29 okt 2023-14:30
1e Nationale 2023-2024 | Wedstrijdweek 10
Rust: 0-0
Young Reds
0
0 : 1
KSC Lokeren-Temse
1
Einde
Jan VAN LAERE
1st Half
club logo club logo
45'
2nd Half
club logo club logo
90'
Doelpunten
Kaarten
56'
Gele kaart
Gele kaart
68'
78'
Gele kaart
Wedstrijdverslag
Young Reds
KSC Lokeren-Temse
90'
EINDE! We nemen na een fel bevochten wedstrijd de 3 punten mee naar huis! Wij wensen u vanwege de club een nog aangename zondagavond! Tot binnenkort op Daknam voor de wedstrijd tegen FC Cappellen.
88'
We naderen het einde en Lokeren-Temse speelt bevrijd! Het gaat zelfs opzoek naar de 0-2.
Vervanging 82'
In:Joris VANDEPLAS
Out:Gwendal DEGALLAIX
81' 0:1 Goal
Gil VAN MOERZEKE
Assist: Alexander MAES
Goooooaaaaal! VAN MOERZEKE doet het! Corner via Maes op links en Van Moerzeke als een echte spits torent boven de verdediger uit en verlengt met een subtiele kopbal de bal in doel! 0-1!
Gil VAN MOERZEKE
80'
Toon Janssen met een gekraakt schot, zette zo onverwachts Braem oog in oog met de doelman. De bal is net iets te ver voor Braem maar hij probeert het nog maar de doelman zit er korter op.
78' Gele kaart
Yannick REUTEN
Yannick REUTEN
78' Vervanging
In:François KOMPANY
Out:Jeovanni DIANGANGA
Jeovanni verlaat geblesseerd het veld na een cruciale ingreep.
François KOMPANY
78' Vervanging
In:Stan BRAEM
Out:Naïm BOUJOUH
76'
Maes met de zoveelste voorzet van op rechts! El Banouhi liep te ver naar voor maar tovert nog een onverwachte omhaal uit zijn sloffen die zo waar op binnen het kader terecht komt! De doelman was echter niet geklopt gezien deze te centraal valt. Het was het proberen waard.
70'
Maes met de voorzet na de balrecuperatie vanwege El Banouhi! Alexander dropt de bal aan de eerste paal, Cassaert kan er niet bij maar Van Moerzeke is goed gevolgd, hij haalt uit Maar Cassaert liep in de baan van het schot en krijgt de bal op zijn rug! Een tweede kans voor Gil maar hij werd gehinderd door een tegenstander en trapt naast. Wat een wedstrijd vol spanning.
Vervanging 70'
In:Nolhan COURTENS
Out:GlodI MBUYI-MBAYO
70' Vervanging
In:Yari BRACHET
Out:Simon VERMEIREN
Vermeiren gaat er uit, op links komt Brachet er in waardoor vooraan de aanvalslinie er als volgt uitziet Brachet - Van Moerzeke - Lambo
Yari BRACHET
Gele kaart 68'
Milo HOREMANS
67'
Young Reds onder druk en de linksachter trapt de bal bijna ongelukkig in doel!
64'
Het wil maar niet lukken deze wedstrijd voor beide partijen! Ditmaal een schot van El Banouhi maar deze spat uiteen op de lat!
62'
Opnieuw gevaar van op de linkerflank met Lambo achter de bal, een indraaiende voorzet, Vermeiren kan er net niet bij met het hoofd en in extremisch is daar nog Van Moerzeke die zijn been vooruit smijt maar de bal gaat over de achterlijn.
60'
Lambo met een run op rechts richting de zestien, hij knijpt naar binnen en ziet Vermeiren inlopen, Simon met de controle maar kan niet trappen en legt de bal terug op Lambo. Die ziet Maes vrijlopen op de rechter kant, hij komt ingelopen en haalt overhoeks uit maar de bal verdwijnt enkele meters naast het doel over de achterlijn.
58' Vervanging
In:Alexander MAES
Out:Allan TSHIMANGA
Alexander MAES
57'
Ditmaal kruipt Lokeren-Temse door het oog van de naald! Een uitgespeelde kans in de rechthoek, de speler van Young Reds haalt in één tijd uit! Op de lat, herkansing voor de bal die centraal terug in het spel kwam na het schot op de lat! op de borst van Vermeiren die mee kwam verdedigen!
56' Gele kaart
Arne CASSAERT
Gele kaart na een tackel.
Arne CASSAERT
54'
Knappe balrecuperatie van de Young Reds vlak voor de zestien van Lokeren-Temse! Een knappe steekpas op de spits maar die vind Arne Cassaert in de baan van zijn schot, corner.
