21 okt 2023-20:30
1e Nationale 2023-2024 | Wedstrijdweek 9
Rust: 1-2
KSK Heist
1
1 : 2
KSC Lokeren-Temse
2
Einde
Bert VERBEKE
1st Half
club logo club logo
45'
2nd Half
club logo club logo
90'
Doelpunten
Wedstrijdverslag
KSK Heist
KSC Lokeren-Temse
90'
Jullie zijn talrijk aanwezig meer dan 1000 volgers via de livestream. De club wenst jullie alvast te bedanken voor de interesse en aanmoediging van op afstand! We gaan de blessure tijd in.
90'
Einde wedstrijd 1-2 We brengen de 3 punten mee naar Daknam!
86'
Frustratie troef, het komt tot een schermutseling tussen enkele spelers waarbij Carrasco een slag gaf aan een speler van Lokeren, geen van de scheidsrechters heeft dit gezien waardoor er geen geel of rood werd getrokken. De gemoederen raken verhit langs KSK Heist's zijde wegens de vele kansen maar slechts één doelpunt.
83'
We naderen het einde van deze wedstrijd maar de strijd is nog niet gestreden op het veld. Het gaat goed op en af momenteel en beiden liggen in evenwicht qua balbezit. Doelkansen hebben we niet meer mogen rapporteren.
74'
Een schot van Heist wijkt af maar gaat alsnog op doel! Merckx is eigenlijk geklopt want ging al naar links! Hij krijgt er toch nog zijn rechter voet tegen! Heel het thuispubliek sprong opnieuw recht, het is hen niet gegund deze avond.
Vervanging 73'
In:Amir LEMTI
Out:Yousry SABHAOUI
Vervanging 73'
In:Faissal EL ATTABI
Out:Mylan CARRASCO
71'
Voorzet van op rechts! Er lopen 2 spelers van Heist in maar beiden kunnen niet bij de bal, de hele thuisaanhang sprong reeds recht want het leek alsof ze er zeer kort op zaten!
70' Vervanging
In:Alexander MAES
Out:Yari BRACHET
Alexander MAES
70' Vervanging
In:Stan BRAEM
Out:Simon VERMEIREN
70' Vervanging
In:Yari BRACHET
Out:Sam VAN AERSCHOT
Yari BRACHET
67'
Toon Janssen met het schot! De keeper ranselt de bal nog net uit het doel! Knap voorbereidende werk van Van Aerschot en Boujouh! De bal kwam bij Gil Van Moerzeke terecht en die kan de bal terugleggen op Toon. Jammerlijk maar wat een knappe redding van Fré Van Aerschot.
64'
KSK Heist opnieuw gevaarlijk op rechts, met een voorzet/schot die richting doel dwarrelt, gelukkig kan Merckx de bal klemmen om het gevaar onschadelijk te maken
Vervanging 60'
In:Glenn VAN HOUT
Out:Jasper GOOSSENS
Vervanging 60'
In:Mathieu TROONBEECKX
Out:Matt JANNES
55'
Een grote kans voor Heist, het middenveld ligt te veel open en Lokeren-Temse heeft geen antwoord op de ruimtes die het laat benutten door de tegenstander, ei zo na kan een speler van Heist uithalen aan de rand van de zestien wegens geen druk of dekking! Gelukkig kon Tshimanga de bal nog net wegtikken.
53'
Heist met de aanval, zij lijken door de verdediging te breken en de laatste man te passeren maar dankzij de inspanning van Tshimanga kan Dianganga de bal recupereren en zet hij meteen een loopactie in, hij ziet op links Boujouh vrij staan, die krijgt de bal aangespeeld, hij legt de bal iets achteruit richting zestien want daar is opnieuw Reuten, hij kan zijn kunstje van de eerste helft net niet over doen, de bal werd weggewerkt maar niet voldoende, Reuten kopt de bal op Van Moerzeke die uithaalt met zijn rechter, net naast!
49'
Eerste corner op rechts voor KSK Heist, de bal verdween bijna met een gelukje in doel na dat de bal op een knie terecht kwam, gelukkig ging deze over het doel. De tweede corner was eveneens met de nodige dreiging ditmaal met een kopbal net over de lat van Mylan Carrasco!
47'
Het eerste schot tussen de palen is vanwege KSK Heist, een hard en laag schot waarvoor Merckx goed plat moest gaan. Heist wil het begin van de tweede helft aanvatten zoals het de eerste helft is gestart.
46'
De spelers staan klaar voor de tweede helft af te trappen, er werden geen personeelswijzigingen doorgevoerd. Komaan Lokeren-Temse!
