Thiebe VAN ELSUWEGE
64'
Wedstrijdverslag
92'
Einde wedstrijd, we verliezen terecht de wedstrijd tegen een uiterst efficiënt La Louvière. We zien jullie graag volgende wedstrijd terug met hopelijk een andere uitslag. Nog een fijne avond gewenst.
90'
La Louvière met nog een laatste wapenfeit! Een counter op links, gevolgd door een schot! In het zijnet, La Louvière dikte de score nog bijna aan net voor affluiten!
88'
we naderen het einde van de wedstrijd. Lokeren-Temse blijft proberen maar loopt zich meermaals vast rond de zestien van La Louvière, zij geven niet thuis en willen met een cleansheet de match afwerken.
81'
de wedstrijd zit opslot. La Louviere heeft het spel in handen maar lijkt de partij rustig te gaan beëindigen.
80' Vervanging
Out:Jorn VANAMP
69'
Een perfect gegeven corner van op rechts! De kopbal! Net naast. Daar was ei zo na de 4-0.
65'
Vermeiren staat nog geen minuut op het veld of zorgt voor het eerste doelgevaar! een schot van net buiten de zestien! Recht op doelman Vanhamel.
Vervanging 65'
In:Fadel GOBITAKA
Out:Maxime PAU
64' Vervanging
In:Simon VERMEIREN
Out:Zakari Junior LAMBO
Simon VERMEIREN
63'
La Louvière blijft gevaarlijk op de counter! Opnieuw een knappe poging met een snelle omschakeling en een schot! recht op Merckx maar de lijnrechter had ook al gevlagd voor buitenspel.
55'
Arne Cassaert maakt een rush over het veld met de bal aan de voet! Hij schakelt als een volleerde dribbelaar 3 tegenstrevers uit en leverde een prima pas af op links bij Lambo, Junior geeft een indraaiende voorzet daar is opnieuw Cassaert ditmaal voor de kopbal! Net naast!
54'
Daar komt La Louvière met de eerste kans van de tweede helft! Meteen weer een gevaarlijk schot vanwege Vancamp, de bal gaat een dikke twee meter over.
50'
Lokeren-Temse blijft strijden, ze geven niet op en startte gretig de tweede helft. Krijgen we onverhoopt nog een topmatch te zien?
46'
We hopen op een alvast betere tweede helft voor Lokeren-Temse.
45'
Onze excuses voor het wegvallen van de verbinding, hierdoor konden wij u niet op de hoogte houden. We eindigde de tweede helft met 3-0 achterstand.
Goal 3:0 33'
Joël ITO
Goal 2:0 30'
Mohamed SOUMARE
Het staat 2-0 voor RAAL na een knappe aanvallend actie, komt de bal bij Soumaré, die snijdt naar binnen en haalt uit naar de verste hoek! Net voorbij Merckx in het zijnet.
23'
La Louviere beheerst het spel, Lokeren-Temse zoekt naar de openingen maar komt momenteel telkens een stapje te laat.
Goal 1:0 17'
Jorn VANAMP
RAAL scoort het eerste doelpunt van de wedstrijd via Jorn Vancamp. Lokeren-Temse leed onnodig balverlies achteraan nadat het net een aanval in de kiem had gesmoord. El Banouhi had de bal simpelweg moeten wegwerken maar trachtte het tevergeefs voetballend op te lossen.
12'
Daar is dan die eerst kans! Een corner van op links, de bal gaat richting de penaltystip, na wat geharrewar stuit de bal iets achter Van Aerschot die het probeert met een volley! Over het doel.
10'
We zijn 10 minuten ver en La Louvière is het meest aan de bal. Lokeren-Temse kwam aanvallend er nog niet aan te pas.
5'
De eerste dreiging komt vanwege La Louviere via de aalvlugge Joel Ito die met zijn versnelling de zijn man te vlug af is. Gelukkig is daar een goed oplettende Arne Cassaert om de aanval af te wenden.
1'
Welkom beste supporters, vandaag staan we voor de wedstrijd van deze tweede seizoenshelft. De nummers 1 & 2 nemen het vandaag tegen elkaar op in een bloedstollende strijd om de titel! De oorspronkelijke confrontatie tussen La Louvière en Lokeren-Temse werd uitgesteld door het hevige winterweer, tijd voor een nieuwe poging. Hans Cornelis voert 2 wissels door in zijn basiselftal, Toon Janssen (geel geschorst) en Simon Vermeiren (start op de bank) worden gewisseld voor Junior Lambo en Stan Braem. Het stade Tivoli verwelkomt vanavond een kleine 7.000 supporters waarvan 800 Lokeren-Temse supporters! De spelers zijn er klaar voor, we hopen u van de nodige updates te voorzien deze partij. We zijn vertrokken, komaan Lokeren-Temse!