52'
Van Moerzeke op rechts met een voorzet, afgeblokt, de bal valt voor de voeten van Tshimanga die mikt richting de eerste paal! Net naast.
50'
Vrijetrap Reuten net voor de grote rechthoek, hij krult de bal naar de linkerbovenhoek maar zijn schot is te centraal om gevaarlijk te zijn, eenvoudig gepakt door de doelman.
47'
Wat een kans voor de Young Reds in het begin van deze tweede helft! Een counter via de lange bal op links, de flankaanvaller schakelt Dianganga uit en geeft voor, de bal lijkt te ver voorbij doel te vliegen maar de rechterflankaanvaller kan zijn hoofd er nog tegen zetten, de bal valt voor de voeten van de spits en die kan van op 5 meter hard uithalen! Jelle Merckx met een katachtige redding waar zelfs Copa voor stond te juichen! Het kon zo waar tegen de gang van het spel in 1-0 staan.
46'
We vatten de tweede helft aan zonder persoonswijzigingen langs beide kanten. Komaan Lokeren-Temse!
45'
We gaan rusten bij een 0-0 tussenstand. We zien u graag zo dadelijk terug na een kort intermezzo.
39'
Daar zijn de Young Reds met een knappe counter, de spits van Antwerp moet enkel Cassaert zien te verslaan in een duel maar Arne kan de spits net genoeg hinderen zo dat hij zijn schot niet kan kadreren.
36'
Wat een uitspeelde kans van Lokeren-Temse de bal gaat eerst naar rechts tot bij El Banouhi, die geeft een perfecte crossbal op Reuten die de achterlijn haalt, hij moet echter achteruit spelen, daarna volgen enkele één-tijd passes waardoor Lambo alleen op doel kan, hij krijgt nog net zo voet tegen de bal maar de doelman was attent op het schot. Op basis van de eerste helft verdient Lokeren-Temse meer dan een brilscore.
33'
Een zeldzame uitbraak vanwege de Young Reds, met een uithaal van op 25 meter. Doelman Merckx gaat goed plat en kan de bal klemmen.
25'
De Young Reds hebben alle moeite van de wereld om Lokeren-Temse uit hun eigen zestien te houden. We willen echter niet partijdig zijn en zouden u graag meer hoogtepunten geven over de Young reds, echter raken zij amper over de middenlijn.
23'
Corner op rechts, de bal gaat richting Vermeiren die kopt al achteruit lopend richting doel, hij klopt de doelman maar de bal valt op de lat. Hier kruipen de Young Reds door het oog van de naald.
19'
Vrijetrap van centraal rechts. Reuten en Boujouh nemen plaats achter de bal, het is Reuten die uithaalt met een streep! Een halve meter naar de verste paal.
17'
Knap uitgespeelde kans, de bal komt tot bij Vermeiren die zit aan de rand van de zestien Reuten vrijstaan, hij legt de bal af en Reuten trapt, pal op de doelman.
14'
Schot van Toon Janssen uit de tweede lijn! De bal gaat laag en hard richting de rechter benedenhoek, een speler van Antwerp kan de bal nog van de lijn halen! Daar was ei zo na de 0-1
12'
Lokeren-Temse heeft de wedstrijd in handen maar heeft zichzelf nog niet kunnen belonen met een doelpunt op de vele corners en voorzetten van zo wel op links als op rechts. Antwerp ondergaat het spel.
5'
Lokeren-Temse is het bedrijvigste aan de bal, de young reds konden enkele keren krachtig tegenprikken op de counter maar tot nu toe geen schot binnen het kader.
2'
Het eerste wapenfeit in deze partij liet niet lang op zich wachten, Boujouh met de versnelling op links, kapt zijn man uit en geeft voor, de bal komt tot bij Vermeiren die kopt overhoeks net naast de paal.
1'
Welkom beste supporters voor de tiende competitiewedstrijd van het seizoen en ditmaal van op het Lisp in Lier waar onze tricolores het opnemen tegen de Young Reds op deze druiligere dag. Vrijdagavond speelde RAAL La Louvière, de nummer één van de eerste amateur divisie, gelijk op het veld van RFC Knokke. Bij winst komt KSC Lokeren-Temse op gelijke hoogte van de huidige nummer één. Het beloofd een spannende wedstrijd te worden tegen de U23 van Royal Antwerp FC die momenteel een negende plaats bekleden in het klassement. De spelers staan klaar voor de aftrap, we zijn vertrokken. Komaan Lokeren-Temse!
P