Nu zaterdag 26 juni om 16 uur speelt KSC Lokeren-Temse de eerste oefenwedstrijd van het seizoen tegen de topfavoriet uit de andere reeks van tweede nationale, Eendracht Aalst. De wedstrijd vindt plaats op het veld van VW Hamme. De ticketverkoop start maandagavond vanaf 18 uur.

De coronamaatregelen laten slechts 400 toeschouwers toe op dat moment. Een honderdtal tickets zijn voorbehouden voor het bestuur van Lokeren-Temse, Eendracht Aalst en VW Hamme. Ook de spelers krijgen een aantal (betaalde) tickets toegewezen. Dat betekent dat slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar is voor de fans, met name 300. Prijs van een ticket bedraagt 10 euro, of het nu om een staan- of een zitplaats gaat.

Tickets zijn online verkrijgbaar vanaf maandag 18 uur en tijdens de openingsuren van de dienst ticketing. We hanteren het principe: first come, first served. Met andere woorden: op is op, snel zijn is dus de boodschap! Ga dus nu naar de online ticketing pagina op deze site!

Enkel supporters van KSC Lokeren-Temse mogen de wedstrijd bijwonen. Praktisch: alleen wie al eens eerder een ticket voor wedstrijden van onze club bestelde, kan dat nu ook online doen. Opgelet: de tickets zien er uit als waren het tickets voor het Daknamstadion, maar ze zijn dus wel degelijk bedoeld voor het stadion van VW Hamme!

Openingsuren dienst ticketing

  • Woensdag: van 14u tot 18
  • Donderdag: van 14u tot 17u
  • Vrijdag: van 10u tot 12u en van 14u tot 17u
  • Zaterdag: van 10u tot 12u

 

P