5 jan 2024-19:00
Rust: 2-0
KSC Lokeren-Temse
2
2 : 2
K.Lierse SK
2
Einde
1st Half
club logo club logo
45'
2nd Half
club logo club logo
90'
Doelpunten
60'
Goal
Ousmane SOW
70'
Goal
Sam VANDERHALLEN
Opstellingen
KSC Lokeren-Temse
Vervangers
63'
63'
83'
75'
7
a
Robbe WIELANDT
K.Lierse SK
12
d
Jarno DE SMET
4
m
Aristote NKAKA-BAZUNGA
6
m
Sebastiaan BREBELS
7
a
Obbi OULARE
8
m
Thibaut VAN ACKER
11
a
Mehdi TARFI
18
m
Nils SCHOUTERDEN
19
a
Stan VAN DESSEL
21
a
Ousmane SOW
60'
23
v
Viktor BOONE
44
v
Joeri POELMANS
Vervangers
1
d
Jens TEUNCKENS
20
v
Sam VANDERHALLEN
70'
24
v
Jarno LIBERT
26
v
Jens COOLS
27
a
Senda MUKANDILA
28
a
Eric OCANSEY
37
Noah WOUTERS
64
m
Maxim KIREEV
70
a
Samih EL TOUILE
77
Luca FOUBERT
80
a
Luka BJEKOVIC
Coach
Jo CHRISTIAENS
Wedstrijdverslag
KSC Lokeren-Temse
K.Lierse SK
90'
Einde wedstrijd 2-2! We ontvangen u graag zaterdagavond 13 januari tegen Dessel Sport om 20u! Tot de volgende wedstrijd!
89'
Kort genomen corner op rechts, Maes krijgt de bal en levert een gemeten voorzet af! Daar is de kopbal van Brachet! Op de doelman!
89'
De twee youngster bij Lokeren met een knap uitgespeelde kans Robbe Wielandt pakt de bal in één tijd tussen 3 spelers van Lierse mee en steekt Fousseni diep die geeft de bal op rechts voor maar de voorzet werd geblokt.
86'
We hebben amper tijd voor het verslag! Daar is Maes die onderschept de bal mooi voor de zestien van Lierse hij maakt en faked een schot waardoor hij 2 verdedigers in de luren legt, hij wil dan te nonchalent uithalen, de doelman is geklopt maar aan de eerste paal staat nog een verdediger die het schot blokt! De Lokerse aanhang kan het niet geloven dat deze twee zuivere 100% doelkansen worden gemist. Hier zat meer in!
85'
OH OH OH wat ongelukkig voor Brachet! Een knappe voorzet op links vanwege Van Aerschot! Bracht loopt in aan de tweede paal en kan de bal gewoon binnen duwen maar raakt de bal verkeerd en duwt de bal rakelings naast doel! Hij trapt uit frustratie tegen de paal, wat jammer!
Gert VAN WALLE
Vervanging 83'
In:Gert VAN WALLE
Out:Toon JANSSEN
80'
Het spelbeeld blijft ongewijzigd het is wachten op een nieuwe kans voor één van beide partijen.
Vervanging 75'
In:Fousseni OURO-SAMA
Out:Simon VERMEIREN
Christian Luis BELLO RIVERO
Vervanging 75'
In:Christian Luis BELLO RIVERO
Out:Soufiane EL BANOUHI
Gianni DE NEVE
Vervanging 75'
In:Gianni DE NEVE
Out:François KOMPANY
72'
Lierse voert 5 wissels door, opnieuw werden er geen wijzigingen doorgegeven voor het live verslag waarvoor onze excuses nogmaals.
70' 2:2 Goal
Sam VANDERHALLEN
Doelpunt via Vanderhallen op een corner van op rechts! De stilstaande fases zijn duidelijk een wapen voor Lierse! Het staat 2-2
70'
Lierse nam de fakkel begin deze tweede helft over van KSC Lokeren-Temse wat betreft de uitgespeelde kansen. Het balbezit is tamelijk evenredig verdeeld maar Lierse kan meer dreiging brengen. Achteraan staan de Geel-zwarten secuur te verdedigen in vergelijking met de eerste helft.
68'
Lierse met opnieuw Sow achter het kanon, hij haalt uit van op 20 meter maar de bal gaat recht op Merckx af en die kan de bal eenvoudig pakken.
Alexander MAES
Vervanging 63'
In:Alexander MAES
Out:Yannick REUTEN
Yari BRACHET
Vervanging 63'
In:Yari BRACHET
Out:Stan BRAEM
62'
Daar is Lokeren-Temse die nog eens komt piepen voor doel. Op rechts Reuten met een knappe indraaiende voorzet a la Kevin De Bruyne! Braem kan er net niet bij, de bal vliegt voorbij en gaat over de achterlijn.
