2nd Half
90'
Wedstrijdverslag
90'
Einde wedstrijd! We bekeren verder na 6 knappe doelpunten! De tegenstander van volgende week is FC Warnant eveneens uit de Waalse 2de amateur klasse uit Namen. Meer info kan u binnenkort vinden op onze website. We zien u graag volgende week terug. Nog een fijne avond gewenst!
88'
Een wanhopig afstandschot, ditmaal binnen het kader maar recht op de doelman. RCS Verlaine blijft lopen maar zullen blij zijn dat de scheidsrechter de wedstrijd af fluit na een 6-0 pandoering met één richtingsvoetbal.
87'
Voorzet op links, Gil met de kopbal aan de eerste paal maar de bal gaat net naast. De kansen blijven zich opstapelen!
85'
We naderen het einde van deze tweede helft, RCS Verlaine stond er bij en keek er naar. Na de 3-0 was het boeken toe en kon de club uit Luik geen vuist meer maken tegen het oppermachtige Lokeren-Temse. De sfeer in het Daknam stadion zit er goed in. Lokerse feesten editie 2023 versie 2.0!
Alexander MAES
Goal (penalty) 6:0 83'
GOOOOOAAAAAL! 6-0! Alexander legt dit keer het leer zelf binnen, hij doet dat naar gewoonte koelbloedig en ditmaal in de linkerbenedenhoek!
82'
We naderen stilletjes aan het einde van de wedstrijd maar we krijgen nog een penalty! Ouro-Sama Fousseni kapt de doelman uit en kan de bal net binnenhouden, hij legt de bal af op Alexander Maes die in één tijd trapt, een verdediger stak zijn arm uit en we krijgen een penalty!
77' Vervanging
Out:Yannick REUTEN
Creatieveling Yannick mag gaan rusten, in zijn plaats komt Gertje Van Walle!
Assist: Alexander MAES
GOOOOOAAAAAL! Geen 4 zonder 5! Daar is de recent ingevallen Alexander Maes met een knappe pas buitenkant voet op de instormende Boujouh, die veinst een voorzet met links en kapt zijn mannetje uit en haalt uit met zijn rechter en trapt op doel! 5-0!
70'
De wedstrijd lag even stil door enkele blessures en supporters die zich misdroegen. Het tempo was er even uit tot na het doelpunt van Ouro-Sama, het spel komt terug op tempo.
Goal 4:0 66'
Fousseni OURO-SAMA
Assist: Gil VAN MOERZEKE
GOOOOOOOOAAAAAAAAAAAL! Wat een binnenkomer! Na nog geen 10 seconden op het veld te staan legt Fousseni de 4-0 binnen op aangeven van Van Moerzeke die pijnlijk onderuit werd gehaald maar de scheids liet doorspelen. 4-0!
Vervanging 65'
In:Alexander MAES
Out:Toon JANSSEN
In:Fousseni OURO-SAMA
Out:Yari BRACHET
63' Vervanging
In:Bastien STASSE
Out:Vincenzo MICELI
58'
RCS Verlaine probeert het ditmaal op de counter, de speler komt goed naar binnen gesneden en haalt uit over de grond, Cassaert duwt de bal net naast de paal buiten.
54'
RCS Verlaine komt nog eens piepen aan de rand van de zestien, er volgt een schot maar deze werd afgeblokt door Dianganga, de bal verdwijnt in hoekschop.
52' Vervanging
In:Valton RAMADANI
Out:Almamy CAMARA
WIssel bij de bezoekers.
Yannick REUTEN
Goal 3:0 50'
GOOOOOOAAAAL! nummer 2 voor Yannick Reuten, hij laat de netten trillen met een halve volley in de zestien op aangeven van hetzij Van Aerschot of Boujouh!
49'
Reuten met een knappe steekpas op Brachet die het duel aangaat met de tegenstander en de bal knap in één tijd tot bij van Moerzeke brengt, Gil haalt uit met een volley! Pal op de doelman!
46'
We vatten de tweede helft aan zonder personeelswijzigingen. We hopen alvast nog enkele doelpunten te mogen noteren in deze tweede helft.
45'
We gaan rusten bij een meer dan verdiende 2-0 voorsprong. We zien u graag terug na een klein intermezzo van 15 minuten. Tot zo dadelijk.
43'
Een afstandschot van op 30 meter vanwege Doryan Gilsoul zorgt voor geen gevaar, de bal gaat hoog over en naast.
