2 dec 2023-20:00
1e Nationale 2023-2024 | Wedstrijdweek 15
Rust: 1-0
KSC Lokeren-Temse
3
3 : 0
KVK Tienen
0
Einde
1st Half
club logo club logo
45'
2nd Half
club logo club logo
90'
Doelpunten
Wedstrijdverslag
KSC Lokeren-Temse
KVK Tienen
90'
We houden de 3 punten naar goede gewoonte dit seizoen thuis en breiden onze ongeslagen reeks verder uit! Onze 18de ongeslagen wedstrijd op rij! We hebben het record van 2001-2002 onder Georges Leekens vandaag verbroken! We schrijven vandaag opnieuw geschiedenis! Wie kan er dit seizoen dit Lokeren-Temse promotie nog in de weg leggen? Dat zullen we zien volgende wedstrijden. Wij zien u graag terug volgende thuismatch.
87' Vervanging
In:Jorte JACOBS
Out:Yvan YAGAN
84'
KVK Tienen kan profiteren van een klein foutje waardoor de linkerflankaanvaller de bal kan voorzetten, gelukkig is ons sluitstuk zoals gewoonlijk bij de les en kan hij het schot aan de tweede paal nog keren, De Neve kan de bal wegwerken naar de zijlijn.
82'
Daar is Gil Van Moerzeke opnieuw die speelt een puike wedstrijd met knappe loopacties en gaat goed in duel voor elke bal, hij troeft dit keer 2 spelers af op snelheid en kracht, hij komt zo alleen op rechts voor doel te staan maar speelt de bal iets te ver vooruit waardoor de keeper het gevaar afhandig maakt.
Yari BRACHET
Vervanging 81'
In:Yari BRACHET
Out:Sam VAN AERSCHOT
Gianni DE NEVE
Vervanging 81'
In:Gianni DE NEVE
Out:Allan TSHIMANGA
75' Vervanging
In:Gil VANDAMME
Out:Daan MATTERNE
75' Vervanging
In:Adrien MARCHAL
Out:Ayoub EL HARRAK
75' Vervanging
In:Tibe VANHAEREN
Out:Joachim NGONGO
Goal 3:0 73'
Stan BRAEM
Assist: Arne CASSAERT
GOOOOOAAAAL!!!!! STAN BRAEM! Arne Cassaert rukt links op met de bal hij komt op snelheid en speelt de bal hard en gericht in op Braem, die maakt technisch gezien een knappe pirouette en legt de bal klaar voor zijn linker en haalt uit! Doelpunt! 3-0
70'
Corner op links, de bal valt aan de eerste paal, de bal werd weggekopt door Cassaert maar valt voor de voeten van een middenvelder van KVK Tienen die probeert het met binnenkant voet! Merckx is attent op de halve volley en pakt de bal zonder problemen.
65'
Wat een kans voor Braem op aangeven van Tshimanga! Het was Van Aerschot met de voorzet, Tshimanga kopte de bal richting Braem die alleen voor de doelman werd gezet! Hij haalt staalhard uit op 6 meter van doel maar de keeper met een katachtige reflex, duwt de bal over de lat! Deze kans verdiende een doelpunt.
Alexander MAES
Vervanging 63'
In:Alexander MAES
Out:Yannick REUTEN
Goal 2:0 59'
Stan BRAEM
Assist: Gil VAN MOERZEKE
GOOOOAAAAAL!!!! STAN BRAEM! Van Moerzeke krijgt de bal op rechts voor de baklijn, hij kruipt slim naar binnen en kan de bal meepakken op de borst, hij schiet richting de linkerhoek! De doelman pakt de bal! Van Moerzeke is goed doorgelopen en kan de tweede poging nemen met zijn linker, op de paal! Braem is centraal goed gevolgd en kan de bal tegen de netten duwen als bekroning van het voorbereidende werk! 2-0
56'
KVK Tienen laat er geen gras over groeien en startte de tweede helft gretiger dan de eerste. Lokeren-Temse maakt teveel kleine foutjes waar KVK Tienen zeer nauwlettend hun kansen afwachten en proberen te benutten.
52'
Een knappe diepsteekpas op Van Moerzeke op links, hij snijdt naar en kapt zijn verdediger uit en trapt! Op het been van de verdediger.
49'
Yvan Yagan op snelheid, kapt Dianganga uit, hij ziet Merckx iets uit doel staan, hij probeert het met een stifter, Merckx kan de bal zonder al te veel moeite klemmen.
46'
We zijn vertrokken voor de tweede helft, er zijn geen wissels bij beide ploegen doorgevoerd.
45'
We gaan rusten bij een 1-0 voorsprong. We zoeken even de warmte en zijn zo dadelijk terug voor de tweede helft.
