90'
Wedstrijdverslag
Union Namur
90' +4'
Einde wedstrijd! We verliezen deze wedstrijd met 2-1 op het veld van Namen. Supporters, bedankt voor jullie steun en wij ontvangen jullie graag komende zaterdagavond in ons eigenste Dakanamstadion! Tot dan
Goal 2:1 90' +3'
Doelpunt 2-1
88' Vervanging
In:Fousseni OURO-SAMA
Out:Stan BRAEM
85'
De laatste 5 minuten zijn ingegaan, krijgen we nog een winnaar in deze wedstrijd of blijft het bij deze 1-1 stand?
80'
En dat was DE kans op de voorsprong, nadat Gil, Simon hun kansen niet benutten, komt de bal tot bij de vrijstaande Stan. Deze dropt de bal met een volley tegen de grond over doel. In de daaropvolgende fase komt Stan alleen schuin voor doel en trapt hem rakelings naast.
72'
Net zoals in de eerste helft is het wachten aan welke kant er een doelpunt kan vallen. Biede clubs proberen er nog een wedstrijd van te maken.
67' Vervanging
Allan TSHIMANGA
52'
Bijna was daar de voorsprong voor onze Tricolores. Een warrige fase eindigt met een bal achter de doellijn.
45' +2'
Rusten geblazen!
45' +1'
Gil scoort de gelijkmaker, net voor we de rust ingaan. C'mon Lokeren.
45' 1:1 Goal
Gooooaaaalllllllllllll
41'
Vrije trap Union. Bijna was daar de 2-0. Jelle redt zeer sterk een kopbal aan de tweede paal. Op counter kwam Braem tot een mooie kans, hij trapte de bal echter over de deklat.
38'
Na geharrewar voor doel en een sublieme redding van Jelle, kan Union toch nog de score openen door de afvallende bal binnen te trappen.
Goal 1:0 37'
0-1
31'
Zelfs in minuut 31 komen er nog supporters van Sporting toe in het stadion, deze zaten verkeerdelijk in een industrie-zone..
28'
Met een mooie redding houdt Jelle de 0 op het bord, daar was de eerste echt kans voor Union.
27'
Bijna kon Gil op voorzet van Sam de 0-1 in doel koppen. Union beperkt zich vooral tot verdedigen en met de lange bal proberen onze verdediging te ontwrichten. Momenteel nog zonder enig gevaar.
19'
Een geplaatst schot van buiten de 16m wordt door Jelle in hoekschop geduwd. Deze levert verder geen gevaar op.
14'
Daar was bijna de eerste kans van de wedstrijd, Stan wurmt zich op aangeven van Toon door een 3tal spelers heen, maar kan dan net niet afwerken.
12'
Momenteel zien we twee ploegen die via middenveldspel zoeken naar een opening. Onze supporters zorgen voor enige animo in de tribunes.
3'
Op een zeer moeilijk bespeelbaar veld, dat bebloeid staat met madeliefjes, zien we toch dat Sporting de bovenhand probeert te nemen.
1'
Een zeer goede middag aan alle supporters van KSC Lokeren-Temse. Wegens dat de applicatie van de KBVB niet beschikbaar is, zijn er vandaag geen wedstrijdfeuilles, daarom dat we geen samenstelling van Union Namur kunnen aanbieden. Onder een stralende na-middagzon zullen we aantreden tegen Union Namur. We vinden Namur terug op een 15de plaats in het klassement en de club behaalde met 10 overwinningen en 3 gelijke spelen hun 33 punten. Bij Sporting zien we enkele personeelswijzigingen tegenover de wedstrijd van vorig weekend. Zo keren Soufiane, Gil, Alex en François terug in de startelf. Laat ons hopen op een zeer mooie, doelpuntrijke wedstrijd! C'mon Lokeren-Temse!!!