9 dec 2023-20:00
1e Nationale 2023-2024 | Wedstrijdweek 16
Rust: 2-1
KSC Lokeren-Temse
3
3 : 1
OH Leuven U23
1
Einde
Bert VERBEKE
1st Half
club logo club logo
45'
2nd Half
club logo club logo
90'
Doelpunten
Kaarten
60'
67'
73'
Wedstrijdverslag
KSC Lokeren-Temse
OH Leuven U23
90'
We eindigen de wedstrijd met een 3-1 eindstand! Zo breiden we onze winning streak verder uit! De supporters zingen massaal "Geef ons den titel en wij worden zot". Hopelijk kunnen we dit elan verder zetten in de laatste thuismatch van het jaar tegen URSL Visé.
89' Vervanging
In:Warre SMET
Out:Chike VAN DE VEN
89'
Boujouh met de vrijetrap op rechts met Boujouh achter de bal, hij krult de bal naast de muur op doel, de verdediger kan nog net wegwerken!
87'
Alexander Maes! Opnieuw hij! Hij scoorde zo waar bijna een pareltje. Hij gaf een corner op links en deze viel net achter de verste kruising! De doelman van OH Leuven maakte een broodnodige redding!
Yari BRACHET
Vervanging 85'
In:Yari BRACHET
Out:Sam VAN AERSCHOT
Direct na zijn doelpunt mag hij onder luid applaus het veld verlaten.
Sam VAN AERSCHOT
Goal 3:1 83'
Sam VAN AERSCHOT
GOOOOAAAAAL!!!! SAM VAN AERSCHOT! Maes met een knappe lange bal! Sam krijgt de bal diep en in de loop, hij trapt in de lucht richting doel! DOELPUNT! Het staat 3-1.
82'
Een heet standje voor de rechthoek van De Bie, de Leuvenaars bikkelen voor elke meter maar geraken niet door de Lokerse defensie!
78' Vervanging
In:Dylann KAM
Out:Mathis STURBAUT
74'
Lambo heeft toch al enkele opvallende acties gemaakt die aanvallend duidelijk iets wisten te forceren. Opnieuw Lambo met een knappe dribbel tussen 3 man geraakt hij alsnog in de zestien en probeert hij een goal te verzilveren met een hakje maar de bal gaat tegen een been van een verdediger in corner.
73' Gele kaart
Soufiane HASSOUAN
71'
Tshimanga komt gretig op en ziet op rechts de net ingevallen Lambo de zestien infiltreren, Allan met de steekpas, Lambo pakt de bal mee en haalt direct uit op doel! Op de doelman!
Zakari Junior LAMBO
Vervanging 70'
In:Zakari Junior LAMBO
Out:Stan BRAEM
Soufiane EL BANOUHI
Gele kaart 67'
Soufiane EL BANOUHI
63'
Tarik Radi werd knap diep gestuurd, hij hoeft enkel nog De Bie te verslaan, Radi trapt! De Bie pakt! De herkansing werd onschadelijk gemaakt door Cassaert met een knappe tackel.
60' Gele kaart
Mathis STURBAUT
Van Moerzeke was Sturbaut te snel af in het duel en trok aan de noodrem.
58'
Corner op links met Maes, de bal gaat richting eerste paal waar Van Moerzeke de lucht in gaat! Hij kopt! Net naast.
56'
Alexander Maes met een knappe steal op het middenveld waarbij OH Leuven verbleekt! Hij bewaart het overzicht en legt de bal enig mooi in de diepte op links in de loop van Van Aerschot! Die plukt de bal uit de lucht maar heeft moeite bij de controle, weg kans. Wat een grinta en perfecte uitvoering vanwege Maes.
53'
Slechte inschatting van de linksachter van OH Leuven, Van Moerzeke profiteert en pikt de bal op en snijdt naar binnen! Hij legt de bal terug op Braem, die heeft moeite om de bal naar doel te werken maar het lukt hem alsnog! Braem trapt! gepakt door de doelman!
50'
Van Moerzeke in duel met zijn rechtstreeks tegenstander, hij wint het kopduel om de bal en geeft de bal voor, een verdediger kan de bal nog raken met het hoofd en devieert de bal richting doel! De doelman had echter geen moeite en plukte de bal uit de lucht.
Alexander MAES
Vervanging 46'
In:Alexander MAES
Out:Yannick REUTEN
46'
We starten de tweede helft met één personeelswijziging bij KSC Lokeren-Temse.
