Gele kaart 90' +5'
Arne DE SCHEPPER
Na een drieste tackle een terechte gele kaart aan de hoekschopvlag.
90' +4'
Nog een vrije trap voor Sporting, we houden Winkel Sport weg van ons eigen doel.
Gele kaart 90' +3'
Joey DUJARDIN
88'
Vrije trap Winkel Sport, de bal wordt ongevaarlijk over het doel gekopt. Nog enkele minuten standhouden.
87' Vervanging
In:Yari BRACHET
Out:Sam VAN AERSCHOT
Yari BRACHET
In:Fousseni OURO-SAMA
Out:Stan BRAEM
80'
We gaan de laatste 10 minuten in,.. Komt er nog een wijziging in de stand of niet?
77'
Perbet met een kopbal, deze gaat een metertje over doel.
Vervanging 76'
In:Timon VANDENDRIESSCHE
Out:Fries DESCHILDER
Gele kaart 74'
Jérémy PERBET
72'
Soufiane haalt de achterlijn en zet voor, Braem zijn kopbal wordt geblokt. Maes raakt de bal aan en deze verdwijnt in doeltrap.
68' Vervanging
Out:Daan DEBOUVER
66'
Eerste corner voor Sporting in de tweede helft, die geen gevaar oplevert. De daaropvolgende inworp schiet door in de 16, maar niemand was gevolgd.
64'
Winkel met een gevaarlijk schot, gepareerd door Jelle. In de daaropvolgende hoekschop ontzetten we de bal.
Vervanging 60'
In:Drin SULA
Out:Tsotne BENDIANISHVILI
58'
Stan draait zich vrij en trapt van buiten de 16. Zijn schot verdwijnt een meter over en naast het doel.
55'
Het spel gaat goed op en neer, maar tot echte kansen leidt het niet. We zien veel inzet op het middenveld.
46'
We starten de tweede helft met dezelfde spelers.
45'
Bijna was daar de 0-2! Gil mag alleen doorgaan na een doorsteekbal van Van Aerschot, maar besluit de bal op de doelman. In de daaropvolgende corner komt er geen gevaar. Rusten geblazen.
41'
Daar was Winkel, Allan kan nog net de voorzet in corner glijden. Deze levert geen gevaar op en wordt weggetrapt door Yannick.
39'
Snelle tegenaanval van Sporting, Sam brengt de bal voor maar deze wordt weggewerkt in corner, die geen gevaar oplevert.
36'
Yannick brengt Sporting op een verdiende voorsprong, van rond het penaltypunt trapt hij de bal mooi in doel
34' 0:1 Goal
Yannick REUTEN
Assist: Soufiane EL BANOUHI
28'
Gil met een vrije kopkans, recht in de handen van de doelman.
25'
Braem met een mooie inspanning, een heel schuin shot wordt door de doelman weggewerkt met een voetveeg.
16'
Eerste corner is voor Sporting, Reuten brengt de bal naar de tweede paal, in de herneming bijna Casaert die kan afdrukken.
13'
Bijna was daar de 0-1, Gil kopt aan de eerste paal de voorzet van El Banouhi in de handen van de doelman.
10'
Voorlopig weinig gevaar van beide ploegen. Braem kon voorzetten, maar de bal werd nog voor de achterlijn weggewerkt door een verdeidger.
6'
Perbet kon vrijstaand naar het doel koppen, de bal ging voorlangs maar hij stond in buitenspelpositie.
1'
Welkom supporters. Vandaag staat wedstrijd 3 van de competitie op het programma. Dit keer zijn we te gast in West-Vlaanderen op het kunstgrasveld van KVC Sint-Eloois-Winkel-Sport. Het mediateam en onze supporters ter plaatse zijn er alvast klaar voor, hopelijk onze spelers ook. Stan Braem komt aan de aftrap, benieuwd of hij ook in zijn eerste competitiewedstrijd de weg naar doel zal vinden.