Ja, het kan dus weer: een echte fandag, dé gelegenheid voor fans en spelers om elkaar te leren kennen. Noteer alvast de datum: zaterdag 31 juli.

Nu de strijd tegen corona de goede kant lijkt op te gaan, kan het weer: een moment organiseren waarop onze spelers op een persoonlijke manier kunnen kennismaken met al hun fans. Op zaterdag 31 juli wordt een evenement georganiseerd waarop elke rechtgeaarde tricolore voetbalfan aanwezig moet zijn. Aan het programma wordt nu nog druk gewerkt, maar wees er maar van overtuigd, het zal de moeite zijn om af te zakken richting Daknamstadion.

Eén tipje van de sluier kunnen we alvast oplichten. Het slotakkoord van deze dag zal worden gevormd door de wedstrijd tussen onze jongens en SK Londerzeel, ook een ploeg uit tweede nationale, maar dan de andere reeks. Samen met Eendracht Aalst en Bocholt is SK Londerzeel een ploeg die resoluut voor de titel gaat. Een goede waardemeter dus zo net voor de start van de Bekercampagne en één maand voor de start van de competitie. Als voorprogramma is er de wedstrijd van onze B-ploeg tegen the Cup, ook al op het hoofdterrein.

Wij houden jullie in ieder geval op de hoogte van hoe het programma er uit zal zien. Hou dus zeker onze mediakanalen in de gaten. Tot dan!

P