beerschot dus met een gelukje in de linkerbovenhoek. Dit was hun eerste echte schot tussen de palen maar ze werken efficiënt af.
15'
Het eerste kwartier werd quasi volledig geclaimd door KSC Lokeren-Temse wat betreft balbezit, kansen en combinaties. Beerschot mist nog wat voetbalritme maar Lokeren-Temse is op zijn hoede voor de snelle counters bij balverlies.
9'
Daar is Beerschot met de counter op rechts, een lage voorzet volgt, Merckx gaat goed plat en zorgt ervoor dat de bal niet bij het eindstation geraakt!
8'
Van Moerzeke krijgt de bal in de zestien en trapt de bal pardoes op een verdediger, de bal gaat in corner maar daar komt geen gevaar uit voort.
8'
Daar is Van Aerschot die moederziel alleen werd gelaten op links, hij haalt de achterlijn en kapt zijn man uit, hij kiest voor een schot uit een scherpe hoek, de doelman kan de bal wegkloppen!
5'
De eerste 5 minuten van de wedstrijd domineert Lokeren-Temse het spel met enkele fraaie combinaties. Beerschot heeft geen antwoord op het hoge tempo passing van KSC Lokeren-Temse.
4' Vervanging
In:Ibrahim ALHASSAN
Out:Derrick TSHIMANGA
Oud speler Derrick Tshimanga verlaat het veld na nog geen 5 minuten. Vermoedelijk blesseerde hij zich.
1'
Welkom beste supporters voor de 1/32ste finale van de Beker van België tegen Beerschot. Een wedstrijd waar menig Lokeren-Temse supporter heel de week naar uitkeek. Vandaag moet niets maar alles mag. Never change a winning team dus ook vandaag krijgen dezelfde 11 namen aan de aftrap maar op de bank vinden we vandaag ook nog onze nieuwe spits Stan Braem die reeds speelgerechtigd is en hopelijk zijn debuut kan maken. Maak het uzelf comfortabel op deze nog zwoele na zomerse avond met een frisse pint, onze spelers staan er klaar voor en we voorzien u graag van minstens 90min commentaar. Komaan Sporting Lokeren-Temse!
P