18 nov 2023-20:00
1e Nationale 2023-2024 | Wedstrijdweek 13
Rust: 1-0
KSC Lokeren-Temse
3
3 : 1
Union Namur
1
Einde
1st Half
club logo club logo
45'
2nd Half
club logo club logo
90'
Doelpunten
Wedstrijdverslag
KSC Lokeren-Temse
Union Namur
90'
De wedstrijd eindigt in een knappe 3-1 Overwinning! Wij zien u graag volgende week terug voor de wedstrijd tegen Virton. Wij wensen u nog een fijne avond toe!
88' Vervanging
In:Sho TASHIMA
Out:Danny FOFANA
84'
Stan Braem krijgt een lange bal centraal in de zestien! De doelman lijkt eerder op de bal maar mistast zich bij het pakken van de bal waardoor Stan de bal kan onfutselen, hij trapt met een volley op doel! De bal lijkt voorbij de goal te vliegen maar Brachet komt nog ingelopen om die bal in doel te duwen, net voor zijn neus zit de verdediger er nog tussen om hem te hinderen! Wat een spektakel!
Gianni DE NEVE
Vervanging 76'
In:Gianni DE NEVE
Out:Yannick REUTEN
De eerste speelminuten voor De Neve dit seizoen. We zijn allemaal benieuwd wat hij zal brengen.
Christian Luis BELLO RIVERO
Vervanging 76'
In:Christian Luis BELLO RIVERO
Out:Simon VERMEIREN
Onze doelpuntenmaker mag gaan rusten!
75'
We hebben nog 15 minuten reguliere speeltijd maar het mag duidelijk zijn dat KSC Lokeren-Temse het spel volledig naar zich heeft toegetrokken en de partij reeds in een definitieve plooi heeft gelegd. Union Namur gaf nog een laatste stuiptrekking in het begin van de tweede helft maar werd daarna doodgeknepen tussen de kaken van de Wase vos in het Daknamstadion!
74' Vervanging
In:Kim DETIENNE
Out:Florian GENDEBIEN
Simon VERMEIREN
Goal 3:1 71'
Simon VERMEIREN
Assist: Yannick REUTEN
Reuten met de balrecuperatie op het middenveld! Hij zet een run in richting doel! Hij gaat alleen op de doelman af maar ziet in zijn ooghoek aan de verste paal Vermeiren! JAAA opnieuw die verdomde Vermeiren zullen ze bij Union denken! Hij glijdt hem binnen! 3-1
70'
Brachet met de strakke lage voorzet richting tweede paal! Vermeiren probeert voorbij zijn man te geraken maar het lukt het met horten en stoten! Hij wil trappen maar de scheids fluit wegens duwfout, jammer.
69' Vervanging
In:Félix CHENKAM
Out:Axel DHEUR
63'
Een gouden wissel vanwege Hans Cornelis! Braem op rechts met de actie! Hij kan de bal voorgeven richting eerste paal maar ziet net buiten de zestien Alexander Maes moederziel alleen gelaten en legt de bal dus achter de verdediger richting de stip! Daar komt Maes! Hij trapt! Pal op de doelman! Vermeiren kan de herkansing afleggen naar Braem en die trapt buitenkant voet op de doelman! Wat een combinaties die tot een knappe kans leidde maar het blijft voorlopig 2-1
Goal 2:1 61'
Stan BRAEM
Assist: Yari BRACHET
GOOOOAAAAAL! STAN BRAEM! Een knappe crossbal van links op het middenveld naar de rechterkant voor de baklijn! Braem met een knappe controle met rechts legt hij de bal in één tijd klaar voor zijn linker! Hij haalt hard en laag uit naar de eerste paal! DOELPUNT! Hij staat nog geen 120 seconden op het plein en is direct belangrijk! 2-1
Vervanging 59'
In:Stan BRAEM
Out:Gil VAN MOERZEKE
53' 1:1 Goal
Lucas BAUDOT
Goal voor Union Namur. Doelpunt via een voorzet op links, die komt tot aan de eerste paal waar Baudot te vrij werd gelaten. Hij devieert de bal richting doel en verdwijnt via onderkant tegen de netten het staat 1-1
Yari BRACHET
Vervanging 49'
In:Yari BRACHET
Out:Zakari Junior LAMBO
48'
De eerste kans van deze tweede helft is voor Union Namur. De spits ontvangt de bal centraal, hij staat met zijn rug naar doel aan de rand van de kleine baklijn en trapt uit de draai! De bal gaat naast.
46'
We vatten de tweede helft aan met één personeelswijziging bij Union Namur.