40'
Brachet haalt de achterlijn, hij geeft de bal centraal over de grond richting de penaltystip! Boujouh komt ingelopen, hij trapt met zijn rechter! Pardoes op de doelman. De stand kon met gemak 5-0 staan voor rust. RCS Verlaine mag zijn doelman bedanken die al een paar keer prima wist in te grijpen.
38'
Yari Brachet met doelgevaar dit keer, hij speelde de bal rechts in op El Banouhi, die gaf direct een knappe voorzet richting eerste paal waar Brachet plaatsnam, hij kopt de bal een half metertje over. Alweer een grote doelkans. Wat een aangename wedstrijd.
35'
Sam Van Aerschot staat centraal in de zestien quasi moederziel alleen en ontvangt de bal, draait en mikt de bal in de kruising maar de bal valt exact op de rechterkruising van de deklat. RCS Verlaine heeft geen antwoord klaar op het technisch vermogen en snelheid van Van Aerschot
30'
Na een zeer intensieve 20 minuten en kijkend tegen een achterstand vant 2 doelpunten, blijft RCS Verlaine alles belopen. Ondanks het weinige balbezit geven ze zich niet gewonnen. Al blijven de kansen binnen het kader beperkt tot 1 schot.
25'
Kansen in overvloed, El Banouhi met een knappe rush op rechts waarbij hij zijn tegenstander het nakijken geeft, hij geeft voor maar de bal komt op de heup van Gil en komt voor de voeten van Tshimanga te liggen, die haalt het buskruit in zijn rechterbeen boven en trapt staalhard van 23meter de bal op de lat, de bal komt in de herkansing tot bij Van Aerschot die trapt op de volley, de bal gaat net over de lat buiten. Wat een spektakel!
Goal 2:0 20'
GOOOOOAAAAAL! In de rebound op zijn eigen vrijetrap die eerst in de muur terecht kwam en met een beetje geluk terug voor zijn voeten kwam te liggen, hij haalde verschroeiend hard uit met een schot over de grond, de keeper kon er nog net bij maar niet voldoende om de bal uit het kader te duwen. Het staat 2-0
15'
Na een aftastende eerste 5 minuten is het sambavoetbal vanwege KSC Lokeren-Temse met enkele knappe combinaties op het middenveld, RCS Verlaine ziet sterretjes. Ze mochten nog geen doelgevaar creëren.
Gil VAN MOERZEKE
Goal 1:0 12'
Assist: Yannick REUTEN
GOOOAAAAAL! GIL VAN MOERZEKE met een kans alleen op de doelman. Reuten met een schitterende pas waardoor Gil alleen maar met de binnenkant wreef hoefde binnen te leggen in de rechterbenedenhoek! Het staan 1-0 voor onze tricolores.
9'
KSC Lokeren-Temse duwt het gaspedaal in, een knappe inspeelpas van Cassaert op Brachet die Van Moerzeke centraal voor doel kan diep sturen. Gil kan nog net zijn dikke teen tegen de bal zetten maar de doelman had een goede reflex in huis.
8'
Van Aerschot zet druk op de keeper die een makkelijke bal volledig mistast waardoor die bijna in de voeten terecht kwam van de aanvaller, hier komt RCS Verlaine goed weg.
6'
2 Voorzetten van op links, eerst Sam Van Aerschot die de bal diep in de zestien krijgt aangespeeld, hij zet voor maar gaat voorbij de tweede paal. Dan is het aan Boujouh maar ook op zijn voorzet kon niemand er bij. Dan volgt een actie van Tshimanga en een schot op de doelman, de bal gaat buiten maar de scheidsrechter had reeds gefloten omdat de bal de achterlijn was gepasseerd.
5'
Het gewoonlijke applaus voor Gregory Mertens is het enigste hoogtepunt tot zo ver. Beide ploegen testen elkaar op defensieve zwaktes maar er komt nog geen dreiging uit voort.
1'
Het nieuwe seizoen staat voor de deur maar vooraleer we onze eerste competitiewedstrijd spelen, starten we vandaag ons bekeravontuur 23-24 in de 4de ronde van de beker van België tegen het Waalse RCS Verlaine die uitkomen in 2de amateur. In de derde ronde van de Beker van België kon de Waalse ploeg hun tegenstander FC Landen pas uitschakelen na de strafschoppenreeks waarbij het koelbloedig aan het langste eind trok. Hun smaakmaker Jonathan Legaer is afwezig wegens een lichte spierblessure. Zoals steeds voorzien wij u graag van de nodige hoogtepunten. We zijn vertrokken, komaan Lokeren-Temse!