Op zondag 24 april om 15 uur wordt de uiterst belangrijke thuiswedstrijd tegen KSKV Zwevezele gespeeld. We speelden “maar” gelijk tegen Wetteren, maar door het verlies van Ninove blijft de promotiedroom overeind. Winst in de laatste thuiswedstrijd is nu wel een absolute must. Het belangrijkste: wij, als fans, kunnen daar een heel belangrijke rol in spelen door massaal en op volle kracht achter onze ploeg te staan. De club helpt jullie helpen!

  1. Supportersactie 1+1 gratis: Abonnee meldt zich aan met zijn abonnement:
  • Loket 4: familienaam A tot en met M
  • Loket 5: familienaam N tot en met Z
  • Daar liggen abonnementslijsten klaar, alfabetisch
  • De abonnee kan daar één extra ticket ophalen voor zijn gast(e)
  • Ticket kopen? Kan aan loketten 2 en 3

 

  1. Supportersmenu aan 25 euro! Een buitenkans! Voor het zachte prijsje van slechts 25 euro krijg je een aperitiefje, biefstuk/friet a volonté én een chocomousse als dessert. Dan ga je zondag toch niet achter je fornuis staan?

Ontvangst van onze gasten vanaf half één, aan tafel om één uur.

After the game gedeelte met een gesprekje met de man van de match is inbegrepen

Inschrijven? Ten laatste op vrijdag 22 april om 12 uur via onderstaande link: https://sporting.be/product/supportersmenu-steak-friet-zondag-24-april-sporting-kskv-zwevezele/

  1. Optocht jeugdploegen vanaf 14u40: onze jeugd, de toekomst! Zij verzamelen op de jeugdterreinen en begroeten hun familie en hun supporters in het stadion alvorens ook zij onze spelers, hun voorbeelden, aanmoedigen.

 

 

P