+2
Wedstrijdverslag
KVK Tienen
90' +4'
Einde wedstrijd! We verliezen in Tienen met het kleinste verschil. We hopen jullie allen volgende week zaterdag te verwelkomen op Daknam voor de allerlaatste thuiswedstrijd van een PRACHTIG seizoen!
90' +2' Gele kaart
Sam VAN AERSCHOT
88'
Alweer voorkomt Merckx met een sublieme terugkeer de 2-0! Hij tikt de botsende bal over zijn lat. De hoekschop die daarop volgt levert geen gevaar op.
Vervanging 87'
In:Gil VANDAMME
Out:Yvan YAGAN
86'
De gelijkmaker van Brachet wordt op de lijn gekeerd! Hier komt Tienen zeer goed weg.
83' Vervanging
Out:Andries CLAES
80'
Een lage schuiver op vrije trap van Van Aerschot wordt in twee tijden gepakt door Bizimana
77'
Op een afvallende bal kon Ceulemans via een vluchtschot bijna de score verdubbelen.
Gele kaart 74'
Lucas CHANTRAIN
65' Vervanging
In:Yari BRACHET
Out:Allan TSHIMANGA
Yari BRACHET
64' Vervanging
In:Stan BRAEM
Out:Simon VERMEIREN
60'
Uitsekende kans om de alweer de voorsprong te verdubbelen. Yagan knalt van schuin voor doel een halve meter over de kruising.
55'
Bijna was daar de 2-0 . Amaerdeep met een gewaagd schot van bijna op eigen speelhelft. Merckx moet zich reppen om de bal uit zen doel te houden.
Gele kaart 53'
Senne CEULEMANS
47'
Bijna was daar de 2-0. Merckx werkt in extremis de bal weg.
45' +3'
We gaan rusten met het kleinste verschil. Hopelijk zien we een beter Sporting uit de kleedkamer komen. Nog minstens 45 minuten om dit recht te trekken.
41'
De laatste 5 minuten van de eerste helft zijn ingegaan, krijgen we nog een doelpunt te zien of gaan we de rust in met het kleinste verschil? Voorlopig komen we niet meer aan echte kansen. Tienen blijft gevaarlijk in de omschakeling.
32'
Daar was DE kans op de gelijkmaker. Op voorzet van Van Aerschot krijgt Maes zijn schot niet onder controle, het zoefde een metertje over doel.
23'
Sporting neemt de wedstrijd in handen. Een rommelige fase voor doel brengt echter geen gelijkmaker. De bal gaat net naast. Tienen probeert zeer snel om te schakelen en ons zo uit verband te spelen.
11'
Nu was het de beurt aan Maes om de keeper onder vuur te nemen, Zijn plaatsbal eindigt zonder gevaar in de handen van Bizimana.
8'
Een shot van Tshimanga wordt nog net uit doel geranseld, in de daaropvolgende actie verdwijnt de bal in hoekschop. Janssen neemt de afvallende bal in één tijd op de slof, deze gaat net naast.