Beste supporters,

Naar aanleiding van de gebeurtenissen van afgelopen zaterdag tegen Jong KAA Gent, brengt het bestuur – na overleg met politie en veiligheidsdiensten – jullie op de hoogte van een aantal bijkomende maatregelen in verband met de werking bij wedstrijden van KSC Lokeren-Temse.

1. De club ziet zich genoodzaakt om vanaf heden een verplichte één op één verkoop te organiseren (1 ticket per account). Elk ticket is gelinkt aan een individueel persoon, deze instelling is per direct in Roboticket, ons online ticketingsysteem ingevoerd. Zodoende dat iedereen geïdentificeerd is die een ticket aankoopt voor een wedstrijd in het Daknamstadion.

2. Voor de lopende periode van het huidige seizoen 2023-2024 geldt een verbod op vlaggen, spandoeken en tifo’s bij elke wedstrijd van KSC Lokeren-Temse. Uitzonderingen kunnen voorafgaandelijk aangevraagd en schriftelijk worden goedgekeurd, door onze veiligheidsverantwoordelijke.

De club zal intussen met alle actoren verder in overleg gaan, onder andere met de supporters, politie en de veiligheidsdienst. Een evaluatie zal nadien uitgevoerd worden en er zal worden bijgestuurd waar nodig.

Wij hopen dat hiermee de rust terugkeert en dat we op het begrip van alle supporters kunnen rekenen.

P