Coach Yves Van der Straeten heeft zopas de selectie bekendgemaakt voor de wedstrijd van morgen zaterdag 19 september om 20 uur in ons eigen Daknamstadion. De selectie bestaat uit 18 namen:

doelmannen: Noa Depotre, Chris Nunez Espeso

verdedigers: Maarten Goossens, Ward Huygens, Bart Goossens, Stef Laurens, Steven Schürmann

middenvelders: Seppe De Langhe, Hervé Telen, Alec Luyckx, Mohamed Siali, Yannick Aerts

aanvallers: Gil Van Moerzeke, Daniel de Oliveira, Yassin Ben Omar, Tjendo De Cuyper, Didier Cabumi, Preben De Man

Tickets voor deze wedstrijd kunnen nog steeds online worden aangeschaft. Daarnaast zal ook de dienst ticketing morgen geopend zijn van 10 tot 12 uur. Wij weten nu al dat onze ploeg door een ruime schare supporters naar de vijfde ronde zal worden geschreeuwd.

Supporters, corona is niet weg. Wij rekenen op jullie: social distancing, mondmaskerplicht, frequent de handen ontsmetten: het zijn de beste recepten om het virus een halt toe te roepen. Volg de aanwijzingen van onze stewards op de voet en blijf tijdens de hele wedstrijd zoveel als mogelijk op jullie plaatsen. Onze horecamensen komen heel vaak langs, enkel bij hen kunnen drankjes worden besteld.

Alleen wanneer iedereen zich consequent aan alle spelregels houdt, kunnen we ook in de toekomst nog naar het voetbal komen kijken in ons stadion. Wij rekenen alvast op jullie medewerking!

 

 

P