46' Vervanging
In:Matis LALOUX
Out:EL Mehdi KHAIDA
45'
We gaan rusten bij een 1-0 ruststand. Tot zo dadelijk.
44'
Vrijetrap op een 27 meter van doel. Er volgt een indraaiende vrijetrap richting de tweede paal, daar is Van Moerzeke die krijgt er zijn hoofd goed tegen! pal in de handen van de doelman.
42'
Simon Vermeiren ontvangt de bal centraal! De centrale verdediger glijdt weg en komt ten val waardoor Vermeiren alleen de doelman nog moet verschalken, hij talmt iets te lang waardoor zijn schot geblokt kon worden door de doelman!
41'
Een goed uitgespeelde counter vanwege Union Namur met een schot van op de rand van de zestien! De bal gaat een dikke meter over het doel.
35'
Union Namur is na de treffer van Vermeiren even het noorden kwijt en bezwijkt steeds vaker onder de hoge druk vanwege KSC Lokeren-Temse. Het lijkt alvast niet dat Union Namur de rust zonder nog meer kleerscheuren zal halen.
Simon VERMEIREN
Goal 1:0 31'
Simon VERMEIREN
Assist: Gil VAN MOERZEKE
GOOOOOAAAAAL! Een knappe inzet van op rechts vanwege Van Moerzeke! Die geeft de bal voor en daar komt richting de tweede paal iemand ingelopen! Het is Vermeiren, hij trapt de bal koelbloeding tegen de netten! 1-0! SIMOOON VERMEIREN!
30'
Een klein stiffertje richting de zestien vanwege Reuten! Lambo is pijlsnel en komt net voor de doelman aan de bal met een stift, de bal gaat over de doelman en lijkt in doel te verdwijnen maar daar is toch weer een dekselse centrale verdediger die de bal wegtrapt.
28'
Union Namur met een knappe infiltratie op rechts, de flankaanvaller geeft de bal voor geen enkele verdediger kan er bij! Gelukkig was de linkerflankaanvaller te verrast om nog gevaarlijk te kunnen zijn.
25'
Alexander Maes met de bal aan de voet op de linkflank, Lambo overlapt en hij lijkt de bal mee te geven maar hij duwt het gaspedaal in en snijdt naar binnen! Hij haalt uit een halve meter over de kruising!
20'
Union Namur mag dan aanvallend nog niet veel hebben klaar gespeeld maar achteraan houden ze de boel goed op slot. KSC Lokeren-Temse zoekt en naar de openingen maar kon er nog maar enkele half benutten. Union zet ook tamelijk goed druk zo wel verdedigend als aanvallend waardoor het uitvoetballen ook niet altijd even makkelijk verloopt. Het is ongeacht een aangename partij.
15'
We zijn een kwartier ver en Lokeren neemt onmiddellijk de controle over de wedstrijd. Er werden al enkele degelijke kansen bij elkaar gespeeld maar er volgde nog geen echt doelgevaar. Union Namur probeert gevaarlijk uit de hoek te komen via een vlotte omschakeling maar geraakte nog niet tot aan de zone van de waarheid.
10'
Een eerste schot uit de tweede lijn. Van Moerzeke duikt de flank in op aangeven van Cassaert, er volgt een voorzet maar die raakt onderweg een been waardoor de bal net buiten de zestien valt, Reuten komt aangelopen en probeert het met een halve volley maar de bal gaat ver naast.
4'
Een eerste kans voor Lokeren-Temse. Cassaert rukt op en steeks El Banouhi op rechts diep, er volgt een voorzet en die gaat richting Vermeiren! De centrale verdediger van Union Namur krijgt er nog net zijn kruin tegen en werkt de bal in hoekschop.
1'
Welkom beste supporters, vanavond vieren we de terugkeer van een echte Sporting Lokeren legende, onze one and only Killian Overmeire is vanavond te gast en zal in de bloemetjes worden gezet voor zijn bewezen diensten. We vatten zo dadelijk de 13de speeldag van de competitie aan tegen Union Namur, zij kende een vrij zwakke start maar wisten zich te herpakken met een reeks zeges, hierdoor staan ze op een verrassende 5de gedeelde plaats met KSK Heist en Hoogstraten VV. Coach Hans Cornelis moet noodgedwongen de 2 geel geschorsten Van Aerschot en Janssen vervangen, in hun plaats zullen Alexander Maes en Junior Lambo starten. De spelers staan klaar, wij zijn klaar, we hopen u te voorzien van het nodige spektakel. Komaan Lokeren-Temse!
P