April 2020 was voor velen een nieuwe start, ook voor Sporting Lokeren – Temse op communicatief vlak. Een handvol vrijwillige supporters wilden – zeker gezien de voetballoze coronaperiode – voor een nieuwe wind zorgen op het vlak van content. In drie jaar tijd is ons Sporting TV-team uitgegroeid tot het communicatieorgaan van de club. De kwaliteit groeide zienderogen en die lijn willen we doortrekken. 

Het mediateam blijft daarom elk seizoen uitkijken naar manieren om het aanbod via onze kanalen te verbeteren en te verruimen. Wat er vorig seizoen gebracht werd qua content mocht weer best gezien worden en bovendien brengt het de club op een positieve manier naar buiten. Echter staan er ons als vrijwillig mediateam heel wat uitdagingen te wachten een reeksje hoger.

Daarom doen we een oproep naar volgend seizoen. Ben jij de persoon die met een camera of micro origineel uit de hoek kan komen? Wil je mee nadenken over content, visuals of ben je zelf sterk in het grafische? Wil je als fotograaf beelden nemen van je favoriete club? Wil je mee ondersteunen in het brengen van nieuws? Heb je met (of één van) deze zaken ervaring, studeer je iets in die richting, heb je een hart voor Sporting en wil je ons team komen versterken? Neem dan gerust contact met ons op en wie weet zorg jij volgend seizoen achter de schermen mee voor een nieuw topjaar!

P