13 jan 2024-20:00
1e Nationale 2023-2024 | Wedstrijdweek 18
Rust: -
KSC Lokeren-Temse
2
2 : 1
KFC Dessel Sport
1
Einde
1st Half
club logo club logo
45'
2nd Half
club logo club logo
90'
Doelpunten
41'
Goal (penalty)
71'
Kaarten
35'
Gele kaart
39'
47'
Gele kaart
William OWUSU
62'
Wedstrijdverslag
KSC Lokeren-Temse
KFC Dessel Sport
90'
We gaan de blessure tijd in.
Yari BRACHET
Vervanging 88'
In:Yari BRACHET
Out:Stan BRAEM
87' Vervanging
In:Stan KOLEN
Out:
85' Vervanging
In:Rowi BOONS
Out:Terry OSEI-BERKOE
85' Vervanging
In:Ibrahim EL ANSRI
Out:Faysel KASMI
Goal 2:1 71'
Stan BRAEM
Assist: Sam VAN AERSCHOT
GOOOOAAAAAL! HET KON NIET BLIJVEN DUREN! STAN BRAEM! Een knappe steekbal in de zestien vanwege Van Aerschot, Braem ontvangt de bal en zet met een knappe beweging 2 verdedigers opzij, hij trapt centraal net naast de uitkomende doelman! 2-1!
70'
Wat een samenspel! Van Aerschot met de tik op Lambo, die komt op snelheid en geeft de bal opnieuw naar Van Aerschot, de bal komt centraal terug tot bij Lambo! Die trapt op de paal! Ongelofelijk knap staaltje samenspel.
Zakari Junior LAMBO
Vervanging 69'
In:Zakari Junior LAMBO
Out:Yannick REUTEN
65'
Knappe voorzet vanwege de diepgestoken Vermeiren, die zag op links Van Aerschot de zestien in lopen, de verdediger kopt de bal over de achterlijn en Van Aerschot haast zicht zich voor een snelle spelhervatting, een één-tweetje met El Banouhi! de bal gaat naar Janssen aan de verste paal, die kopt! Net naast.
62' Gele kaart
Yoran VAN BEYLEN
Opnieuw een handsbal vanwege Dessel ditmaal op het middenveld.
60'
Reuten staat achter de bal voor deze vrijetrap, hij trapt richting de paal dichtst bij de keeper! Die was ei zo na verrast maar kon met een sublieme redding de bal uit de linkerbovenhoek ranselen!
59'
Braem krijgt de bal centraal, hij wil de bal met een opwippertje over de verdediger spelen! de verdediger raakt de bal met de handen! Het leek binnen de zestien maar de scheids fluit voor vrijetrap op de rand van de zestien!
57'
Corner voor Lokeren-Temse opnieuw kort genomen, Van Aerschot geeft voor richting tweede paal, de bal kan nog niet worden weggekopt door een verdediger van Dessel.
49'
Een pas van Reuten op Braem die lijkt de bal niet te kunnen meenemen maar het lukt hem toch met een knap staaltje techniek nam hij de bal mee achter het steunbeen, hij geeft voor! De bal gaat naar Van Aerschot die bukt zich doelbewust, de bal komt pardoes in de voeten van Janssen, die haalt uit! Vermeiren liep in de baan van het schot of het stond hier 2-1.
47' Gele kaart
William OWUSU
46'
We zijn vertrokken voor de tweede helft.
45'
We gaan rusten bij een 1-1 gelijkstand.
41' 1:1 Goal (penalty)
Hannes SMOLDERS
Smolders zet de penalty feilloos om in de linker benedenhoek, Merckx koos de verkeerde hoek.
40'
Een heet standje voor het doel van Merkcx, de verdediging krijgt de bal niet weg! Er komt een pegel op doel! Cassaert blokt! De scheids fluit voor hands van Cassaert we krijgen een penalty!
