Wedstrijdverslag
90'
Lambo met een schot op de vuisten van de keeper. Corner!
90'
EINDE! Sporting wint met 1-2 op het veld van Olympic Charleroi!! We starten de competitie met een zeer belangrijke driepunter! Supporters, tot zaterdag in ons eigenste Daknamstadion.
88'
Olympic speelt nu alles op alles, de lange bal en iedereen naar voor!
85'
Na een fout op de ingevallen Dahmane krijgt Charleroi een vrije trap op een gevaarlijke plaats. De bal wordt in het zijnet getrapt.
82'
Daar was Gil bijna met zen 3de van de avond. Hij schampt de bal met het hoofd, zonder verder gevaar.
81' Vervanging
In:Zakari Junior LAMBO
Out:Sam VAN AERSCHOT
Zakari Junior LAMBO
80'
We gaan de laatste 10 minuten in.
78'
Een volgende corner voor Sporting levert ons geen doelpunt op. De bal hobbelt over de achterlijn
77'
Ongevaarlijke corner voor Charleroi, de tijd tikt weg in ons voordeel
73'
Out:Simon DIA
63' Vervanging
In:Fousseni OURO-SAMA
Out:Yannick REUTEN
62' 1:2 Goal
Gil VAN MOERZEKE
62'
DOELPUUNNTTTT! Daar is GIL terug! Hij kopt een corner staalhard binnen. De voorsprong staat weer op het scorebord
61'
Bijna was daar de voorsprong, in extremis nog weggehaald alvorens we de voorsprong konden binnenglijden
59'
58'
Het spel gaat nu goed op en neer, met corners aan beide zijden. Voorlopig zonder al te veel gevaar.
Goal 1:1 56'
Daar is de gelijkmaker! een verloren voorzet schiet door, tot bij de vrijstaande Gaye die de bal in 1 tijd binnenschiet
55'
Bijna was daar de 0-2. Sam met een hard schot van buiten de 16. De doelman bokst de bal weg, zonder verder gevaar
50'
De eerste corner in de 2de helft is voor Olympic, maar zonder dreiging.
47'
Het eerste schot is alweer van de zijde van Charleroi, ook nu heeft Merckx er geen moeite mee.
46'
We beginnen aan de 2de helft, nemen we de 3 punten mee naar Daknam? We houden jullie verder op de hoogte!
45' 0:1 Goal
DOELPUNNTTTTTT!!!!! Gil met de 0-1
45'
We gaan de rust in met de kleinste voorsprong. Gil scoorde het enige doelpunt. Na een diepe bal werkt hij schuin af voor doel. De bal verdween laag overhoeks. Bij balbezit van Lokeren zat Charleroi er steeds zeer kort op, wat resulteerde in 2 counters die beiden onschadelijk gemaakt werden door Merckx.
42'
Valt er nog een doelpunt, of gaan we de rust in met een brilscore?
35'
Bijna was daar de opener. Een vrije trap valt ongelukkig op Toon en caprioleert zo in de handen van de doelman.
31'
Het is Charleroi dat opnieuw onze doelman kan bedreigen. Dit keer pakt Jelle klemvast.