Eric LONEIRO
Coach
Wedstrijdverslag
90'
Einde! Sporting wint deze wedstrijd met een overtuigende 4-0 zege! Supporters, komende zondag maken we de verplaatsing naar de Chillax Arena! Allen op post
88' Vervanging
In:Richmond AMANKONAH
Out:Nathan OKUMU MONKOY
85' Vervanging
In:Maxime Eric LONREIRO
Out:Amine BOUKAMIR
83'
Gevaarlijke situatie in onze 16, de bal had op de stip gemoeten, maar de scheidsrechter oordeelde dat er geen contact was.
Simon VERMEIREN
Vervanging 79'
In:Simon VERMEIREN
Out:Zakari Junior LAMBO
En daar is hij dan! Nadat hij uitviel in de wedstrijd tegen FC Lebbeke, zien we Simon terug op het veld.
76'
Schotje van de bezoekers, dit verdwijnt in het zijnet.
Out:Naïm BOUJOUH
Al vroeg in de wedstrijd krijgt Naïm een applausvervanging!
71'
Alexander met een gekraakt schot, Closset kan de bal makkelijk oprapen.
69'
Zakari met een scherpe voorzet, Stan mist op een haar de forfaitscore! De jonge Zebra's kruipen nu massaal achter de bal.
67'
Wat een doelpunt! Naïm knalt de bal droog in de rechterbovenhoek. Onderkant lat gaat de bal lekker binnen. Het is een genot om naar dit soort doelpunten te kijken.
Naïm BOUJOUH
Goal 4:0 66'
GGGOOOOOOOAAAAAALLLLLLLL
65' Vervanging
Out:Gil VAN MOERZEKE
58'
Een voorzet schot waait prachtig binnen in de verste hoek! Wow, Dit is meteen het sein voor de spionkop om volop achter de ploeg te gaan staan
Goal 3:0 57'
GGGOOOOOAAAAAALLLLLLLLL 3-0
56'
Eerste corner in de 2de helft voor de Zébra's, deze is niet zonder gevaar. De bal wordt terug voor doel gebracht en daar kon de vrijstaande Maximilien op doel besluiten. zijn bal gaat een meter over het doel van Jelle.
46'
We zijn gestart aan de tweede helft.
45'
We gaan de rust in met een mooie 2-0 voorsprong. Twee keer vond Sam de weg naar doel.
42'
Een ingestudeerde vrije trap, eindigt met een laag schot van buiten de 16 in een bos van benen.
40'
Yannick met een voorzet in de 16, Gil kan er zijn hoofd tegenzetten voor de grabbelende Closset. De bal gaat een meter over het leegstaande doel.
35'
Een shot van Toon wordt nog net op de lijn gekeerd. De wedstrijd bloeit helemaal open.
34'
Bijna was daar de aansluitingstreffer. Na enkele gedropte ballen in de 16 kan Sylla op doel besluiten. Zijn kopbal strandt op de lat.
30'
Daar was bijna de 3-0. In laatste instantie weggewerkt voor de aanstormende Gil. Op de daaropvolgende corner volgt er een shot van buiten de 16 van Allan. Closset redt met een beenveeg. Sporting heer en meester!
29'
Toon met een sublieme voorzet richting penaltypunt, waar de bal net te hoog was voor Gil, staat Sam in zijn rug. Borstcontrole en droog binnen gelegd. 2-0 C'mon Sporting!!
Sam VAN AERSCHOT
Goal 2:0 28'
GOOOOOOAAAAAALLLLLLLLL
27'
Tot nu toe is het een wedstrijd die zich vooral afspeelt op het middenveld. Lokeren probeert, maar komt er moeilijk door. Kleine foutjes aan beide zijden zorgen ervoor dat het spel regelmatig stil ligt.
16'
Een corner van Yannick naar de eerste paal wordt verlengd door Jeovanni en droog binnengetrapt door Sam. Of was de bal reeds over de doellijn? Moeilijk te zien van onze positie
Goal 1:0 15'
GOOOAAAAAALLLLLLLL
8'
Mooi samenspel tussen Naïm en Yannick, deze laatste kan ongevaarlijk voorzetten. Plukbal voor Closset.
3'
Gil met een eerste kopbal voor de thuisploeg. De bal gaat een metertje naast de paal. De supporters achter doel hebben er alvast zin in!
2'
Het eerste schot(je) naar doel is er één van de bezoekers, maar zonder groot gevaar. De bal gaat hoog over.
1'
Bonsoir à nos supporters, bienvenue à Daknam. Vandaag staat de 4de competitiewedstrijd op het programma. We ontvangen hier op Daknam de Zébras Elites, de beloften van RSC Charleroi. De zébra's draaien goed mee in de buik van het klassement. We zien dat Alexander Maes de plaats ruimt voor de startende Toon Janssen en dat Lambo Zakari Junior de plaats inneemt van Stan Braem. Na onze overwinning van afgelopen woensdag verwachten we een Sporting dat voluit voor de winst zal gaan. C'mon Lokeren!