Nu zaterdag 8 mei kan je vanaf 10 uur ’s morgens voor het eerst terecht op het terras van Café 282 voor een drankje en zelfs een hapje.

Al onze supporters kennen natuurlijk het vorige supporterscafé onder de naam Foot & Fun. Na een online bevraging bij de fans werd besloten om de zaak een heel andere look en invulling te geven. Supporters en bestuur sloegen de handen in elkaar en vernieuwden het interieur. En bij een nieuw concept hoort ook een nieuwe uithangbord, vandaar de veel betekenende naam Café 282. Een nieuwe en frisse start, symbool als het ware voor het nieuwe elan dat de club vorig seizoen heeft gekregen.

Café 282 moet de komende jaren uitgroeien tot de nieuwe “place to be”. Het wordt een eet-, praat-, sport en supporterscafé waar men terecht kan voor een heerlijk fris getapte pint, een lekkere koffie en zelfs een lekkere spaghetti, een lasagne, een croque, … De zaak zal verschillende dagen in de week geopend zijn om een heel gevarieerd publiek te kunnen bedienen. Er wordt gemikt op wandelaars, fietsers, toevallige passanten, maar natuurlijk vooral ook op de supporters van Lokeren-Temse. Die zullen hier een nieuwe thuis vinden voor en na de wedstrijden van het eigen team, maar ook om samen met anderen te genieten van voetbal of andere sportwedstrijden op tv, om gezellig te filosoferen over wat dan ook. Zelfs de meer actieven zullen hier hun gading vinden voor een partijtje tafelvoetbal of vinden elkaar bij het dartsbord. Tenminste: van zodra de horeca ook gebruik zal kunnen maken van het smaakvol Sporting Lokeren getinte interieur.

Maar vooralsnog beperken we ons tot fijn zitten op het buitenterras. Gerante Vanessa De Witte verwacht je zaterdag vanaf 10 uur op het coronaproof ingerichte overdekte terras. Schol!

Jij komt toch ook?

Openingsuren: elke dag van 10u ’s morgens tot 22u ’s avonds. Gesloten op woensdag

 

P