Met ongeloof, verbijstering en droefheid hebben we het overlijden van Niels De Wolf (27) moeten vernemen. Als geen andere club weten we wat het betekent om een jonge speler te moeten verliezen tijdens het beoefenen van zijn favoriete bezigheid.

Niels De Wolf is afkomstig van Hamme en doorliep alle jeugdreeksen van onze jeugdopleiding, van miniem tot aan de poort van de eerste ploeg. Nadien speelde hij bij SK Berlare, Sparta Waasmunster en dit jaar al voor het derde seizoen op rij bij White Star Sombeke. Afgelopen zondag nog scoorde hij voor zijn ploeg een doelpunt. Hij vroeg meteen daarna om vervanging en trok naar de kleedkamers waar hij in elkaar zakte. Hoewel er snel hulp kon worden geboden, was zijn toestand heel erg ernstig. Hij werd in een kunstmatige coma gehouden. Ondanks alle goede zorgen is hij woensdagavond toch overleden.

Rony Leclercq heeft Niels nog gekend als ploegafgevaardigde: “Niels was een getalenteerde jongen, maar hij viel vooral op door zijn vriendelijke karakter. Hij lag ontzettend goed in de groep. Ook binnen de huidige spelersgroep zijn er nog jongens die met hem hebben gespeeld.”

KSC Lokeren-Temse weet wat het is om een speler te verliezen tijdens het uitoefenen van zijn favoriete bezigheid. Wij kunnen ons dus helaas goed inleven in de verslagenheid van familie, vrienden, ploeggenoten en bestuur van White Star Sombeke. Het bestuur, de staf, de spelersgroep en fans van Lokeren-Temse willen langs deze weg aan iedereen die Niels kende ons oprechte medeleven betuigen. Niels, bedankt voor wat je ook voor onze club hebt betekend. Rust in vrede.

P