6 apr 2024-20:00
1e Nationale 2023-2024 | Wedstrijdweek 29
Rust: 0-0
KSC Lokeren-Temse
0
0 : 1
Royal Knokke FC
1
Einde
1st Half
club logo club logo
45'
2nd Half
club logo club logo
90'
Doelpunten
Kaarten
47'
Gele kaart
Wedstrijdverslag
KSC Lokeren-Temse
Royal Knokke FC
95'
Einde wedstrijd, de laatste 5 minuten ging het op en af maar de stand is echter hetzelfde gebleven. We zien u graag volgende wedstrijd terug tegen op Union Namur. Nog een fijne avond gewenst.
89'
We krijgen minimaal 5 minuten extra speeltijd.
85'
Euh euh euh, zou ons grootmoeder gezegd hebben op zijn Lokers. Wat verkwanseld Lokeren-Temse de ene na de andere kans. Is het een gebrek aan efficiëntie of een goede verdediging, we laten het in het midden maar met liefst 10 doelpogingen geen doelpunt kunnen maken, dan weet je dat het moeilijk wordt (Bob Peeters).
83'
Knokke opnieuw gevaarlijk voor doel met enkele kansen! Ze laten het echter na om de score uit te breiden naar 0-2. Tot maar liefst 2x toe werd een schot op de rand van de kleine baklijn geblokt. El Banouhi trapte de bal bijna het stadion uit als zijnde enigste reddingsmiddel om van het doelgevaar van af te komen.
Soufiane EL BANOUHI
Vervanging 80'
In:Soufiane EL BANOUHI
Out:Christian Luis BELLO RIVERO
Vervanging 80'
In:Fousseni OURO-SAMA
Out:Sam VAN AERSCHOT
79' Vervanging
In:Mathieu GEERAERD
Out:Amadu JALLOH
73'
Tshimanga met de pas op Reuten, die draait en haalt in één tijd uit! De bal gaat naar de winkelhaak! Het scheelt een kleine 20 centimeter naast doel!
71'
Lokeren-Temse is ongelukkig in de afwerking / laatste pas / laatste controle. Ditmaal Brachet met de voorzet hard over de grond, Braem wil de bal controleren maar mist zijn controle wat uitzonderlijk is voor iemand met zijn technisch vermogen. Hij twijfelde allicht om de bal in één tijd op doel te trappen maar raakte de bal dus kwijt.
70' Vervanging
In:Jonathan MFUMU
Out:Kevin HEBBELINCK
65'
Enkele hete standjes voor het doel! Van Aerschot met een schot dat afwijkt op Cassaert, de bal valt op de lat! Braem op rechts met de voorzet en opnieuw Van Aerschot ditmaal met de kopbal! Net over. We misten echter nog 2 kansen door heel het gebeuren! Lokeren-Temse lijkt wakker geschud te zijn en gaat vol voor een doelpunt.
Yari BRACHET
Vervanging 64'
In:Yari BRACHET
Out:Simon VERMEIREN
Yannick REUTEN
Vervanging 64'
In:Yannick REUTEN
Out:Zakari Junior LAMBO
60' 0:1 Goal
Amadu JALLOH
Lokeren-Temse koud gepakt op de counter. De bal ging naar links bij Hebbelinck, die probeerde het met een schot maar de bal week af op Bello Rivero, de bal komt voor de voeten van Jalloh, die kapt naar zijn linker en haalt snoeihard uit naar de linkerbenedenhoek. Het staat 0-1.
57'
Knappe actie vooraan met Bello Rivero en Vermeiren, die laatste kan de bal perfect lateraal afleggen op Tshimanga! Hij aarzelt om te trappen en legt de bal nogmaals goed voor zijn linker, daar komt het schot! over de grond! In de armen van doelman Goblet!
54'
Knappe actie van Prudhomme die zijn tegenstander 2x te slim af is en de bal kan voorbrengen, Merckx kan gelukkig nog met één hand de bal onschadelijk maken voor de inlopende flankaanvaller!
50'
Corner van op rechts, richting de penaltystip, daar komt de kopbal! Net naast.
48'
Vrijetrap na een vermeende handsbal vanwege Vervaque. De vrijetrap komt tot op het hoofd van Lambo die kan de bal verlengen richting doel! Net naast.
47' Gele kaart
Jarno VERVAQUE
46'
We vatten de tweede helft van de wedstrijd aan zonder personeelswijzigingen.
45'
We gaan rusten bij nog steeds een brilscore. We zien u graag zo dadelijk terug voor het tweede deel van deze wedstrijd.
43'
Jarno Vervaque die volgend seizoen de kleuren van Lokeren-Temse zal verdedigen, levert een knappe voorzet af op de spits van Knokke, die pakt de bal mooi mee met de borst en haalt uit! Op Merckx die de bal kan klemmen. Lokeren-Temse heeft moeite met het creëren van degelijke kansen, hopelijk brengt de rust zo dadelijk soelaas.
36'
Corner op rechts voor Knokke. Perfect getrapt de bal vliegt met een neerwaartse curve richting de penaltystip! Een speler van Knokke springt om de bal richting doel te koppen! Daar is opnieuw Cassaert die de bal nog kan wegkoppen voor de neus van de spits van Knokke.
31'
Daar was bijna de kans van de wedstrijd voor RFC Knokke! Miscommunicatie tussen Boujouh en Dianganga bij het onderscheppen van een pas! De bal raakt het bovenbeen van Boujouh maar komt daardoor in de loop van de spits van Knokke! Gelukkig is Cassaert alert op het mistasten om de aanval onschadelijk te maken.
23'
Beide ploegen houden elkaar in evenwicht, elk om beurt trachtten ze een opening te vinden in de verdediging maar beide ploegen houden de rangen gesloten tot nu toe.
16'
Daar is direct het antwoord van Lokeren-Temse, Dianganga gaat op wandel met de bal en maakt dan de versnelling en speelt een knap één tweetje met Lambo, legt de bal daarna perfect terug op Janssen die kan uithalen! Afgeblokt door de verdediger, de rebound misschien voor Braem! Neen, een verdediger kan de bal nog meegraaien!
15'
We zijn een kwartier ver in de eerste helft waarbij beide ploegen tamelijk in evenwicht liggen. RFC Knokke met een knappe infiltratie in de zestien en een schot! Daar is Merckx met de redding! Hij duwt de bal in corner.
10'
Eerste dreiging vanwege RFC Knokke met een afstandschot van rechts op een kleine 20m! De bal gaat ver naast!
2'
De eerste poging is reeds een feit, Braem krijgt de bal in de zestien vanwege Van Aerschot. Braem ziet Vermeiren centraal in lopen maar in plaats van voor te zetten, kapt hij zijn man uit en probeert hij het met een schot buitenkant voet! Op de verdediger!
1'
Welkom beste supporters op deze warme lenteavond. We ontvangen vandaag de nummer 6 in de stand, zijnde Royal Knokke F.C. De ploeg onder leiding van Jannes Tant nestelde zich in de subtop van het klassement, tijdens onze vorige ontmoeting met de West-Vlamingen trok Lokeren-Temse in het slot van de wedstrijd het laken volledig naar zich toe en namen we de 3 punten terug mee naar Daknam. Na het verlies tegen La Louvière willen onze tricolores zich graag herpakken met een zege om zo de kansen op de titel nog in leven te houden mocht La Louvière het komen weken nog uit handen geven. Beide ploegen zijn er klaar voor, we zijn vertrokken. Komaan Lokeren-Temse!
P