Kaarten
83'
Wedstrijdverslag
92'
Een spannend slot met nog een kans langs beide kansen! De aanval van Winkel-Sport werd op het laatste nippertje afgestopt door opnieuw een knappe tackel van Boujouh! Daar is junior Lambo op de counter maar de scheids fluit voor offside. De wedstrijd eindigt op een zuinige 1-0 overwinning. We komen zo steeds stap per stap dichter bij promotie! We zien u graag volgende week terug voor een nieuw live verslag. Tot dan!
90'
Tshimanga op de counter wordt diep gestuurd door Reuten! Hij speelt zijn man uit en haalt overhoeks uit! De bal gaat voorlangs!
88'
Lambo krijgt de bal diep op links! Hij trapt van uit een scherpe hoek maar de bal raakt de lat en gaat naast!
84'
Het is Winkel-Sport die steeds meer voor het doel van Merckx opduiken in het laatste kwart van deze tweede helft. Een knappe actie op rechts die leidt tot een knap gegeven voorzet, Ryan Bantu kruipt voor zijn man en krijgt er zijn hoofd tegen! de bal gaat net over de lat! De wedstrijd is nog niet gespeeld, Lokeren-Temse moet waakzaam blijven en zelf nadrukkelijker opzoek gaan naar de 2-0.
Gil VAN MOERZEKE
Gele kaart 83'
81'
Een gevaarlijke vrije trap van op links! gaat richting doel! Dianganga kan nog in extremisch met een tackel de bal voor doel afblokken!
Zakari Junior LAMBO
Vervanging 77'
In:Zakari Junior LAMBO
Out:Yari BRACHET
De ongelukkige Yari Brachet verlaat geblesseerd het veld, in zijn plaats komt Junior Lambo.
74' Vervanging
In:Ryan BANTU MANVUAKA
Out:Jérémy PERBET
Yari BRACHET
Vervanging 69'
In:Yari BRACHET
Out:Stan BRAEM
doelpuntenmaker Stan Braem verlaat het veld.
67'
We zijn reeds een dik uur ver in deze partij waarbij Lokeren-Temse nog steeds opzoek is naar dat tweede doelpunt. Winkel-Sport zoekt naarstig naar de gelijkmaker maar stuit te vaak op een pijl snelle Dianganga of goed gepostioneerde Francois Kompany. Alles kan nog in deze partij.
62'
Duur balverlies bij Lokeren-Temse, Toon Janssen krijgt centraal een moeilijke pas te verwerken en verloor de bal aan een tegenstander, de spits bij Winkel-Sport haalt uit vanop een 18 meter! Merckx is alert en kan de bal stoppen.
57'
Opnieuw een doelpoging ditmaal via een corner op rechts! De bal gaat richting de eerste paal waar Stan Braem de bal kan verlengen richting de tweede paal, daar staat Toon Janssen die de bal in één tijd controleert en uithaalt meet een volley die net naast de verste paal gaat!
53'
Daar is die eerste kans al! Janssen zet goed door op de linkerflank en snijdt naar binnen! Hij ziet centraal Reuten die moederziel vrij loopt, hij speelt een harde pas over de grond! Reuten met het schot! De doelman kan de bal net over de lat duwen!
50'
De eerste 5 minuten bij Lokeren-Temse zijn tamelijk slordig, teveel passes komen niet op hun bestemming aan, het is wachten op een eerste kans tussen de palen.
46'
We starten de tweede helft zonder personeelswijzigingen.
45'
We gaan rusten. Samenvatting van de eerste helft : Voetballend is Lokeren-Temse heer en meester. Winkel-Sport is minder efficiënt met hun kansen omgesprongen en staat daardoor terecht op achterstand. Hopelijk kunnen onze tricolores in de tweede helft verder uitlopen en de drie punten zo thuishouden.
44'
Laatste kans voor de rust is voor Winkel-Sport een counter via de linkerflank, de flankaanvaller kapt naar binnen en geeft een indraaiende voorzet! Debouver kan koppen maar kopt net naast.
