Hou alvast zaterdag 31 juli vrij, want dan pikken we de draad van de traditie weer op met onze fandag. We beginnen er aan om 13 uur, afsluiten doen we met de wedstrijd van het home team tegen Londerzeel om 19 uur. Of: een strijd tussen twee clubs die straks met steile ambities aan de competitie beginnen.

Steven Schürmann, onze kapitein, doet een beroep op ons allemaal. Samen met Tina De Jonghe, de organisator van deze dag, nodigt hij alle tricolore fans uit om kennis te maken met de sterk vernieuwde ploeg. Er is gezorgd voor een afwisselend programma waarbij jong en oud aan zijn trekken kan komen. Hier even het programma in een notendop:

Zone 1 (parking vaccinatiecentrum): kinderdorp met onder andere springkasteel, hindernisbaan, lasershooting,…

Zone 2 (parking voor onze “282”): podium met DJ Raf De Moor, voorstelling van de B- en de A-ploeg door Ben Philips vanaf 14u30, met als intermezzo zumba voorstelling

Zone 3 (parking kant Somnis): eetkraampjes en fotohoek, nieuwe of vernieuwde kennismaking met onze supportersclubs

Om 17 uur verlegt onze aandacht zich naar het veld:

  • 17 uur: B-ploeg vs The Cup, wedstrijd over 2 x 35’
  • 18u15: opwarming teams hoofdwedstrijd
  • 19u: KSC Lokeren-Temse vs Londerzeel

Na de wedstrijd zakken alle spelers en de staf af naar de “282” waar ze willen kennismaken met hun twaalfde man. Op de foto gaan of signeren? Natuurlijk kan dat dan!

Ondertussen is op elk moment de fanshop geopend voor wie zich als rasechte fan wil uitdossen. Honger en dorst lijden is niet nodig: naast de 282 zijn er voldoende mogelijkheden om de innerlijke mens te sterken.

 

 

P