45'
We gaan rusten met een 1-2 stand. KSC Lokeren-Temse uiterst efficiënt met de kansen die het kreeg maar het moet gezegd zijn uiterst slordig in de verdediging vandaag waardoor we de wedstrijd bijna uit handen gaven deze eerste helft. Coach Hans Cornelis kan niet tevreden zijn ondanks de voorsprong. We zien u graag terug na de rust.
40'
Een schot van Mike Smet van op rechts richting de 2de paal! Net voor langs, het gaat allemaal te gemakkelijk achteraan bij Lokeren-Temse.
38'
Opnieuw te onzeker achteraan! Daar was bijna de 2-2 ditmaal Merckx die zich verkijkt op de bal die leek in eerste instantie in het dak van het doel te vallen maar valt op de lat, Merckx valt achterover in doel en de bal ligt open voor doel, gelukkig kon de bal worden weggewerkt. Voorafgaand was er ook nog een schot waarbij de hiel van Cassaert gelukkig nog de redding bracht in de baan van het schot. Ze hebben alle moeite achteraan bij Lokeren-Temse!
36'
KSC Lokeren-Temse zit achteraan niet helemaal fris maar het kan ook onzekerheid zijn, niemand wil of kan de bal bijhouden achteraan waardoor ze zichzelf in de problemen brengen, Tshimanga met een mindere pas, deze werd onderschept en zo waar doelgevaar!
32' 1:2 Goal
Gil VAN MOERZEKE
Assist: Sam VAN AERSCHOT
GOOOOAAAAL! GIL VAN MOERZEKE met de kopbal in het linkerzijnet! Een fantastische voorzet van opnieuw Van Aerschot ditmaal van op rechts, Gil liep goed diep en won het duel in de lucht en kon zo de bal quasi perfect raken! 1-2!
Gil VAN MOERZEKE
30'
De bal werd gerecupereerd op het middenveld, Reuten met een knappe pas tussen twee kort opeen staande Heist spelers, een penseelstreek, richting Boujouh, die kan de bal nog net binnen houden en ziet Vermeiren richting eerste paal stormen, daar gaat het naar toe maar de verdediger wint het duel met Vermeiren op kracht en kan de bal wegwerken.
22' 1:1 Goal
Yannick REUTEN
Assist: Sam VAN AERSCHOT
GOOOOAAAAAL! Daar is de gelijkmaker op een hard bevochten counter op links die startte met Boujouh, die gaf de bal mee aan Van Aerschot en die zag inlopend aan de rand van de zestien Reuten volledig vrij staan, hij gaf een strakke pas en in één tijd trapte Reuten de bal staalhard in doel! 1-1!
Yannick REUTEN
15'
KSK Heist domineerde het eerste kwartier met enkele knappe pogingen, de knapste poging was onhoudbaar en ging mooi binnen, Lokeren-Temse zoekt nog naar de oplossingen maar komt stillaan meer in de wedstrijd er zitten echter nog iets te veel foutjes in het spel qua passing.
Goal 1:0 12'
Jef COLMAN
Een knappe goal vanwege Jef Colman, hij ontving de bal via een voorzet op links, hij pakt de bal mooi aan met zijn rechter en trapt de bal enig mooi in de rechter kruising, Lokeren-Temse was gewaarschuwd maar kon de aanhoudende druk niet afhouden.
10'
KSK Heist heeft zin intenties onmiddellijk duidelijk gemaakt aan KSC Lokeren-Temse, ze gaan vol voor de overwinning en grijpen de tricolores direct bij de keel met enkele knappe kansen.
8'
Corner op rechts voor KSK Heist, de bal gaat richting Peers en die raakt de bal goed! Zijn kopbal werd weggewerkt in hoekschop.
Vervanging 3'
In:Kobe LEMMENS
Out:Kobe VANDE CAUTER
Vande Cauter werd gewisseld wegens een blessure.
1'
Welkom beste supporters voor de wedstrijd tegen KSK Heist. Vorig weekend ging onze tegenstander van vanavond nog de boot in tegen de nummer 1 van de competitie La Louvière, KSK Heist zal zich daarom vandaag willen herpakken en dat doen ze met een volledig uitverkochte thuisbasis voor de komst van KSC Lokeren-Temse. Hans Cornelis behoud logischerwijze het vertrouwen in zijn elftal na de knappe 4-0 overwinning thuis tegen Thes. We krijgen één minuut stilte voor aanvang van de wedstrijd dit wegens het drama dat zich afspeelde op maandag in Brussel maar ook gezien het verlies dat onze Lokeren-Temse familie te horen kreeg. Onze innige deelneming aan de familie en (voetbal)vrienden van Tuur Ceulemans.
P