40'
een heet standje voor het doel van Merckx. Een vrije trap verdween initieel nog tegen een speler van Lokeren-Temse maar Winkel-Sport wist de bal te recupereren, er volgde een voorzet en deze scheerde op kop hoogte voorbij alle verdedigers en bijna tot op het hoofd van de rechts inlopende flankaanvaller, gelukkig stond Boujouh goed op te letten om de bal net op tijd in corner te werken. De corner was eveneens gevaarlijk met een kopbalkans recht in de handen van Merckx.
35'
Een knap opgebouwde aanval op links maar Braem beslist om het spel naar het centrum te verleggen, een slimme beslissing want zo kon El Banouhi de bal oppikken en knap één-tweetje met Van Moerzeke maken, hij moet nog één man voorbij maar verslikt zich in zijn dribbel en duwt de bal over de achterlijn tot zijn grote frustratie.
33'
Vrije trap op rechts op zo een 40 meter van doel. Janssen met de voorzet en daar is Van Moerzeke met de kopkans! Hij kopt de bal over het doel.
30'
Daar is Lokeren-Temse met een antwoord, Een eerste voorzet van El Banouhi op rechts werd geblokt maar de bal werd heroverd. El Banouhi haalt de achterlijn en zet voor richting de tweede paal! Daar is opnieuw Braem die kan koppen! De bal werd nog niet voor zijn neus weggekopt door een verdediger.
29'
Net na de wissel meteen een aanval van Winkel Sport! Een diepe bal centraal op Daan Debouver! Die kan uithalen met een volley! Geblokt door Toon Janssen die hem goed volgde.
Yannick REUTEN
Vervanging 28'
In:Yannick REUTEN
Out:Sam VAN AERSCHOT
Sam verlaat het veld wegens een blessure.
24'
Nog eens dreiging in de rechthoek van Jelle Merckx. een knappe diepsteekbal op links, de flankaanvaller van Winkel Sport zet de bal knap voor richting de tweede paal! Daar is Dimitri Mohamed met de kopkans overhoeks! de bal valt net links over de lat op het dak van het doel!
15'
Het eerste kwartier is voorbij en Lokeren-Temse begon scherp aan de partij en wist hun eerste kans feilloos om te zetten in een doelpunt. Winkel Sport kon nog niet echt antwoorden met een kans tussen de palen maar blijft voetballen. Het voetballend overwicht is wel in het Lokerse voordeel.
8'
een eerste tegenaanval voor Winkel Sport. Een vlotte combinatie, die gevolgd wordt door een diepsteekpas op rechts, leidt tot een corner doordat Boujouh doortastend ingreep. Er volgt een korte corner waarbij de flankaanvaller naar binnen knijpt en op de rechterhoek van de baklijn een indraaiend voorzet/schot waagt. De bal werd door niemand nog aangeraakt en verdwijnt net naast de paal over de achterlijn.
Goal 1:0 3'
Stan BRAEM
Assist: Simon VERMEIREN
GOOOOAAAAAL! De eerste kans en meteen raak! Simon Vermeiren krijgt de bal centraal ingespeeld net voor de zestien via Van Aerschot. Simon ziet Stan links van hem een loopactie richting doel maken en geeft de bal mee! Braem gaat op de keeper af, kapt hem koelbloedig uit en legt de bal nog net op tijd naast de paal in het net! Het staat 1-0 na 3 minuten.
1'
Welkom iedereen voor het live verslag van vandaag. Lokeren-Temse neemt het op tegen Winkel Sport. Bij de thuisploeg is Alexander Maes, die vorige wedstrijd nog een basisplaats wist af te dwingen, afwezig wegens een lichte blessure. Onze kapitein Arne Cassaert is geel geschorst en zal worden vervangen door Jeovanni Dianganga. Onze diepe spits Simon Vermeiren krijgt de kapiteinsband vandaag om de arm, hij zal ons elftal naar een overwining moeten leiden. De spelers hebben de partij op gang getrapt, we hopen u zoals gewoonlijk van de nodige hoogtepunten te voorzien. Komaan Lokeren-Temse!