60' 2:1 Goal
Ousmane SOW
Daar is de gelijkmaker via Ousmane Sow, opnieuw een stilstaande fase dit keer via een corner van rechts, Sow loopt goed in aan de eerste paal en kopt, de bal wijkt af op een speler en verraste Merckx die zonder de afgeweken bal het gevaar ongedaan had kunnen maken, het staat 2-2
58'
Daar is Lierse opnieuw met een snelle omschakeling, El Banouhi maakte appel voor buitenspel bij de grensrechter maar die gaf aan dat er geen sprake was van buitenspel, hierdoor stond El Banouhi niet op te letten, de linkerflankaanvaller van Lierse snijdt naar binnen en haalt uit maar daar is Cassaert om het schot te af te blokken.
54'
Lierse komt herboren uit de kleedkamer en grijpt Lokeren-Temse meteen bij de keel met enkele snelle omschakelingen. Er sluipen wat onnauwkeurigheden in het spel van Lokeren-Temse, ze moeten opletten dat ze nu niet in het mes lopen en hun voorsprong uit handen geven.
51' 2:0 Goal
Doelpunt Lierse op een stilstaande fase. Een vrijetrap op links en Vanderhallen klopt Merckx met een knappe kopbal. Het staat 2-1.
46'
We zijn vertrokken voor de tweede helft, er zijn redelijk wat wissels uitgevoerd, deze zullen in de mate van het mogelijke worden genoteerd maar deze werden niet kenbaar gemaakt aan de zijlijn waarvoor onze excuses.
45'
We gaan rusten bij een 2-0 voorsprong.
Simon VERMEIREN
Goal 2:-1 38'
Simon VERMEIREN
GOOOOAAAAAL!!!! SIMON VERMEIREN! Daar is de 2-0! Uitgerekend Vermeiren tegen zijn ex-club met een knap geplaatst schot tegen de rechterpaal, de bal verdwijnt in doel! 2-0
30'
Lierse speelt het tweede deel van deze eerst helft iets gretiger maar kan enkel dreigend zijn met de lange bal. Lokeren-Temse blijft dominant in balbezit en zoekt rustig de openingen. Jelle Merckx moest nog maar één keer echt tussenkomst bieden op een corner die op doel werd gekopt maar Jelle kon de bal makkelijk klemmen.
26'
KSC Lokeren-Temse met een uitgekiemde aanval, centraal ontvangt Tshimanga de bal, hij ziet links Boujouh randje buitenspel lopen maar geeft dankzij een strakke pas net op tijd de bal mee, Naïm zet in één tijd voor! Vermeiren komt net te kort maar daar is Braem! Die glijdt ook voorbij en daar is nog El Banouhi die de bal net kan binnen houden! Hij zet voor de bal wijkt af naar de rand van de zestien en daar komt een volley van Reuten! Net over! Wat een spektakel.
15'
Lokeren-Temse staat onder druk maar blijft kalm en voetbalt enkele mooie kansen bij elkaar. Van Aerschot stuurt met buitenkant voet Reuten in de zestien, die kan voorgeven! Nog net geblokt door de verdediger op de inlopende Vermeiren en goed volgende Braem. Lokeren-Temse speelt op een degelijk tempo en Lierse kan nog steeds geen vuist maken.
10'
Lokeren-Temse begon gretig aan de wedstrijd met 1 doelpunt en 2 kansen. Lierse begint iets te slap aan de wedstrijd en moet zich al vroeg herpakken, ze konden echter nog niet voor dreiging zorgen in de zestien van doelman Merckx.
Sam VAN AERSCHOT
Goal 1:-1 4'
Sam VAN AERSCHOT
GOOOOOAAAAAL! VAN AERSCHOT!!!! Op rechts zet Stan Braem hoog druk en maakt hij het de verdediger van Lierse knap lastig, het lukt hem om de bal te veroveren en infiltreert in de zestien een volgt een één tweetje en de bal komt met een geschampt schot van Braem tot bij Van Aerschot die de keeper tegen voets pakt! Doelpunt, het staat al vroeg 1-0
1'
Een goede avond aan alle supporters die vanavond het live verslag volgen. Wij wensen u een gelukkig en sportief nieuwjaar toe met opnieuw een jaar vol memorabele hoogtepunten. De regen is zoals de afgelopen week ook nu weer van de partij, hopelijk krijgt onze pelouse op Daknam het niet al te zwaar te verduren. We maken ons klaar voor de eerste wedstrijd van 2024, we ontvangen vanavond Lierse Kempenzonen voor een oefenwedstrijd. De spelers staan klaar voor de aftrap, we zijn vertrokken. Komaan Lokeren-Temse!
P