Einde wedstrijd, we bekeren verder tegen Beerschot! Tot volgende keer.
Arne CASSAERT
Goal 1:0 92'
EINDELIJK !!! DE VERLOSSER in de vorm van ARNE CASSAERT! Een bal in de kluts diep in blessure tijd! De bal valt in de voeten van Casseart en haalt uit GOOOOOAAAAAAAL!!!
89'
Maes met de vrijetrap!! hij trapt in een opening door de muur pal op de keeper in de herkansing Cassaert met de kopbal opnieuw net over de deklat! U mist een sensationele match, de spanning is hier te snijden!
88' Rode kaart
FrançoisTIMMERMANS
Rechtstreeks rood voor TImmermans na een tackel op Maes die quasi alleen was doorgebroken op doel en dit rand van de zestien!
Vervanging 86'
In:Fousseni OURO-SAMA
Out:Gil VAN MOERZEKE
Gil heeft zich kapot gestreden in de zestien en mag gaan rusten, in zijn plek komt de jonge Fousseni Ouro-Sama
85'
Wegens de grote hoeveelheid interesse waren we er even tussenuit, de wedstrijd is nog steeds 0-0 met een resem aan kansen! We zijn heel ongelukkig in de afwerking tegen een sterk verdedigend RFC Warnant en goed keepende Marly.
Gele kaart 69'
Na wat duw en trek werk ontvangt Soufiane El Banouhi gelukkig maar een gele kaart.
67'
Van Aerschot met een schot uit stilstand, pal op het hoofd van een verdediger, de keeper dook reeds naar de verkeerde hoek maar de bal ging naast.
61'
Reuten werd neergehaald aan de linkerkant voor de zestien, Maes nam de vrijetrap voor zijn rekening, hij plaatste de bal echter over het doel.
59'
Kans 158 Ditmaal El Banouhi die de bal diep krijgt van Reuten en kopt richting de verste hoek, de bal gaat opnieuw een klein halfmetertje naast, het wil maar niet lukken vandaag mede door de sterk keepende Marly.
57' Gele kaart
Jonathan MAVUBA
na een drieste tackel op Tshimanga
56'
De doelman van RFC Warnant speelt hier de match van zijn leven, hij pakt op 2 corners 2x de bal! De pogingen zijn afkomstig van Janssen en alweer Cassaert.
52'
Alweer Cassaert die bij een corner perfect op doel kan koppen, hij heeft malchance dat hij achteruitlopend moest koppen waardoor hij net niet voldoende kracht kon zetten. De doelman moest echter goed plat gaan op de kopbal.
50'
Kansen bij de vleet, ditmaal Van Moerzeke die lijkt een pas niet te kunnen ontvangen van Reuten maar gooit zich al tackelend op de bal, hij kan zo de bal veroveren maar staat zeer dicht op de doelman, hij kan er nog bij met zijn voet, de bal komt echter recht op de doelman.
48'
Maes met de corner op links met een lange corner op Reuten die volledig vrij staat aan de rand van de rechterkant van de baklijn, Yannick probeert een knappe volley met zijn rechter, de bal wijkt af op een verdediger net naast doel, we krijgen een nieuwe corner.
47'
Lang hoeven we niet te wachten op het eerste doelgevaar vanwege KSC Lokeren-Temse, Janssen met een lage schuiver, de doelman wil de bal simpel oprapen maar miskijkt zich en de bal gaat via de onderarm net naast de paal buiten!
46'
We zijn vertrokken voor de tweede helft, indien we na 90 minuten geen winnaar kennen, gaan we over tot verlengingen en indien nodig strafschoppen.
Alexander MAES
Vervanging 46'
In:Alexander MAES
Out:Yari BRACHET
45'
We gaan rusten bij een brilscore. Tot zo dadelijk!
42'
Janssen met een schot uit den draai richting de rechter benedenhoek. De doelman gaat goed plat en kan de bal klemmen.
39'
Kopbal van Cassaert op corner van Van Aerschot, de bal werd op de lijn nog net weggekopt door een verdediger van RFC Warnant, we konden hier net voor rust bijna met een voorsprong gaan rusten.
38'
Een knap uitgespeelde combinatie op links die eindigde met een voorzet vanwege Boujouh, Gil Van Moerzeke loopt nog in en kan er net voor de eerste paal nog bij maar de bal gaat naast. RFC Warnant staat met 11 man te verdedigen voor de eigen baklijn.
33'
Een voorzet van op links vanwege Mabanza gaat voorbij Dianganga en Boujouh, waarvoor Timmermans kan uithalen, de bal gaat hoog over.
Yannick REUTEN
Gele kaart 29'
Wegens een duw in de rug van Mabanza aan de zijlijn ontvangt Yannick Reuten een geel karton.
26'
Corner van op rechts, het is niet duidelijk wie de bal toucheerde, het leek me nummer 81 Mabanza te zijn die de bal naar de eerste paal kopte, Jelle maakte gelukkig een spectaculaire redding. We stonden zo waar bijna op achterstand na een eerste echte kans van de bezoekers.
25' Vervanging
In:Audry SCEVENELS
Out:Rodrigue PIETTE
Piette verlaat het veld na een contact in de nek.
15'
RFC Warnant staat stevig in blok te spelen en zakt bij elke aanval van KSC Lokeren-Temse diep terug op eigen speelhelft. Lokeren-Temse blijft voetballen maar heeft moeite om dit goed georganiseerde blok te ontwrichten, het blijft wachten op een eerste echte kans tussen de palen van beide ploegen.
11'
Corner op links met Reuten, een indraaiende corner die in het pak valt en waar niemand nog in geloofde, hier zat meer in.
9'
Na een fout op spit Mabanza op een dikke 35 meter van het doel, werd hij neergehaald. Er komt een vrijetrap die voor het nodige gevaar zorgde met opnieuw Mabanza met een kopkans maar de verdediging kan de bal nog net ontzetten.
5'
Opportunistisch schot van Yannick Reuten met zijn linker gaat een dikke meter over.
3'
Mooie actie van Sam Van Aerschot, die in één tijd de bal met den buitenkant meepakt en kan voorzetten op Van Moerzeke maar de voorzet is te dicht op de keeper en die laatste kan de bal klemmen.
1'
Welkom beste supporters, vandaag zetten we ons bekeravontuur verder onder een stralend zonnetje na enkele fikse buien. Onze bezoekers RFC Warnant zijn afkomstig uit het Waalse Namen en komen uit in de 2de amateurreeks. In de vorige ronde veegde RFC Warnant de vloer aan met Tempo Overijse en gaf hen een 5-0 pandoering om de oren. Het belooft alvast een spektakelrijke wedstrijd met als inzet een leuke affiche tegen Beerschot. We zijn vertrokken, komaan Lokeren-Temse!