Sporting Lokeren – Temse neemt het zaterdag op tegen Jong KAA Gent. De jonge Buffalo’s draaien vlot mee in de top-vijf, al zit het net als onze Tricolores de voorbije weken wat in een mindere periode. Mits winst kunnen onze Tricolores een serieuze optie op promotie nemen, aangezien het team van Arnar Vidarsson momenteel de voornaamste kandidaat-stijger na ons is in de klassering. Momenteel staan zij negentien punten achter ons. Voor deze Oost-Vlaamse derby is er een combiregeling van kracht, wat betekent dat de loketten op de dag van de wedstrijd gesloten blijven!

Tickets zijn in voorverkoop te koop op twee manieren:
ONLINE: Via lokeren.roboticket.com kan er tot zaterdag 12 uur een ticket gekocht worden voor de derby. LET OP: enkel accounts die reeds enkele weken/maanden actief zijn kunnen tickets aankopen.
TICKETING: onze ticketing in het Daknamstadion opent deze week de deuren op woensdag 14 februari (14u-18u) en zaterdag 17 februari (10u-12u).

Wie een ticket aankoopt voor de derby tegen Jong KAA Gent kan bovendien 5 euro korting krijgen voor een wedstrijdticket thuis tegen KSK Heist. Deze partij wordt een week later gespeeld, op zaterdag 24 februari. Meer info over deze actie kan je terugvinden via https://www.sporting.be/ticketactie-voor-tweeluik-jong-kaa-gent-en-ksk-heist/.

We hopen op jullie massale steun zaterdag, tot dan!

P