12 nov 2023-15:00
1e Nationale 2023-2024 | Wedstrijdweek 12
Rust: 0-1
Royal Knokke FC
1
1 : 2
KSC Lokeren-Temse
2
Einde
1st Half
club logo club logo
45'
2nd Half
club logo club logo
90'
Doelpunten
Kaarten
68'
Gele kaart
Wedstrijdverslag
Royal Knokke FC
KSC Lokeren-Temse
90'
We krijgen 3 minuten blessuretijd.
90'
KSC Lokeren-Temse maakt een einde aan de thuisreputatie van RFC Knokke! We winnen hier met 1-2!
89' Vervanging
In:François KOMPANY
Out:Zakari Junior LAMBO
François KOMPANY
Vervanging 88'
In:Jarno VERVAQUE
Out:Rousseau DE POORTER
85' 1:2 Goal
Stan BRAEM
Assist: Naïm BOUJOUH
GOOOOAAAAAL! STAN BRAEM verlost Lokeren-Temse op aangeven van Boujouh met een kopbaldoelpunt! het staat 1-2 met nog 4 min reguliere speeltijd!
80'
De wedstrijd gaat goed op en af maar beide partijen wisten geen doelgevaar te creëren. Beide ploegen nemen echter geen genoeg met een gelijkspel.
Vervanging 73'
In:Samuel ADDO
Out:Kevin HEBBELINCK
72' Vervanging
In:Stan BRAEM
Out:Simon VERMEIREN
72' Vervanging
In:Alexander MAES
Out:Yannick REUTEN
Alexander MAES
68' Gele kaart
Toon JANSSEN
Toon JANSSEN
65'
Vrijetrap vanwege Reuten, die trapt de bal pal op de eerste paal!
Vervanging 63'
In:Jonathan MFUMU
Out:Lennert HALLAERT
60'
Lange bal op Vermeiren die kan koppen! de bal werd weggewerkt naar de tweede lijn, daar is Toon Janssen met met een tamelijk harde stift! net naast de paal! De doelman was geklopt maar het schot net niet zuiver genoeg.
58'
RFC Knokke gelooft er terug in en Lokeren-Temse doet zichzelf te kort. Het is een blijft alsnog een spannende wedstrijd waarin alles kan.
52' Vervanging
In:Sam VAN AERSCHOT
Out:Gil VAN MOERZEKE
Sam VAN AERSCHOT
Goal 1:1 51'
Amadu JALLOH
Het staat 1-1 na een afgeweken bal vanwege Jalloh. De bal verdwijnt rechts in doel, Merckx kon echter niets doen aan dit afgeweken schot.
49'
Een schot van Van Moerzeke nadat de bal die bedoelt was voor Reuten centraal in de zestien, voorbij vliegt naar rechts! Gil haalt uit maar de verdediger zat er er nog net tussen en vliegt buiten over de zijlijn, inworp.
46'
We vatten de 2de helft aan zonder personeelswijzigingen langs beide kanten.
45'
We gaan rusten bij een 0-1 ruststand.
44'
Vermeiren diepgestoken in de zestien! Hij haalt uit naar de eerste paal! Gepakt door Goblet!
44'
Nog een laatste tegenprik op links via Hebbelinck, die brengt de bal voor, Hallaert met de kopkans maar geeft de bal te weinig richting mee, de bal gaat voorlangs!
37'
Daar is Kevin Hebbelinck op links. Boujouh stapte te vroeg uit en Dianganga moest de aalvlugge Hebbelinck afstoppen maar werd te eenvoudig weggezet in duel, Hebbelinck infiltreert de zestien maar talmt iets te lang om de bal te trappen of af te leggen, weg kans.
34'
Corner op links met Reuten achter de bal. Hij trapt een degelijke corner richting de penaltystip, opnieuw is daar Vermeiren, dit keer kan hij zijn kale knikker wel tegen de bal plaatsen maar de bal gaat naast en over aan de eerste paal.
32'
Daar is Yannick Reuten met een afstandschot amper 1 min na het doelpunt van Lambo! De bal gaat een metertje over het doel van Goblet.
30' 0:1 Goal
Zakari Junior LAMBO
GOOOOAAAAL! ZAKARI JUNIOR LAMBO!!! Een eerste kans leek doelman Goblet zonder twijfel te kunnen klemmen maar daar is Lambo die de duikende Goblet verrast en de bal net nog voor het klemmen de bal vooruit kan duwen! Zakari staat in een scherpe hoek hij kapt en trapt de bal beheerst binnen! Het staat 0-1!
Zakari Junior LAMBO
26'
We zijn iets halverwege de eerste helft en Lokeren-Temse trekt het laken steeds meer naar zich toe. Knokke heeft geen antwoord op de duelkracht en snelheid van Van Moerzeke.
19'
Lambo met een run op links! Hij dribbelt knap 2 spelers uit en gaat alleen op doel! HIj trapt! Op de paal! Jammer daar was ei zo na de 0-1.
15'
Uitbraak op links via het nummer 7 Kevin Hebbelinck. hij troeft 2 verdedigers van Lokeren-Temse af, snijdt naar binnen en haalt uit! Het schot waait ver naast het doel van Merckx.
12'
Eerste corner voor KSC Lokeren-Temse van op links, perfect gegeven door Boujouh. De bal gaat richting de penaltystip daar komt Vermeiren aan! Doelman Goblet kon de bal nog net onderscheppen!
10'
Beide ploegen houden elkaar van bij het begin in evenwicht en konden geen echte noemenswaardige kansen bijeen spelen. Veel voorzetten vanwege RFC Knokke maar telkens nog ongevaarlijk. Lokeren-Temse met snelle uitbraken op rechts maar zonder eindstation. We wachten geduldig de eerste kans binnen de palen af.
2'
Eerste corner op links voor RFC Knokke, een goed voorzet richting eerste paal die verlengd wordt! Daar komt een speler van Knokke goed vrij en kopt maar de bal gaat over.
1'
Welkom beste supporters van Lokeren-Temse. We nemen het vandaag op tegen RFC Knokke die een thuisreputatie van jewelste hebben opgebouwd door in 2023 nog geen enkele verlies partij in eigen huis te realiseren. Voor Lokeren-Temse is er vandaag eveneens de opportuniteit om leider van de competitie te worden na gelijkspel tussen RE Virton en La Louvière. We zijn vertrokken, komaan Lokeren-Temse!
P