Op zondag 26 maart gaan we op bezoek bij KVV Zelzate. Voor deze wedstrijd blijven de loketten op de dag van de wedstrijd gesloten. Ontdek hieronder alle praktische informatie voor het burenduel.

Er zijn voor deze uitwedstrijd 1.000 tickets beschikbaar voor de supporters van Sporting, dit aan 12 euro per ticket. Kids -12 jaar mogen er GRATIS in. Echter werd beslist om – vooral met het oog op de verwachte mensentoeloop – enkel met een voorverkoop te werken. Er zullen maximum vier tickets per persoon kunnen gehaald worden, de namen en telefoonnummers worden genoteerd.

Vrij vervoer is toegestaan. Indien je met een supportersbus meerijdt, dan worden de tickets automatisch voor jou gereserveerd. Indien je met eigen vervoer naar Zelzate wil gaan, dan dien je in voorverkoop om jouw kaarten te gaan. Er zal gewerkt worden met gescheiden ingangen én verschillende kleuren van tickets. De groene tickets zijn voor de Zelzate-kant, de gele tickets voor de supporters van Lokeren – Temse. Onze fans dienen de ingang via de Leegstraat te nemen tussen de huisnummers 19 en 25. Voor personenvoertuigen is er parking op de school via inrit Leegstraat.

Onze fans kunnen hun ticket voor deze verplaatsing aankopen in het Daknamstadion op:
– Vrijdag 24 maart tussen 13 uur en 19 uur

Tickets voor de kant van de bezoekers – graag duidelijk vermelden – zijn eveneens verkrijgbaar op het jeugdcomplex van KVV Zelzate (Verbroedingslaan, Zelzate) op de volgende momenten.:
– Zaterdag 18 maart tussen 10 uur en 12 uur
– Woensdag 22 maart tussen 18 uur en 19 uur 30
– Zaterdag 25 maart tussen 10 uur en 12 uur

P