51'
Wedstrijdverslag
Young Reds
90'
Einde wedstrijd! Op naar volgend weekend, waar we met zen allen afreizen naar Charleroi. Bedankt supporters
89'
We slepen ons naar het einde van de wedstrijd. Het mocht niet zijn vandaag, wat niet wegneemt dat de Young Reds hier verdient de overwinning voor hun rekening nemen.
Vervanging 82'
In:Fousseni OURO-SAMA
Out:Stan BRAEM
81' Vervanging
In:Sofian ELMAZHAD
Out:Visar SHALA
Christian Luis BELLO RIVERO
Vervanging 81'
In:Christian Luis BELLO RIVERO
Out:Soufiane EL BANOUHI
79' 0:3 Goal
Het werd 0-3 na balverlies in de defensie van Sporting
78'
Het lukt ons momenteel niet om in de buurt te komen van Van Gils zijn doel, terwijl de Young Reds er los op proberen counteren. Van veel voetbal is er momenteel geen sprake meer.
Yari BRACHET
Vervanging 74'
In:Yari BRACHET
Out:Naïm BOUJOUH
68' 0:2 Goal
Moustapha AMADOU SABO
Het werd 0-2 op hoekschop
Gil VAN MOERZEKE
Vervanging 62'
In:Gil VAN MOERZEKE
Out:Simon VERMEIREN
62' Vervanging
In:Gwendal DEGALLAIX
Out:Nolhan COURTENS
58'
Het is een moeilijke start van de tweede helft voor Lokeren, er is veel goede wil maar momenteel lukt het ons niet om Antwerp onder druk te zetten
51' Vervanging
In:Andreas VERSTRAETEN
Out:Marko MITROVIC
51' Gele kaart
Gerard VANDEPLAS
48' Gele kaart
45'
Rusten geblazen. Sporting zal in de tweede helft uit een ander vaatje moeten tappen wil het deze wedstrijd nog over de streep trekken.
42' Gele kaart
Abderrahman AMAL
Braem zet zich door aan de zijkant van het veld maar wordt onderuit getrapt, terecht geel. De vrijschop levert geen gevaar op
33'
Antwerp zit nu beter in de wedstrijd, ze combineren vlot tot aan onze 16m. Het is moeilijk om nog op de speelhelft van de tegenstander te komen.
26' 0:1 Goal
Visar SHALA
De Young Reds zowaar op voorsprong. Een hard schot gaat in de verste hoek binnen.
23'
Daar was Antwerp met een serieuze mogelijkheid, in laatste instantie ontzet door Kompany.
20'
Op de lat! Een hoekschop belandt voor de voeten van Reuten aan de rand van de 16m, deze haalt in 1 tijd verschroeiend uit, maar de bal spat op de lat uiteen.
17'
Wat een safe! Van Gils zweeft de bal uit de bovenhoek, Van Aerschot met een geplaatste kopbal op voorzet van Braem. De hoekschop die daarop volgt lever geen gevaar op. Daar is de eerste echte dreiging van de wedstrijd.
16'
Het is zoeken naar een opening of ruimte voor onze spelers. De Young Reds houden tot nu toe alles goed gesloten en proberen er snel uit te komen.
7'
De eerste hoekschop is er eentje voor de thuisploeg, Reuten achter de bal en een gemakkelijke plukbal voor Van Gils.
4'
Het is een aftastend begin van beide ploegen, de Young Reds proberen met snel combinatievoetbal door onze linies te snijden. Voorlopig zonder enig gevaar.
1'
Goede avond Supporters! Welkom in ons vertrouwde Daknamstadion voor de 21tigste wedstrijd van deze competitie. Vandaag ontvangen we hier de Young Reds. Kunnen wij onze winnende reeks verder zetten en behalen we onze 15de overwinning op rij? Of steken deze jonkies daar een stokje voor? Het all-time record in de Nationale reeksen staat in ons vizier. Onze ploeg wijzigt op 2 plaatsen, Lambo is afwezig wegens blessure en Brachet verhuist naar de bank, in hun plaats komen Van Aerschot en Boujouh die terugkeert uit schorsing. C'mon LOKEREN!!!!!