Tribune 3 zal al zeker dit seizoen niet meer worden gebruikt bij de thuiswedstrijden . Of ze volgend seizoen opnieuw kan worden gebruikt, moet nog worden bekeken.

Op maandag 4 april vond er een uitgebreide veiligheidscontrole plaats van tribune 3 met specialisten allerhande. Die stelden dat het dak insijpelingsverschijnselen vertoont, dat de elektrische bedrading niet voldoet aan de vereisten en dat er nog andere mankementen zijn die de gebruikers van deze tribune mogelijks in gevaar zouden kunnen brengen. De club kreeg een negatief advies voor het gebruik van deze tribune. Het spreekt vanzelf dat het bestuur de supporters geen enkel risico wil laten lopen. De tribune wordt alvast gesloten voor de nog resterende thuiswedstijden van dit seizoen. Er wordt onder andere met het stadsbestuur bekeken wat de opties zijn naar de toekomst toe.

Dit heeft vanzelfsprekend praktische consequenties voor een aantal van onze abonnees:

  • Wie een staanabonnement heeft kan zonder meer naar tribune 4: het abonnement wordt automatisch aangepast, fans hoeven geen actie te ondernemen.
  • Wie een zitabonnement heeft, krijgt de keuze:
    • Of naar tribune 4: actie ondernemen is niet nodig
    • Of naar tribune 1: actie ondernemen is niet nodig

Wij willen ons verontschuldigen bij onze fans voor deze situatie. Wij hopen in overleg met Stad Lokeren tegen de start van het seizoen 2022-2023 een afdoende oplossing te kunnen vinden.

P