Sporting Lokeren – Temse heeft voor een unicum gezorgd, want wij zijn het eerste team dat in Eerste Nationale dertien overwinningen op een rij heeft gepakt. Het vorige record van Beerschot werd zo ongedaan gemaakt. Thuis tegen Dessel Sport hadden onze Tricolores het vooral voor rust niet gemakkelijk. Simon Vermeiren bracht ons voor, maar kort voor de pauze kwamen de bezoekers via een strafschop langszij. Tijdens de tweede helft was het al Lokeren – Temse wat de klok sloeg, het was echter wachten tot minuut 70 vooraleer Stan Braem met een individuele actie ons de voorsprong én overwinning schonk: 2-1. Volgende week staat dé topper in en tegen RAAL La Louvière op het programma. Sporting zal er gesteund worden door bijna 850 supporters! Let’s go!