45'
Nog net voor het einde van de eerste helft is er een broodnodige tussenkomst op een doorgebroken speler van OH Leuven nodig, Cassaert was gelukkig bij de pinken om een schot te verhinderen. We zien u graag zo dadelijk terug na de rust.
45'
Lokeren-Temse met het laatste wapenfeit een knappe combinatie gevolgd door een één-tweetje zet Janssen alleen voor doel die probeert met een punter de bal voorbij de doelman te krijgen maar te vergeefs. Het stond ei zo na 3-1.
45'
Daar is De Bie met een knappe redding op nog een ultieme omschakeling! De Bie pakt! De scheids fluit direct voor de rust. We zien u graag zo dadelijk terug.
37'
Balverlies op het middenveld bij Lokeren-Temse, daar weten ze bij OH Leuven wel wat mee aan te vangen, ze schakelen snel om en er volgt een laag en hard schot maar doelman De Bie gaat goed plat.
36'
Braem infiltreert op rechts en haalt uit met zijn rechter op doel! De doelman pakt.
30'
Even een klein beetje paniek bij de Lokerse aanhang, Cassaert gaat liggen in de eigen zestien na een spurt, hij gaf net voor de spurt aan last te hebben aan de enkel maar na verzorging kan hij gelukkig verder spelen.
27'
Een schot van het nummer 73 Hassouan van net buiten de zestien! De bal gaat hoog over.
Goal 2:1 24'
Stan BRAEM
Assist: Arne CASSAERT
GOOOOAAAAL! STAN BRAEM! De oerdegelijke West-Vlaamse tandem, de 2 grootste leden van de bende van ellende flikken het weer! Cassaert was het verdedigen weer even beu en rukte op het middenveld met de bal aan de voet op, hij speelde in op Braem die in één tijd de bal opzij legde voor Van Moerzeke maar die werd gehinderd, Cassaert loopt door en neemt de bal op een diefje mee en legt de bal terug op Braem en die trapt binnen! GOOOAL 2-1
19' 1:1 Goal
Chike VAN DE VEN
Assist: Jo GILIS
Doelpunt voor OH Leuven! Een corner van op rechts perfect getrapt door Jo Gilis en Van De Ven kon ongehinderd de bal enig mooi inkoppen naar de verste hoek, onhoudbaar voor De Bie al heeft bij deze fase Dianganga toch wat boter op het hoofd, hij liet zijn man te vrij en ging niet in duel. Een te vermijden tegendoelpunt maar zeer knap afgestraft door OH Leuven.
16' Vervanging
In:Tarik RADI
Out:Ilias BREUGELMANS
15'
Daar is ei zo na de 2-0 al! Braem krijgt de bal aan de rand van zestien hij maakt enkele schijnbewegingen en legt de bal klaar voor zijn linker, hij trapt de bal overhoeks maar deze verdwijnt voor langs.
Toon JANSSEN
Goal 1:0 11'
Toon JANSSEN
GOOOOAAAAAL!!! TOON JANSSEN! Eerst volgde een knappe diepsteek pas van Boujouh op Van Aerschot, die brengt de bal voor, de verdediger van OH Leuven onzet deze met het hoofd maar de bal valt aan de rand van de zestien voor de voeten van Toon Janssen die haalt in één tijd uit! De bal gaat tegen de rechter paal binnen! GOOOAAAAL! 1-0
8'
KSC Lokeren-Temse startte gretig en ontving ook onmiddellijk de nodige reactie van OH Leuven. Beide ploegen liggen qua voetballende kwaliteiten in evenwicht.
3'
Een eerste kans komt er op een vrijetrap op rechts met Reuten, die trapt de bal in het pak en daar is Cassaert met de kopbal! Net voor langs.
1'
Supporters van KSC Lokeren-Temse, welkom voor de laatste thuiswedstrijd van het jaar 2023. We ontvangen vandaag de U23 van OH LEUVEN in ons eigenste Daknam stadion. In het klassement vinden we onze tegenstander terug op een elfde plaats en behaalden ze reeds 18 punten. Oude bekende Matheo Parmentier zal na enkele jaren afwezigheid terug voet zetten op onze heilige grasmat. Er zijn ook enkele belangrijke personeelswijzigingen mee te delen in het elftal van onze oefenmeester Hans Cornelis, Jelle Merckx en Simon Vermeiren zijn beiden licht geblesseerd, in doel maakt Jonathan De Bie zijn debuut en in de spits rekenen we op Stan Braem met zijn neus voor doelpunten. Wij hopen samen met jullie op onze 11de overwinning op rij! C’mon Lokeren Temse!!
P