Naïm BOUJOUH
Gele kaart 39'
Naïm BOUJOUH
Fout Boujouh
38'
Een steekbal naar Stan Braem op links, die ziet Van Aerschot wachtende op een voorzet, daar gaat het naar toe! Van Aerschot met de controle en nu oog in oog met de doelman! Hij wil de bal naast de keeper in doel leggen maar trapt op de doelman! Dit had de 2-0 moeten zijn.
36'
Daar is Dessel opnieuw, ditmaal via de linkerflank, ze infiltreren centraal en er volgt een schot binnen de palen maar te zwak getrapt, Merckx kan de bal opnieuw makkelijk afweren.
Sam VAN AERSCHOT
Gele kaart 35'
Sam VAN AERSCHOT
Van Aerschot krijgt geel voor een opstapeling van foutjes.
34'
Daar is Dessel met een goed uitgespeelde kans op rechts, er volgt een voorzet richting de tweede paal, daar staat Owusu, die kan de bal op de borst controleren en meenemen, hij trapt! In de handen van Merckx.
31'
Daar is Stan Braem met een voorzet schot op links! De bal maakt een rare kronkel en duikt dan ineens in volle snelheid naar beneden richting de keeper! Die moet in extremisch de bal over de lat duwen of deze zou binnen vliegen.
Simon VERMEIREN
Goal 1:0 29'
Simon VERMEIREN
Assist: Soufiane EL BANOUHI
GOOOOOAAAAAAL! SIMON VERMEIREN! Hij scoort via een steekpas vanwege El Banouhi! Simon loopt de zestien in richting doel en trapt met buitenkant voet! 1-0!
27'
Beide ploegen liggen momenteel met elkaar in evenwicht, de strijd wordt gestreden op het middenveld maar men geraakt niet verder.
18'
Een vrijetrap op een gevaarlijke positie rechts voor de grote baklijn! De speler van Dessel trapt de bal naar de eerste paal! maar te laag om Merckx in de verlegenheid te brengen, hij kan da bal makkelijk klemmen.
15'
Een voorzet op rechts, Vermeiren loopt in richting eerste paal maar gaat onder de bal door! Daar is Reuten! De bal is net buiten bereik om in één tijd te kunnen trappen op doel, hij tikt de bal door naar Tshimanga die wil uithalen maar een verdediger kan de bal wegduwen! Daar komt Braem! Die wint het duel om de bal en trapt met zijn rechter overhoeks, net naast! We mogen niet klagen over het spelbeeld!
12'
Lokeren-Temse begon gretig aan de wedstrijd en kon reeds enkele keren gevaarlijk zijn, Dessel Sport speelt in een goed blok en ze weten hun momenten er tot nu toe goed uit te kiezen om om te schakelen! Het leverde echter nog geen doelkans op.
5'
Van Aerschot krijgt de bal diep op links, hij gaat in duel en kan de bal nog bijhouden maar moet terugkappen, hij zit Janssen in de rug van de centrale verdediger duiken en speelt met een hakje de bal enig mooi in de loop van Janssen! Die geeft voor met zijn linker! Braem met de kopbal! De bal gaat maar net voor langs! Alweer een knap uitgespeelde doelkans.
2'
De eerste corner van de wedstrijd is voor LOkeren-Temse , een korte corner op rechts met Reuten, die past naar Van Aerschot met een strakke voorzet met de wreef! Cassaert kan vrij inlopen en koppen! Net naast de paal! We moesten niet lang wachten op een eerste doelkans voor onze tricolores!
1'
Welkom supporters voor de eerste competitiewedstrijd na de winterstop. Het is een kille winteravond met een schamele 2 graden celsius. Hopelijk kunnen we ons verwarmen aan een spannende partij. We krijgen vandaag Dessel Sport over de vloer, zij staan op een gedeelde 14de plaats met Virton. In het elftal van oefenmeester Hans Cornelis ontbreken nog steeds Jeovanni Dianganga en Gil Van Moerzeke. Hun vervangers zijn Francois Kompany en Stan Braem. We zijn vertrokken voor een spannende 90 minuten! Komaan Lokeren-Temse.
P