41'
Boujouh haalt nog eens de achterlijn, het vervolg zal u niet verbazen want er volgt natuurlijk een knappe voorzet richting Van Moerzeke! die kan de bal controleren maar net niet uithalen, de bal komt tot bij Braem maar de scheids fluit terecht voor offside, jammer want dit had de 2-0 kunnen zijn.
Vervanging 37'
In:Stan BRAEM
Out:Simon VERMEIREN
Vermeiren verlaat geblesseerd het veld, in zijn plaats komt Stan Braem.
Gil VAN MOERZEKE
Goal 1:0 34'
Gil VAN MOERZEKE
GOOOOOAAAAAL! GIL VAN MOERZEKE!!!!!! Gil krijgt de bal centraal recht en drijft de bal richting doel, Cassaert ontketend zijn duivels snelheid en raast voorbij Gil richting zestien waardoor hij enkele verdedigers met zich meetrekt achteruit, Van Moerzeke krijgt teveel ruimte en haalt uit! De eerste bal is op de keeper maar de bal komt aan de rand van de zestien terug tot bij Van Moerzeke en nu krult hij de bal prachtig naar de verste paal! BINNEN!!! 1-0
30'
We zijn een halfuur ver en Lokeren speelt het meeste kansen bij elkaar maar kwam nog niet tot scoren. KVK Tienen speelt ondanks de weinige berichtgevingen geen onaardig voetbal maar mist aanvallend toch wat kwaliteiten waardoor ze nog maar één keer echt konden dreigen. Al bij al een mooi partijtje voetbal.
24'
Vrijetrap voor Lokeren-Temse op de rand van de zestien (rechts). Van Aerschot en Reuten nemen plaats achter de bal, het is Reuten die de bal enig mooi naar de eerste paal krult met zijn rechter! op de kruising! Geen geluk voor Reuten maar KVK Tienen voelt de hete adem in hun nek, Lokeren-Temse bepaalt het tempo, hoelang kunnen zij deze druk nog weerstaan.
21'
Daar is KVK Tienen nog eens deze eerste helft, na balverlies op het middenveld ligt de rechterflank voor Tienen volledig openen, centraal staat El Banouhi tegen 2 spelers! Daar gaat de voorzet naar toe! De eerste bal kan El Banouhi wegwerken maar de tweede bal valt voor de voeten van de flankaanvaller die trapt uit de volley! Daar is Cassaert met de ultieme redding!
19'
Daar is opnieuw Vermeiren! hij kan de bal nog net bijhouden en naar links uitwijken, hij haalt overhoeks uit met zijn linkervoet, te weinig kracht achter de bal om de doelman van KVK Tienen in verlegenheid te brengen maar wel een knap uitgespeelde kans.
16'
Boujouh rukt op via de linkerflank, hij haalt de achterlijn en geeft de bal voor, daar is Vermeiren aan de eerste paal! Hij kopt de bal staalhard naar beneden! Helaas gaat de bal net naast.
10'
Knap samenspel vooraan, de bal komt tot bij Van Aerschot die ziet zijn kans op rechts aan de rand van de zestien! Sam Van Aerschot met een geplaatst schot! De keeper kan de bal nog net optijd wegwerken!
4'
Een eerste kans voor Lokeren-Temse. Van Moerzeke tegen de zijlijn, ziet Tshimanga centraal aan de rand van de zestien vrijstaan, hij speelt de pas hard over de grond, Allan geeft onmiddellijk een kort gegeven voorzet, Simon staat centraal vrij, hij kopt de bal achteruit naar de inlopende Reuten, die trapt in de volley op een verdediger! De bal gaat verdwijnt over de achterlijn.
3'
KVK Tienen met de eerste dreiging van de wedstrijd, Lokeren-Temse is meteen gewaarschuwd dat ze de laagvlieger van de competitie niet mogen onderschatten.
1'
Welkom beste supporters. Vanavond ontvangen we KVK Tienen, zij kennen een seizoen met ups-and-downs. Hun eerste overwinning konden zij pas op de 5de speeldag verzilveren tegen de U23 van OH Leuven. Vorige speeldag gingen ze nog de boot in tegen Winkel Sport met 0-1 waardoor zij momenteel een 17de plaats bekleden in het klassement. Hans Cornelis voerde één wissel door in zijn basiselftal, Stan Braem werd naar de bank verwezen in zijn plaats start Gil Van Moerzeke. Vanavond kunnen onze tricolores hun ongeslagen reeks uitbreiden naar 15 stuks. We geven u nog graag even mee dat de vorige reeks die we ongeslagen neerzette dateert uit de periode van Georges Leekens met maar liefst 17 ongeslagen partijen, hopelijk kunnen we dit record minstens evenaren! De spelers staan klaar voor de aftrap, komaan Lokeren-Temse!
P