24 feb 2024-20:00
1e Nationale 2023-2024 | Wedstrijdweek 24
Rust: 1-1
KSC Lokeren-Temse
2
2 : 1
KSK Heist
1
Einde
1st Half
club logo club logo
45'
2nd Half
club logo club logo
90'
Doelpunten
Opstellingen
KSC Lokeren-Temse
KSK Heist
Vervangers
56
d
Mon DE PRETER
2
Rhune BOLLEN
3
Milo BONNARENS
5
Bas WECKHUYSEN
85'
72'
Coach
Maxime ANNYS
Kaarten
55'
78'
Gele kaart
Wedstrijdverslag
KSC Lokeren-Temse
KSK Heist
93'
Einde wedstrijd de drie punten blijven in extremisch op Daknam!
Simon VERMEIREN
Goal 2:1 91'
Simon VERMEIREN
GOOOOOAOAAAAAL! In extremisch nog een corner vanwege Maes! Vermeiren aan de tweede paal klimt het hoogste ! Hij kopt hem binnen!!!! 2-1
90'
Dolle minuten in het Daknamstadion alles of niets!
85' Vervanging
In:Bas WECKHUYSEN
Out:Yousry SABHAOUI
85' Vervanging
In:Rayane HANNACH
Out:Glenn VAN HOUT
Alexander MAES
Vervanging 84'
In:Alexander MAES
Out:Sam VAN AERSCHOT
doelpuntenmaker Van Aerschot is kapot gestreden en verlaat het veld voor Maes
83'
KSK Heist mocht dan wel een kans noteren maar lijkt stilaan toch ook te gaan bezwijken onder de hoge pressing van Lokeren-Temse. De kansen volgen elkaar op ondanks nog geen kans tussen de palen. Ze willen kosten wat kost nog dat ene doelpunt maken en de drie punten thuis houden.
81'
Lokeren-Temse wil te graag forceren waardoor het achteraan te veel ruimtes open vallen! Daar maakt Heist handig gebruik van op de tegenaanval, Er komt een voorzet richting eerste paal en Jelle Merckx stapt iets te vroeg uit! De spits Colman kan koppen maar kan enkel de bal verlengen aan de eerste paal! Mocht hij deze meer richting doel kunnen geduwd hebben was Merckx geklopt! Hier komen we goed weg!
78' Gele kaart
Glenn VAN HOUT
Yari BRACHET
Vervanging 77'
In:Yari BRACHET
Out:Allan TSHIMANGA
76'
Drie pogingen in 15 seconden! Een bal komt centraal voor de voeten van Van Moerzeke, die haalt uit! Op de verdediger, de bal komt rechts in de zestien bij de gevolgde El Banouhi, die haalt ook uit! Opnieuw op een verdediger. Daar is nog Tshimanga in de tweede lijn met een schot! De bal gaat een dikke meter over het doel.
72' Vervanging
In:Matt JANNES
Out:Faissal EL ATTABI
70'
Vermeiren die waande zich even een echte spelmaker met een strak gemeten voorzet van op rechts rlchting tweede paal op Van Aerschot, de bal komt perfect in de loop van Sam, die kan koppen! een kleine 20 centimeter naast de tweede paal!
66'
Daar is Lokeren-Temse nog eens met doelgevaar! Een corner op rechts komt in het pak terecht, Braem kan de bal trappen maar werd geblokt door de verdediger hij krijgt nog een herkansing maar ook dit keer kan hij diezelfde verdediger niet kloppen.
Simon VERMEIREN
Vervanging 62'
In:Simon VERMEIREN
Out:Yannick REUTEN
60'
Een ongewijzigd spelbeeld, een dominant Lokeren-Temse aan de bal maar ze dwingen geen kansen af met al dat balbezit. KSK Heist kiest zijn momenten zorgvuldig voor een uitbraak maar stuit telkens op een stevige verdediger in de omschakeling.
François KOMPANY
Gele kaart 55'
François KOMPANY
49'
Lokeren-Temse start gretig aan de tweede helft met enkele knappe acties en voorzetten van op links. KSK Heist leek, net als bij het begin van de eerste helft, opnieuw in het mes te lopen. Gelukkig stond doelman Van Aerschot goed op te letten.
