Opoku DAVIS
56'
Wedstrijdverslag
90'
We gaan deze wedstrijd winnen met mooie cijfers! Bedankt supporters , wij zien jullie graag deze avond in de Koller Zaal waar we een heus feestje gaan bouwen! De sportieve promotie is een FEIT!! C'mon Lokeren
89' 0:4 Goal
Stan BRAEM
DOOOEEELLLPPUUNNNTTTTTT
86' Vervanging
In:Fousseni OURO-SAMA
Out:Gil VAN MOERZEKE
84'
Daar was bijna de 0-4! Lambo werd het straatje in gestuurd maar besloot pal op de doelman van Leuven
80'
Veel dreiging zit er niet meer in, maar de wedstrijd zal dan ook met een 0-3 tussenstand reeds gespeeld zijn. Leuven wil, Lokeren controleert! De sfeer onder onze supporters achter het doel is immens
77' Vervanging
In:Yannick REUTEN
Out:Alexander MAES
Yannick REUTEN
In:Christian Luis BELLO RIVERO
Out:Soufiane EL BANOUHI
Christian Luis BELLO RIVERO
70'
We gaan de laatste 20 minuten van de wedstrijd in. Momenteel proberen de Youngsters van Leuven nog tot aan kansen te geraken, maar onze verdediging staat pal vandaag.
Afgekeurde goal 64'
De 1-3 werd afgekeurd voor een duwfout op Boujouh
63' Vervanging
In:Zakari Junior LAMBO
Out:Sam VAN AERSCHOT
Zakari Junior LAMBO
62' Vervanging
Opoku DAVIS
55'
1 minuut na een mooie kans voor Vermeiren, trap Gil enig mooi de 0-3 op het bord.
54' 0:3 Goal
Gil VAN MOERZEKE
DDOOEELLLPPUUNNNNTTTTT 0-3
51'
GESTOPT door Merckx!!!! Het blijft 0-2
50'
Penalty voor leuven!
46'
Na een vrije trap van Boujouh kopt Vermeiren de bal aan de 2de paal op doel, waar Théo een grote safe uit zijn mouwen toverde. De bal komt terug het veld in en aan de verste paal kan Van Aerschot de bal in doel trappen. Meteen ook rust gefloten. Tot straks allen!
45' 0:2 Goal
Sam VAN AERSCHOT
DDOOOEEELLLPPPPUUUNNNNTTTTTT
Gele kaart 44'
Mathis STURBAUT
32'
Op de paal! Leuven komt voor de eerste maal gevaarlijk opzetten. Een afgelegde bal verdwijnt door toedoen van Merckx op de paal, die hierna de bal kan klemmen.
27'
Een afvallende bal valt voor de voeten van Toon Janssen, deze haalt in 1 tijd uit en ziet zijn schot in de verste hoek verdwijnen. Het vak achter het doel ONTPLOFT!! B*veren, B*veren LOKEREN komt eraan!
26' 0:1 Goal
Toon JANSSEN
DDDooooeeeeelllpppuuunnnttttttttt!!!!!
22'
In extremis in hoekschop gewerkt! Op een verre, diepe bal gaat Van Moerzeke door naar doel. In laatste instantie kan de verdediger de bal in hoekschop verwerken. Deze levert geen gevaar op.
19' Afgekeurde goal
Off side! Op pas van Dianganga scoort Vermeiren de 0-1, maar deze wordt (onbegrijpelijk) afgekeurd voor buitenspel.
18'
Kleine kans voor Sporting. Maes met de voorzet, die niet tot bij Van Moerzeke geraakt. Radelet Théo onderschept deze bal gemakkelijk.
10'
Na een stevige start zijn beide teams iets afwachtender aan het spelen. We zien bij beiden een zeer snelle en vlotte balcirculatie op dit kunstgrasveld. Kleine, foute pasjes leiden aan weerszijden tot balverlies.
2'
Al meteen was daar Vermeiren. De doelman van Leuven duwt de bal uit zen korte hoek in hoekschop.