Gele kaart
84'
Wedstrijdverslag
90'
De scheids fluit voor het einde van de wedstrijd! De 3 punten blijven op Daknam na een ongelofelijke tweede helft! We zien u graag volgende week terug tegen La Louviere!
86' Vervanging
In:Souleymane KAMARA
Out:Geoffey GHESQUIERE
Toon JANSSEN
Gele kaart 84'
We missen volgende week Toon Janssen wegens geel geschorst na het ontvangen van deze gele kaart.
83'
Maes ontvangt dit keer de bal in de zestien en is niet de aangever! Hij kan de match in een definitieve plooi leggen! Hij schiet op de paal!
Zakari Junior LAMBO
Vervanging 79'
In:Zakari Junior LAMBO
Out:Sam VAN AERSCHOT
73'
Braem opnieuw met technisch vernuft, hij slalomt tussen twee spelers draait open richting doel en haalt uit! De doelman kan de bal klemmen.
70' Vervanging
In:Aloïs PENIN
Out:Prosper MENDY
Sam VAN AERSCHOT
Goal 2:1 68'
Assist: Stan BRAEM
GOOOOAAAAAL! De verlossing is daar! Braem haalt zijn trukendoos boven en zette zijn tegenstander op het verkeerde been, hij kan daardoor de bal staalhard voor doel brengen, Van Aerschot staat voor doel en hoeft de bal gewoon binnen te duwen! Het staat 2-1!
66'
Een aanval van Lokeren-Temse leek in de kiem gesmoord door de centrale verdediger van Olympic maar Van Moerzeke heroverde op een diefje de bal van zijn tegenstever en zag links Van Aerschot inschuiven, die haalt uit! Alweer op de doelman! Hoeveel kansen heb je nog meer nodig om de partij in een definitieve plooit te leggen. Ik tel momenteel 9 kansen deze tweede helft waarvan 5 kansen 100% kansen waren!
Vervanging 64'
In:Stan BRAEM
Out:Simon VERMEIREN
63' Vervanging
In:Pierre Simon DIA
Out:Ouissem MEDFAI
In:Darren POMPE
Out:Léandro ROUSSEAU
60'
Cassaert met een harde pegel van links op de rand van de zestien! Opnieuw een knappe redding van de doelman! Het wil maar niet lukken!
59'
We zijn er nog niet vanaf! Een karambollen voetbal voor doel van Olympic Charleroi! 3 schoten binnen het kader en telkens is daar een dekselse verdediger of doelman die de bal nog op de lijn of van onder de lat ranselt! Janssen, Maes en Vermeiren zien hun kans niet verzilverd met een voorsprong. Lokeren-Temse neemt nu helemaal de bovenhand in deze partij.
58'
Alexander Maes strooit met passes alsof het een koud kunstje is, opnieuw steekt hij de bal diep, dit keer op Vermeiren die als een raket de zestien in loopt! Hij trapt overhoeks naast!
55'
Corner kort gegeven op El Banouhi die tegen de achterlijn net aan de rand van zestien stond, hij doet iets onverwacht, hij krijgt de bal en draait volledig open en verraste daarmee zijn rechtstreekse tegenstander! Hij legt de bal hard en laag achteruit op Van Aerschot! Die haalt hard en laag uit naar de linker benedenhoek! Op de lijn gered door een verdediger van Olympic Charleroi!
51'
Goede druk op de laatste verdediger met de bal, die bezwijkt onder de pressing en speelt de bal tegen het been van Gil waardoor de bal tot bij Vermeiren komt, de verdediger loopt direct achteruit om zijn fout recht te zetten maar Simon steekt de bal in de loop van Gil Van Moerzeke, die haalt uit! De verdediger kan de bal nog net onderscheppen.
49'
Eerste kans van deze tweede helft is voor Lokeren-Temse. Vermeiren krijgt de bal rechts net naast het doel tegen de achterlijn, hij kapt en trapt van uit een scherpe hoek maar de bal werd geblokt.
46'
We starten de tweede helft zonder personeelswijzigingen.
45'
We gaan rusten bij een 1-1 gelijke stand. We zien u zo dadelijk terug na een korte pauze.
44'
Nog één minuut te gaan en Lokeren-Temse herpakt zich nog net voor de rust! Olympic Charleroi had dit niet zien aankomen en maakt enkele onnodige foutjes.
44' Gele kaart
43' Gele kaart
Gil VAN MOERZEKE
Goal 1:1 40'
Assist: Alexander MAES
GOOOOOAAAAAL!!!! 1-1 GIL VAN MOERZEKE!!! Alex Maes met een fluwelen diepsteekbal! Gil op snel voorbij zijn man, de doelman komt te ver uit zijn doel! Gil met binnenkant wreef over en langs de doelman in het net!
38'
Olympic Charleroi lijkt ook het 3de kwart van deze eerst helft volledig naar zich toe te trekken. Lucas Walbrecq dolt met de verdediging en kan meermaals zijn ploegmaats in stelling brengen maar ook zij vergeten het af te maken. Hopelijk kan Lokeren-Temse zich nog herpakken.
29'
Doelkans voor Olympic Charleroi! Opnieuw een kopbal! Via een voorzet op rechts richting de tweede paal! Opnieuw Rousseau kan koppen! Hij legt de bal achteruit voor een ploegmaat die komt ingelopen, die kan koppen! Merckx klemt gelukkig de bal.
28'
Het tweede kwartier is volledig op naam van Olympic Charleroi dankzij een knap doelpunt dat ze afdwongen via een corner. Lokeren-Temse geraakt niet onder de hoge druk uit en plooit bij momenten volledig terug tot voor de eigen zestien meter.
20' 0:1 Goal
Doelpunt via corner, Rousseau kopt de bal staalhard voorbij Merckx in het doel, het staat 0-1
19'
Een snelle counter op rechts! De flankspeler haalt de achterlijn en zet voor! Daar is Cassaert met de block! we krijgen een corner.
17'
Simon Vermeiren krijgt de bal in de zestien gestoken vanwege Alexander Maes! Daar komt het schot van Vermeiren! Voor langs!
15'
Het eerste kwartier is voor Lokeren-Temse. Echter kwamen ze niet verder dan één grote doelpoging via Van Moerzeke. Olympic Charleroi zet goed druk en houdt de rangen gesloten achteraan. De vorige onderlinge partij was eveneens een wedstrijd wat betreft efficiënt omgaan met de doelkansen.
8'
Daar is en eerste keer Olympic Charleroi na een slecht uitvoetballen centraal achterin. De spits van Olympic Charleroi schakelt enkele spelers uit en haalt van op rechts uit met een overhoeks schot! De bal gaat voor langs.
3'
Lokeren begint zeer gretig aan de partij! De eerste doelpoging is al een feit! Knap opbouwend voetbal met een pas op links naar de opkomende Boujouh, die levert een perfect voorzet af richting de inlopende Van Moerzeke! Gil gaat vol voor de bal en kan de bal perfect raken! Net naast!
1'
Beste supporters, welkom voor de wedstrijd tegen Olympic Charleroi. De promotieviering van vorig weekend was alvast de climax van dit seizoen. De spelers zijn echter gebrand op een nieuwe titelviering en zullen vanavond vol aan de bak moeten voor de wedstrijd tegen Olympic Charleroi. Onze vorige ontmoeting draaide uit op een gelijkspel waarbij beide ploegen elkaar goed in evenwicht hielden, het ziet er naar uit een spannend partij te worden. We zijn vertrokken! Komaan Lokeren-Temse.