46'
We vatten de tweede helft aan met één personeelswijziging bij Lokeren-Temse. Francois Kompany komt in de ploeg, hij vervangt Dianganga.
François KOMPANY
Vervanging 46'
In:François KOMPANY
Out:Jeovanni DIANGANGA
45'
We gaan rusten bij een 1-1 tussenstand.
41'
Een lange bal op Van Moerzeke die de bal in de zestien kan controleren, hij schiet uit de draai maar raakt een verdediger de bal gaat hoog de lucht in. Braem kan de bal in één tijd meenemen in de draai en trappen! De bal vliegt binnen in het zijnet! Doelpunt, maar de scheids oordeelt dat Stan buitenspel stond. Dat leek nochtans van uit mijn standpunt niet het geval te zijn maar we zullen de scheids maar niet in twijfel trekken.
35' 1:1 Goal
Jef COLMAN
Doelpunt voor Heist via hun spits Jef Colman een iets wat gelijkaardig doelpunt zoals Van Aerschot, een knappe rush hij zet 2 verdedigers in de wind en kapt de opkomende Merckx uit en legt de bal koelbloedig in doel. Tshimanga nog in extremisch met een tackel voor de doellijn om de bal uit doel te houden maar het schot was te goed geplaatst.
33'
Een snel genomen, korte, vrije trap en Reuten ziet op rechts Van Moerzeke naar de zestien begeven! Reuten met een knappe lange bal op Gil! Perfect gegeven maar hij kopt net naast de bal.
27'
Corner op links met Toon Janssen achter de bal, hij trapt de bal perfect richting de tweede paal! Reuten met de perfecte kopbal! De bal spat uiteen op de paal! Dit had de 2-0 moeten zijn!
25'
KSK Heist was tot nu toe enkele keren dreigend met afstandsschoten, gelukkig staat het vizier nog niet goed afgesteld. KSC Lokeren-Temse zoekt de voetballende oplossingen maar konden na het doelpunt nog maar één keer iets forceren via een voorzet op links vanwege Braem die werd weggewerkt door de centrale verdediger. De ploegen houden elkaar goed in evenwicht.
22'
Onze excuses voor de technische problemen, het aantal volgers was een pakweg meer dan wat onze servers aankunnen. Dit euvel werd opgelost en we kunnen terug naar de wedstrijd.
10'
Goed druk gezet van Braem op een terugspeelbal naar een verdediger, die bleef iets te kalm waardoor Van Aerschot de bal kon veroveren en de tegenaanval op gang trok, Braem goed gevolgd en die ontvangt een steek pas vanwege Van Aerschot, hij lijkt te gaan trappen maar speelt de bal lateraal naar rechts door de benen van de verdediger, Van Moerzeke verwachtte deze pas niet en ging aan hem voorbij. Onbegrijpelijk dat Braem zelf niet zijn kans waagde.
Sam VAN AERSCHOT
Goal 1:0 3'
Sam VAN AERSCHOT
GOOOOOAAAAAL! SAM VAN AERSCHOT! De eerste kans binnen de palen en het is meteen raak! Van Aerschot klopt eerst twee verdedigers en komt dan oog in oog te staan met zijn broer Fré, hij is echter koel in de afwerking en kapt zijn broer uit en legt de bal in het doel! Het staat 1-0.
1'
Welkom beste supporters, er staat weer een mooie wedstrijd op het affiche, de nummer 4 in het klassement KSK Heist komt vandaag op bezoek. Sinds vorige week hebben we onze koppositie moeten afstaan aan onze concurrent La Louvière. De weerbaarheid van onze tricolores is gebleken waarbij ze de vorige speeldag een achterstand tegen Jong Gent knap wisten om te buigen naar een gelijkspel, ze vergaten enkel zichzelf te belonen na een knappe partij en de drie punten thuis te houden. KSK Heist mist enkele sterkhouders waaronder Mylan Carassco maar onze jongens kunnen het zich niet permitteren om de tegenstander te onderschatten.
P