Sporting Lokeren – Temse heeft na de gelichte optie van Yari Brachet nu ook de eerste vernieuwde overeenkomst beet! Naïm Boujouh heeft namelijk zijn aflopende contract verlengd met twee jaar, wat betekent dat de linksachter nu tot juni 2026 vastligt. 

Naïm is momenteel aan zijn tweede seizoen toe op Daknam, nadat hij in de zomer van 2022 overkwam van Dessel Sport. In geen tijd ontpopte de kilometervreter zicht tot een sterkhouder in het elftal van Hans Cornelis, wat in zijn eerste seizoen meteen leidde tot de titel in Tweede Nationale. Dit seizoen verloopt eveneens naar wens, waardoor beide partijen nu met volle overtuiging een nieuwe verbintenis voor de komende twee seizoenen aangaan.

Dat Boujouh een vaste waarde is, dat bewijzen zijn cijfers. Zo miste onze linksachter vorig seizoen slechts één van de 34 speeldagen vanwege schorsing. Dit seizoen miste Naïm eveneens slechts één van de tot dusver 24 gespeelde partijen, ook door een gele schorsingsdag. In alle competitiewedstrijden waarin hij speelde verscheen onze linkspoot aan de aftrap. Sporting Lokeren – Temse is dan ook opgetogen dat Naïm voor continuïteit kiest!

P