Op donderdag 18 mei (Hemelvaartsdag) sluit Sporting Lokeren – Temse dit prachtige voetbalseizoen – met het kampioenschap in Tweede Nationale A als bekroning – af met een thuiswedstrijd tegen Royal Cappellen FC. Tegen de kampioen uit de B-reeks wordt er gestreden om de eretitel van ‘Algemeen Kampioen Tweede Nationale VV’. Aftrap om 15 uur!

Ticketinfo:
– Voor deze wedstrijd is er een gedeelde recette van toepassing. Dit betekent dat alle supporters (ook de abonnees!) een ticket dienen aan te kopen. Dit kan donderdag aan het loket vanaf 13u30 of nu reeds online via lokeren.roboticket.com 

Ticketprijzen:
-> Tribune 4: 10 euro
-> Tribune 1 (A1): 15 euro
-> Outside seats: 20 euro
-> Inside seats: 25 euro

Praktisch:
– De abonnementen zijn zoals hierboven vermeld niet geldig als inkomticket, maar deze kan uiteraard wél nog gebruikt worden voor de drankconsumptie in het stadion.

De ingang via de Daknammolenstraat (‘den bos’) zal gesloten blijven, dit omdat ook Tribune 3 niet geopend wordt voor deze wedstrijd. Enkel de hoofdingang via de Daknamstraat kan worden gebruikt.

Abonnementenverkoop:
– Donderdag kan je voor én na de wedstrijd tegen Cappellen eveneens terecht op onze ticketing voor de aankoop van jouw abonnement. Dit is de laatste dag dat de voordeeltarieven van toepassing zijn: het ideale moment dus om je te verzekeren van jouw plaats voor volgend seizoen! Lees alle info HIER nog eens na.

Extra’s:
– Donderdag zullen er twee special guests aanwezig zijn uit een nog niet zover verleden. Met name Jérémy Taravel en Benjamin Mokulu – twee sterkhouders tijdens ons topjaren van 2010 tot en met met 2013 – zullen de aftrap komen geven.

– Verder zal de ‘Speler van het Seizoen 2022-2023’ gehuldigd worden met een gepaste prijs, al zal er ook voor de nummers twee en drie een kleinigheid voorzien worden. Mis deze apotheose van een prachtig seizoen niet!

Enkele oude bekenden op bezoek, huldigingen op het terrein én de kans om jouw abonnement aan te kopen: redenen genoeg dus om donderdag op post te zijn voor de allerlaatste wedstrijd van dit historische voetbalseizoen. Tot dan!

 

 

P