14 okt 2023-20:00
1e Nationale 2023-2024 | Wedstrijdweek 8
Rust: 1-0
KSC Lokeren-Temse
4
4 : 0
KVV Thes Sport Tessenderlo
0
Einde
(2.500)
Niels BOSSUYT
1st Half
club logo club logo
45'
2nd Half
club logo club logo
90'
Doelpunten
Wedstrijdverslag
KSC Lokeren-Temse
KVV Thes Sport Tessenderlo
91'
Den beer is geschoten! KSC Lokeren-Temse wint met een knappe 3-0 tegen Thes Sport. De andere topwedstrijd tussen KSK Heist - La Louviere eindigde op 0-2. Volgende week gaan we op bezoek bij KSK Heist. We zien u graag terug zaterdag 21/10 om 20u30 voor het volgende live verslag. KSC Lokeren-Temse wenst u nog een fijne avond toe.
Zakari Junior LAMBO
Goal 4:0 90'
Zakari Junior LAMBO
Assist: Alexander MAES
GOOOOOOOAAAAAAAL!!! Daar is in extremisch nog de onverwachte 4-0! Het schot van Maes werd geblokt door een verdediger, door het krachtige schot vliegt de bal tegen het been van Lambo en rolt de bal met een gelukje in doel! Dit is onmiddellijk ook de eindstand.
Yari BRACHET
Vervanging 88'
In:Yari BRACHET
Out:Naïm BOUJOUH
85'
De kansen bleven uit maar nu toch Thes met een schot uit den draai aan de rand van de zestien recht in de armen van Merckx. We geven het u toch graag mee maar het zit achteraan bij Lokeren-Temse allemaal goed op slot.
84' Vervanging
In:Rico COECKELBERGS
Out:Ibrahima Sory BAH
84' Vervanging
In:Lander VAN DEN BROECK
Out:Ismail BILGIN
Vervanging 80'
In:Stan BRAEM
Out:Simon VERMEIREN
Nu mag onze doelpuntenmaker gaan rusten. Hij krijgt een luidapplaus van het publiek vanwege zijn inzet. In zijn plaats komt Stan Braem.
75'
Lokeren-Temse zit in de driverseat na de 3-0 voorsprong. Ze blijven echter voetballen maar doen het rustiger aan. Thes Sport wil echter wel nog aanvallen maar komt er niet uit.
Zakari Junior LAMBO
Vervanging 70'
In:Zakari Junior LAMBO
Out:Sam VAN AERSCHOT
assistgever op het 3de doelpunt Van Aerschot mag gaan rusten.
Alexander MAES
Vervanging 70'
In:Alexander MAES
Out:Yannick REUTEN
Assistgever van het 2de doelpunt mag eveneens gaan rusten.
Simon VERMEIREN
Goal 3:0 67'
Simon VERMEIREN
Assist: Sam VAN AERSCHOT
GOOOOOOOOAAAAAAAAL! Daar is em! Daar is em! Simon Vermeiren doet het weer! Zijn tweede doelpunt van de avond opnieuw door de benen van de doelman, ditmaal moest hij de bal toch nog eens extra in doel duwen want Herbots was niet helemaal geklopt in de eerste poging. Het voorbereidende werk kwam er via Van Aerschot die met een simpel tikje Vermeiren moederziel alleen richting Herbots stuurde. Simon twijfelde niet en zette door 3-0!
65' Vervanging
In:Elvis MEHANOVIC
Out:Tim JEUNEN
62' Vervanging
In:Mehdi NAQQADI
Out:Enrit VOCA
Simon VERMEIREN
Goal 2:0 55'
Simon VERMEIREN
Assist: Yannick REUTEN
GOOOOOAAAAAL! SIMON VERMEIREN! Hij ontving de bal via een knappe pas buitenkant voet vanwege Reuten. Hij staat oog in oog met Herbots, zijn killerinstinct komt naar boven en hij trapt de bal koelbloedig en enig mooi tussen de benen van Herbots, de doelman van Thes raakt de bal nog maar deze verdwijnt in doel!
50'
Thes met een eerste schot binnen de palen! Symons kapt zijn man uit en trapt naar de linker benedenhoek! Jelle Merckx gaat goed plat en duwt de bal buiten! Merckx heeft nog niet veel werk gehad maar is wel bij de pinken op de kans van Thes.
47'
De eerste kans komt tot stand via een één tweetje tussen Vermeiren en Boujouh, Simon kan niet bij meer bij de tweede bal maar Reuten was goed gevolgd! Heel het publiek moedigt hem aan om uit te halen aan de rand van de zestien, hij trapt! Herbots kan de bal wegboksen!
46'
De spelers betreden het veld, de scheidsrechter fluit de tweede helft opgang.
45'
We gaan rusten bij een 1-0 ruststand. Het is KSC Lokeren-Temse dat aan het langste eind trekt over de eerste 45 minuten. Hopelijk kunnen ze deze lijn doortrekken in de tweede helft of komt Thes Sport herboren uit de kleedkamer, we vertellen het u na de rust. Tot zo dadelijk.
40'
El Banouhi met een knappe actie, hij komt naar binnen en kapt zijn schakelt zijn tegenstanders uit, hij kan uithalen op doel met zijn linker! Doelman Herbots geklopt maar dit keer redt Sam Vanaken het vel van Herbots als wederdienst voor zijn tussenkomst van daarnet.
38'
Er zit weinig vertrouwen in achteraan bij Thes, El Banouhi recupereert de bal na een afgeblokt schot vanwege Vermeiren, hij zet voor, ditmaal kan Vanaken de bal wegwerken maar hij raakt de bal verkeerd en deze verdwijnt bijna opnieuw in eigen doel! Gelukkig was Herbots alert op het mistasten van zijn centrale verdediger!
34'
Van Aerschot ontvangt een knappe lange bal van El Banouhi op links! Hij knijpt naar binnen en legt de bal klaar voor een schot! de bal is binnen het kader maar doelman Herbots duwt de bal nog net over de lat! Dit had de 2-0 moeten zijn!
27'
Van Moerzeke met de voorzet! Van Aerschot staat volledig vrij en kan in één tijd trappen op doel! Hij trapt hoog over, hij vloekt op zichzelf dat hij niet meer heeft gedaan met deze knappe kans.
25'
KSC Lokeren-Temse is baas op eigen veld. Thes heeft alle moeite om de dreigende impulsen van Lokeren-Temse af te weren. Ze hebben echter geluk dat het vizier niet op scherp staat bij de tricolores.
20'
Toon Janssen met een staalharde volley! Net over de deklat, de kansen stapelen zich op, deze wedstrijd kan niet eindigen op een magere 1-0, Thes moet vol aan de bak en kon zelf nog geen echte dreiging creëren.
18'
Simon Vermeiren krijgt de bal mooi diepgestoken, hij maakt een knappe loopactie, Simon staat in een iets te scherpe hoek om te trappen maar hij probeert het als nog, de bal verdwijnt in de tribune.
Goal (own) 1:0 12'
Ismail BILGIN
GOOOOOAAAAL! Een cadeau van Thes Sport. Het is onduidelijk met alle heisa maar het nummer 16 Bilgin glijdt de bal binnen voor zijn doelman nadat hij een voorzet van Boujouh onschadelijk wou maken! Het staat 1-0!
7'
Corner op rechts met Boujouh die een indraaiende corner trapt, de bal gaat richting de eerste paal maar wordt weggekopt door een verdediger, de bal belande in de voeten van El Banouhi, die het overzicht behoud en de bal teruglegt op Boujouh die een knappe indraaiende voorzet geeft richting Vermeiren, die kan er bij maar werd gehinderd door zijn tegenstander en kan de bal niet hard genoeg raken om op doel te koppen, de bal gaat naast.
5'
Van Moerzeke met een fraaie vroege voorzet, op de naar binnen gesneden Sam Van Aerschot die gooit zich voor de verdediger om de bal in doel te duwen, hij raakte de bal maar duwt de bal over het doel!
2'
We hebben alvast niet lang moeten wachten op een eerste kans, op rechts kan Yannick Reuten de bal tamelijk strak in de zestien gooien, Gil zet zijn hoofd tegen de bal maar kan de bal net niet genoeg naar doel duwen, Vermeiren is goed gevolgd aan de tweede paal maar door de kopbal van Gil gaat de bal aan hem voorbij.
1'
Welkom beste supporters, de competitie begint stilaan vorm te krijgen. Onze directe concurrenten La Louviere en KSK Heist nemen het vandaag tegen elkaar op. De meest ideale situatie voor KSC Lokeren-Temse zou zijn dat La Louviere gelijk speelt of verliest, want bij winst springt KSC Lokeren-Temse over La Louviere naar de eerste plaats. We mogen echter het vel van de beer nog niet verkopen vooraleer deze geschoten is. Daarom voorzien wij u graag van de hoogte -en doelpunten van deze wedstrijd tegen Thes Sport. Onze doelpuntenmaker Simon Vermeiren krijgt een basisplaats na zijn verdienstelijke partij op Dessel Sport waar hij goed was voor maar liefst 2 broodnodige doelpunten. We zijn vertrokken! Komaan Lokeren-Temse!
P